4 senedir bir kişinin hisettiremediği bir duyguyu 2 haftada başka bir kişi hisettirebilir. Zaman hiç bir şeyi ifade etmez her şeyi karakter yapar.
farklı şehirlerde yaşıyoruz 2 haftada bir benim yanımda şu an üniversite 3. sınıfa gidiyor
4 senedir bir kişinin hisettiremediği bir duyguyu 2 haftada başka bir kişi hisettirebilir. Zaman hiç bir şeyi ifade etmez her şeyi karakter yapar.
farklı şehirlerde yaşıyoruz 2 haftada bir benim yanımda şu an üniversite 3. sınıfa gidiyor
Kendini üzme 😔 ben okurken kırıldım. Erkekler niye böyle bilmiyorum. Aldatılmış olma ihtimalin çok yüksek. İlkse büyük ihtimalle vicdan azabı duyar. Hemen itiraf edemez. Ben olsam ayrılırdım. Zaman çünkü dediğin şeyin cevabı. Ben bekleyemezdim. Çünkü bekledim ve ne yazık ki aldatıldığımı öğrendim. Kendime yazık ettim
Dedin niye beğendin sevgililik ile alakası yok herhangi bişi de olabilir dedi biz seninle 3 senedir sevgiliyiz 10 sene sevgili olanlardan daha çok şey yaşadık sevgiliden öteyiz zTen biliyosun ddi
İnsan öylesine beğeni yapmaz. Kendini kandırma lütfen :(
Cevap
3Cevap
Bunun üzerine ayrılman lazım birini unutamadı ya da yeni ilişkisi var zaten 2 haftada bir görüşülen ilişkiden ne hayır gelir
Cuma günün onun olduğu şehire gidicem bir şey varsa gözümle görmek istiyorum
Göremezsin zamanına yazık parana yazık göremezsin belki sanal boşuna olur ona böyle bir yazı gördüm ne anlama geliyor bu de
Neden göremiyim? Kızlarla hiç bi alakası olmayan bi çocuk ama böyle bişi beğenmesi tuhafıma gitti. Sordum şimdi de uyuyor bakalım ne dicek
Birine tutulmuş o belli
Dedin niye beğendin sevgililik ile alakası yok herhangi bişi de olabilir dedi biz seninle 3 senedir sevgiliyiz 10 sene sevgili olanlardan daha çok şey yaşadık sevgiliden öteyiz zTen biliyosun ddi
Senden önce herhangi bir ilişkisini unutmamış, hala daha kafasında yer alıyor olabilir.
İlk sevgilisiyim. Telefonundaki tüm hesaplarına girebiliyorum ama onun haberi yok
aklı başkasına kaymış
Aldatılıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?