Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkarcı derim. Bende yandım o konuda. Yemeğe parası çıkışmamıştı onunkini de ödemek istedim biraz bozuldu ama ödedim. Sonra dur durak bilmedi. Genelde hep ben aldım bir kere de o aldı yemek. ama o alınca dedi ki sende bana şurdan tişört alırsın ödeşiriz yeşil al yeşil severim dedi. Donakaldım. Hani alırım sıkıntı değildi de bu kadarı kullanılmak gibi geldi. Sonra pahalı bir şey istedi onu da aldım ona. Onun bana aldığı şey ise dandik bir zincir kolye, muhtemelen 1 tl en fazla. Buluşmaya bile yanıma gelmezdi parası yok diye. Hep ayağına gittim evine kadar gittim (uzaktık) . Bir baktım kendine son model telefon almış. Hatırlayınca yine sinirim bozuldu.
16 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun ya. Bu devirde böyle erkek çok. Bir avukat arkadaşıma eski erkek arkadaşı ev için kefil oldurup kredi çektirip kadına ev aldırmıştı düşün. Ayrıldıklarında bile kadın adamın evine para ödüyordu. İnsan deliriyor valla. Benim başıma bu kadar gelmedi ama beni de kullanmaya çalışanlar oldu. Yani mesela ben hep onun evine gidiyordum. Bana şunu alsana bunu alsana eve gelirken derdi. Ben o bana geleceği zaman istediğimde hep unutur bahane bulurdu. Ben de kavga ederdim işte o daha da üste çıkardı. Ayrıldım. Bi de verdiğim hediyeleri de geri aldım ben. Onunkileri de çöpe attım. Zaten canım canım çikolata ya da kağıda yapılmış resim çorap veya canım iki TL süs ya da uyduruk sokaktan toplanmış çiçek gibi şeyler alıyordu. Sadece bir kere yemeğe götürdü onda da hiç alkol tatlı yemedik. Sadece ana yemek.
Cevap sahibi+1 yılSana da geçmiş olsun bu da benzer bir durum. Allah uzak etsin bunlardan ya. Çok sinir bozucu. Benim anlattıklarım yaşanan olayların %5'i falan. Daha neler neler yaptı her şeye sustum. Tecrübe olarak bakıyorum artık bu duruma. Artık kimseye ezdirmem kendimi aklım başıma geldi. Hesap ödeme konusunda da sadece yediğimi öderim, ne karşımda ki benimkini ne de ben onunkini ödemem. Herkes kendine.
- +1 yıl
Yok ben ödetirim ama kendim çok ödemeye yanaşmıyorum karşıya. Zaten benden zengin erkeklerle buluşuyorum sonuçta. Benim bir koz arkadaşım asıl deli gibi kullanılıyordu. Kızın arabası var hep erkekleri alıp bırakıyordu sonra işte sevgilisine hep ısmarlamaya almaya başladı. Çocuk borç kitledi. Koz terk etti. Benim başıma bu kadar çok gelmedi. Bendeki olay hani benim bedavaya onun gibi bir ezikle ilişki yaşamamdı. Hani ona gidip para harcamadım ama resmen çok ucuza onla oldum. Ama arkadaşları filan derdi hayatında ilk defa sana hediye aldı ya da yemek yaptı filan diye.
Cevap sahibi+1 yılBen olaya zenginlik fakirlik olarak bakmıyorum. Bir insanda gurur olması lazım. Gurur yoksa silip atacaksın o insanı. Bende zengin değilim istediğim hiçbir şeyi alamıyorum ailemi zora sokmamak için ama gidipte bir erkeğe yine hesap ödetmem. Erkeklerde para makinası değil sonuçta. Erkek adam öder kavramını kabul etmiyorum. Kendi hesabımı ben kendim öderim. Kadın çalışmaz, kadın ödemez gibi küçültücü yargıları asla kabul etmem. Ben kimsenin sahibi değilim kimse bana bakmak zorunda değil yani.
- +1 yıl
Aynen öyle doğru dedin. Ben de öyle düşünüyorum. Ben de aynen hakaret kabul ederim hep erkeğin ödemesini zaten ondan kabul etmem. Yoksa onlara bayıldığım için değil. Hani beni satın alıyor gibi hissetmesin diye. Sonra çünkü yönetmeye de kalkarlar. Haddini bilmesi için ben kendi paramı öderim. Bu arada evet haklısın olay tamamen gurur. Yani zengin olup paralı olanlar bence çok daha gurursuz onursuz. Tamtersi fakir tipler daha onurlu gururlu. Fakir olup benden isteyen hiç hatırlamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Güvenle alakalı bır durum bu zahten rahatsızlık hıs ettıgın an o kışiyle bır daha buluşmamalısın
15 Yorumla- +1 yıl
Mesela sen yemeğe çıktın diyelim erkek yemeği ödedi arabayla da seni aldı. Sen de tatlıyı öder misin. Ben öderim. Ya da erkek iki kere hesabı öderse diğerini sen öder misin. Ben öderim. Ya da işte erkek otel ayarlamışsa ben de şarap götürürüm gibi. Ben öyle biriyim. Ama sonradan yine kazıklandığımı düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle hesap kitap yapan erkeklerden de kadınlardan da uzak durmak gerek
16 Yorumla- +1 yıl
Evet uzak dur
- +1 yıl
Cimri erkek de kadın da çekilmez onlar duygu olarak da cimridirler
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var lafa gelince feministsiniz eşitsiniz siz de ödeyeceksiniz kusura bakmayın her şeyi erkeğe yükleyemezsiniz
235 Yorumla- +1 yıl
Okuduğunu anladığına emin misin? Kız zaten hesabımı ödesin demiyor, onun ödediğinden daha fazla ödemem diyor. Zaten yazının sonunda da dediğimi doğrulamış, yani senin önerdiğini yapıyormuş ve yapacakmış?
