Bi yere gidildiği zaman hesabı neden erkekler öder neden ortak ödeme olmuyor sizce doğru mu bu durum bi kadın olarak soruyorum😂
Bana aşırı saçma geliyor 😅
Bana aşırı saçma geliyor 😅
hesap ödemesine gerek yokki yeri gelir ben öderim yeri gelir o öder seviyorsam ve oda beni seviyorsa feda olsun o para hiç aklıma bile gelmez eğer ikimizdede para kalmadıysa evde ki malzemelerle sandviç veya kek kurabiye yanında çay götürürüm amaç buluşmak AŞK BU DEĞİL ARKADAŞLAR
kadının kadısı hissettiği bir andır aslında.. feministler itirf edeemez ve bastırmaktan kendileri de farkında değildir belki ama kocasının parasını harcamak kadını mutlu eder. cimrilikten değil.
Cevap
9Cevap
Ben bu zamana kadar asla para ödetmedim ödetmemde varlığı yanında olması paha biçilemez başka bişey yapmasına gerek yok
Bilirsin işte genellikle centilmenlik jestidir yani ilgi göstermenin bir yolu olarak da görülür. asdasfasd
erkekler centilmen oldukları için ödemeye yanaşıyor her zaman olması belki belirli bir zaman sonra itici gelebilir
Valla erkek ödeuebiliyorsa centilmenlik göstergesidir ödemesi. Ana maddi durumu iyi değilse hoş değil
Enayi oldukları için sanki sadece zevki erkekler alıyor 🤣🤣🤣🤣
Ortak alman usulü de olmaz. Bir o öder bir sen derken böyle devam eder
Ayıp olmasın diye kadına hesap odetirsek erkeğin tatlım derler 😂
Or.. pusu yazdim tatlim yazdi mk dndjdbjd
Bana denk gelenlerle hep alman usulü ödedik hesap ödeyen erkek tanımıyorum 🙈
Saçma sapan işler işte
eşşeğiz ondan
Erkek olduğumuz için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?