3 YILDIR İLİŞKİ YAŞADIĞIM EVLİ SEVGİLİMLE AYRILDIK?

Öncelikle Merhaba herkese , yorum yapacak insanların kötü yorum yapmasını hakaret etmesini yargılamasını istemiyorum herkes bu durumu yaşayabilir kınamayın sizin hikayeniz henüz bitmedi. 26 yaşındayım oldukça güzel alımlı bir bayanım. Bundan 3 sene önce çok zor zamanlar geçirdim bu süreçte de bana yardım eden birisi vardı zamanla bu yardımları herşeye koşmaları derken bir ilişkiye başladık o evliydi her şey su gibi ilerledi ne oldu nasıl oldu bilemedim belki de o yaşın vermiş olduğu cahillik en dipteysen uzatılan bir el olması bir anda tutkulu bi ilişkinin içinde bulduk birbirimizi her açıdan birbirimize destek olduk birlikteyken çokça Güzel keyifli zamanlar geçirdik. Birbirimize çok fazla şey kattık çok zor zamanları atlattık. Allah razı olsun her anımda da yanımda oldu bir süre geçtikten sonra ben evli olmasından rahatsız olmaya başlasam vicdanım rahatsız olup susmasa da bir türlü ayrılamadım ilk zamanlar çok üstüme düşüyordu her gittiğimde bir şekilde geri dönmemi sağlıyordu. Sonrasında da ilk başta çok Umursamayan ben ona çok aşık oldum ve her gitmeye çalıştığında ağladım kendimi kaybettim. Derken derken 3 senemizdeyiz ve ayrılık kararı aldı gerekçe olarakta ben çocuklarımın büyüdüğünü göremiyorum onların güzel anlarını kaçırıyorum ve kabul eselim yaptığımız yanlış birşeydi dedi çocuklarla ilgilenmek bu tarz şeylerden artık uzak durmak istediğini benim 3-4 ay kadar ihtiyacım olabilecek maddi herşeyi karşılayacağını 10 güne bir mesaj yolu ile iletişim kuracağını herhangi hayatımda bir problem olup olmadığını soracağını benim de artık hayatıma adapte olmam gerektiğini vs vs söyledi. Soruma gelecek olursak 1-) bu adam şimdi mi çocuklarını düşündü evine dönmek istedi

2-) benle ilişjisini bitirdi ise neden hala maddi yardım etmek ya da sınavım için destek olmak istiyor

3-) sizce de bu ilişkiyi gerçekten bitirdi mi yoksa dayanamaz geri döner mi?

Yargulqmadan anlayarak cevap verecek herkese çok teşekkürler

Güncellemeler
10 ay
ARKADAŞLAR İLİŞKİYİ TEK BAŞIMA YAŞAMIŞIM GİBİ LİNÇLEMEYİN !!! Kimse kimsenin hayatına zorla girmez
3 YILDIR İLİŞKİ YAŞADIĞIM EVLİ SEVGİLİMLE AYRILDIK?