- +1 yıl
boş ver güzelim bunlar kadınlara saldırmak için yer arıyor. Geçen de bir erkek, biz sokakta gece vakti yürürken, bir erkeğin önümüze geçmesini kıskanmıştı 😅 Diyor ki siz niye geçmiyorsunuz wçşölxjddkdj Yahu ben neden geçeyim? Ben zaten o adama istesem de tecavüz edemem, o benim yanımayken stres olmaz ki 😅 Eşitliği ne güzel anlıyor bazıları değil mi? 😅
- +1 yıl
Mesela son çıktığım erkekle dör kere buluştuk ve ben bitirdim bin tane laf söz verdi şunu alırım şunu ederim hediye ederim diye o şurada hep benim eşya beya bi şeylerimi kullandı etti şerefsiz. Hani sonuçta ben kazıklandıpımı ve kullanıldığımı gördük net. Ve ben hiç vermek istememiştim. O ben sana şunu yaparım şunu veririm diye diye alam bir dolandırıcıtdı. Böyle eski bir erkek arkadaşım da vardı. Başta iki kuruşluk şeyler verir resim böcek verir kendini veriyor gösterirdi. Ben gider ona güzel hediyeler alır yemek yapardım. Sonra ilişkinin geneline bak o bana toplasan 20 lira harcadıysa ben 40 harcadım. Çok sinsiydi. Böyle işte kadını seks ve para için kullanıp Kandıra’ya çalışan erkeklerden nefret ediyorum
- +1 yıl
Ne kadar önyargılı bir insansın saldırmaya yer arıyormuş şu zihniyete bak yazık sana ben eşitliğe inanıyorum bunu benimseyip bunu yaşıyorum bunu yaşayacağım
- +1 yıl
Of evet aynen öyle. Erkekler çok adi ya. Hiçbirinin işine gelmiyor zaten ataerkil düzen bozuldum. Biz tecavüz etmiyoruz şiddet uygulamıyoruz diye kaşık haklarını koruyorlar sanki. Ses çıkarmayan haksızlıklara laf etmeyen. Mesela erkeğin aynı işten daha yüksek para almasına filan asla laf etmiyorlar.
- +1 yıl
Okuduğunu anlasan keşke 😅 Kız zaten hesap ödemem demiyor? Kız zaten eşitiz ve kendi aldığımı öderim diyor? Manyak mısın abi 😅
- +1 yıl
Ya sizsiniz mal mal gerçekten kitap da okumuyor diyor bilmiyor ki sizin ömrünüz de okuduğunuz kitabı ben bir yılda okuyorum
- +1 yıl
Kız hesap öderim diyor, kullandığımdan fazlasını ödemem diyor. Okuduğuna ve anladığına emin misin?
- +1 yıl
Al gene okuduğunu anlamayan biri 😅 Ben zaten herkes kendi harcadığını ödesin diyenlerdenim, kız da soru da öyle yazmış. Abilerim sizin torbacınız kim ya 😂 Aynı şeyi savunuyoruz? Wçsoclddjdkd
- +1 yıl
Güzel abicim evet doğru ama ilk basta soru da aksi yazarken de bu adam saldırmış? 😅 Ben zaten erkeğe hesap ödetmeyen bir kızım. Ayrıca kitap konusunda da katılmadım çünkü eski sevgilim benden fazla kitap okuyordu, kişiden kişiye değişen bir durum. Ama sorun şu ki, o kız alman hesabı yapalım derken de, bu adam saldırmıştı. Lütfen anlayın artık 😬
- +1 yıl
Erkek ödesin mantığı da bence ilk erkek davet ettiği için ki bence de ilk buluşma da erkek ödemeli (o davet ettiği sürece)
Sonrakini de ben öderim, nedir yani? Neyse sen en azından dinliyorsun, diğer sahıs masAllah pilli bebek gibi sadece ezbere konuştu 😬 - +1 yıl
Wçşöxldkdjdkd Şimdiye kadar hiçbir erkeğe tüm hesaplarımı ödetmedim. Bazen o, bazen ben, bazen ise alman hesabı oldu. Yeri geldi kontörü yokken kontör aldım vs. Ön yargıların da boğul bye 💓
- +1 yıl
İlk hesabını ödemedi diye 2. Buluşmaya gitmeyecek birine benzemiyor. Üstelik diyelim ki bu kız gitmedi, genel konuşuyorsun. Şart değil ama ilk bulusma da erkeğin ödemesi evet daha mantıklı çünkü davet eden o oluyor. Neyse aradaki farkı anlayabileceğini düşünmüyorum. Bir vajinaya sahipsem, sizin gibiler için para manyağı oluyorum otomatik olarak zaten.
