Birbirimizi çok seviyorduk ve hala öyle uzak mesafe ilişkisine döndü o taşınmak zorunda kaldı aramızda tartışmalar geçiyordu küserdik barışırdık ama hep sevdik karakterlerimiz çok zıt son tartışmamız ayrılığa sürükledi 20 gündür ayrıyız zaman zaman iletişimimiz oluyor benim sayemde onu arıyorum ama wpden engelliyor beni durduk yere arayıp açmasını söylüyorum tekrar bakıyorum engellemiş senin iyiliğin için diyor bugün konuşmayı bitirmeden önce bir daha ararsan açmam dedi kararımı verdim tekrar birlikte olmamız imkansız dedi sizce geri döner mi onu çok seviyorum canım çok yanıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim de vardı 3 yıllık ilişkim. Takribi benim de 1 ay önce bitti. Bakayım, ha evet yarın birinci ay doluyor gidişinin üzerinden. Ne kadar da çabuk geçiyor. Biz kavga bile etmezdik. Kavga ederek de ayrılmadık. Keşke kavga etseydik. O zaman barışırdık. Mutlaka geri dönerdi. Keşke benim bir hatamdan veya sinirle söylediğim bir şeyden dolayı ayrılsaydık. Keşke sizin durumunuzda olsaydık. Ama yok. Sizin için umut var ama bizim için yok.
Umarım en kısa zaman da barışırsınız sizin adınıza üzüldüm
Yok ya. Diyorum ya siz barışırsınız çünkü siz küsmüşsünüz. Ama biz ne kavga ettik ne de küstük. Eğer seni gerçekten seviyorsa geri döner ben kendimden biliyorum. Ama eğer bir gün bir ayrılık daha yaşarsan ve bu sakince oluyorsa bilki o iş bitmiştir. Benimkisinin sebebi ailemi beğenmemesiydi. Seninkisi kim bilir ne olacak. Ama dediğim gibi, eğer seni hakikaten seviyorsa döner. Dönmezse de canın çok yanacak benim gibi. Ne kadar yanacak bilmiyorum. Benim hala yanıyor. Bir tanıdığımın 8 ay boyunca canı yanmıştı. Canının yanmasından korkma.
Aşk böyle bişey canının yanmasına alışıyorsun ama umudunu kesme umarım geri döner
Anlatsana ilişkiniz nasıldı? Atlatmak için neler yapıyorsun? Dertleşmek istiyorum.
Çok güzel gidiyordu her şey ama hep tartışırdık son zmnlar hayatına biri girmiş ztn uzak mesafe ilişkisi bizimki dokunmayınca koptu herhalde tartışmalarımız gün geçtikçe artıyordu ayrıldık ama o kızı sevmiyorum hala seni seviyorum diyor çok özlüyorum atlatamıyorum da kendimi derslere veriyorum siz nasıl atlatıyorsunuz
Hiç dönme sinyali vermedi mi size
Eski sevgilin bana biraz çocuk gibi geldi olgunlaşamamış. Hayatına başka bir kız almayı biliyor ama bir yandan da onu değil seni seviyorum diyor ne yaptığı belli değil. Ben senin yerinde olsam o diğer kıza bunu iletirdim. Herneyse. Valla dostum ben atlatamıyorum. Kendimi işime modellemeye ingilizceye derslerime spora vermem gerekirken oyun oynuyorum ve bana geçici olarak iyi hissettiriyor. Bugün bir terapi randevusu aldım. Bakalım işe yarayacak mı. Canım sevdiğimi çok özlüyorum. O gün geçtikçe anılarımızı silmeye devam ediyor. Dün baktım bu sefer de saatlerimizi geçirdiğimiz discord hesabını silmiş. Yüzlerce anımız vardı beraber. Bu sefer gerçekten gitti yani anlayacağın. Tamamen tek başımayım. Gözlerim hep doluyor sonu gelmiyor tam alışıyorum diyorum yine bir anımız çıkıyor bak yine duygulandım. Ne yapacağım bilmiyorum.
Dönmez
Nerden anladınız
söylemem
Aman söylemeyin sizinle mi uğraşıcam
Söylüyom tamam
E söyleyin o zmn
Vazgeçtim