3 yıllık sevgilim ve sonucumuz?

öncelikle benim hikayem çok uzun 3 yıllık uzak mesafe ilişkim var hiç buluşamadık artık reşitiz tam buluşacağımız sene ailevisel sebepten ara verelim dedi çok uğraştım ve ara vermedik 3-4 gün sonra tekrar ara verelim dedi tekrardan çok uğraştım ve ara vermekten vazgeçtik aradan biraz zaman geçti tekrardan ara verelim dedi bende galiba ara vermemiz lazım diye ara verelim dedim 1 saat sonra ayrılık tekrar paylaşımlarını gördüm 'çabalamayan erkek' 'işteyim diye yalan söyleyen erkek' 'artık seni sevecek küçük kız çocuğu değilim' gibi gibi paylaşımlar yapmış dedim bunlar ne diye öylesine dedi ve biz tekrardan birbirimizden kopamadık bundan 1 ay gibi tam hatırlamadığım bir süre sona bir Instagram üzerinden bir kombin fotoğrafı geldi altında yeni güncellemeyle sohbete gönder butonu var yanında da erkek fotoğrafı var kim diye sordum kuzenim dedi bende son mesajını ss at dedim (akrep burcuyum ve takıntılıyım) sonra tamam dedim ve artık bana güvenmiyorsun demeye başladı bitirdik dedi bana artık normal konuşuyoruz soğuk dedim düzelmeyeceğimizi düşünüyorsun neden hala konuşuyoruz 'kopamıyoruz' dedi haftaya yanına gitmeyi planlıyorum sizce ben gitmeli miyim veya ne yapmam lazım gerçekten bi tavsiye verin sizce

3 yıllık sevgilim ve sonucumuz?