- +1 yıl
iyi de her kız feminist midir? mesela şimdi @askask14 belki de feminist değil, olmak zorunda mı? bence değil hatta
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHerkes kendi yediğini iltiğini ödesin sorun kalkar ortadan
110 Yorumla- +1 yıl
Valla bende hiçbir kızın hesabını ödemem kusura, bakmasınlar Bi zahmet köle değiliz kızlara
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ta hesap kitap tutmam öderim sıkıntı yok tabi her erkeğin düşüncesi farklı bsy diyemem
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadının parasını yiyenler var
16 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra arkadaş seçerken dürüst olanları seçersin. maddi durumun iyi olduğunu kimse bilmesin
- +1 yıl
Takılacağın insanları seçmelisin , kadına hesap ödetmek erkeklik değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılOdundur. Ben asla bir kıza hesap odetmem
113 Yorumla- +1 yıl
Böyle adamları çok mu ariyosunuz anlamıyorum ki
- +1 yıl
Ben öyle değilim
- +1 yıl
İşte o benim diyorum sana
- +1 yıl
Yarın da benle buluşsana
- +1 yıl
Halil İbrahim sofrasını sereyim önüne
- +1 yıl
Nerde yasiyosun ki?
- +1 yıl
Ben İstanbul'dayım ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yani %95 ülkede erkek hesap ödüyor. Sen ödesen ne olacak git beta erkek bul ona ödet akıl karı değil asla bir karıya para ödemedim ben jddjdjjd
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam gel ben ısmarlarım sana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Erkegin sucu yok ki yanında bulunan canım bence
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan yerin dibine girer bazılarında gurur yok
115 Yorumla- +1 yıl
Di mi bence de yani ben artık asla ısmarlamayacağım. Bak geçen biriyle buluştuk. İlk mekanda o ödedi. Sonra ikinciyi o ödedi. Üçüncüyü ben ödedim. Dördüncüyü de o ödedi. Ama ben rahatsız oldum. Sonuöta flört ediyoruz ve ben misafirim. Hepsini o ödemeliydi. Ben ilte eskiden bir şeyi o ısmarlıyorsa diğerlerini ben ısmarlayım kafasındaydım. Baktım ben erkeklerden nerdeyse daha çok ödüyorum. Vazgeçtim. Astık sadece kendimi öderim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum insanlar zor dönemden geçebilir paraları olmayabilir bazen ama. insanda para olmasa ne teklif eder biryerlere gitmeyi ne de kendi yer içer. Vaybe neler neler var. Ben kızlarda görmüştüm daha tanışır tanışmaz kolumdan tutup mağaza mağaza alışveriş yapan ve ödetmek isteyen :D erkeklerde bilmezdim :D
Cevap sahibi+1 yılBirde galiba sen öderken daha fazla hesap kitlemiş sen ona bozulmussun gibi :D haklısında kullanılmak kötü his
Cevap sahibi+1 yılOlmaz mı bir değil iki değil kaç tane var :D :D mağaza mağaza giyim kozmetik alışverisi :D daha sonra bi kafeden çıkıp diğeri 😊 kızın amacı tanımak değil sadece gezmek 😊 hatta o ne ki eve gittikten sonra yüklü para istiyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılParasız olanı anlıyorum çok zorlanır mahçup olur yerin dibine girer. Ama kendi masrafını asla ödetmez yiyip içmez zaten gururlu biri 😊 Zaten durumları iyimiş yaptıkları tam sacmaymış 😊
Cevap sahibi+1 yılcanım olan veriyordur :D bildiğin erkeği finansal kölesi yapmak istiyorlar 😊 😊 😊
Cevap sahibi+1 yılpardon canım değil KS öyle çevirmiş aklı olmayan veriyordur demek istedim :D fakir ama gururlu olan varsa öder yoksa da asla yük olmaz yük olacak eylemlerde bulunmaz :) zaten çok saçma şeyler işin içine böyle şeyler girince tadı kalmıyor en güzeli başbaşa flört etmek eğlenmek :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yurtdisinda idin değil mi
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana demek ki odunu denk gelmiş hep
Cevap sahibi+1 yılNasıl utanmıyorlar hayret
Cevap sahibi+1 yılİnsan gururuna yediremez ya
Cevap sahibi+1 yılBas tekmeyi gitsin böylesine
Cevap sahibi+1 yılAsalaklar
Cevap sahibi+1 yılboş ver artık yenisi gelsin, takmamak gerek
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken o
+1 yılDemekki kız da öyleki ona öyle erkek gelmiş
10 Yorumla
+1 yılAyıp bende
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılg. vat net :D
10 Yorumla Pintileşmeyin kızlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılParasız 🤔
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne