- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYerine göre her ikisi de ödeyebilir ama daha çok erkekler öder çünkü bunu bir adet gibi düşünün erkek gururludur, saygılıdır yerine göre davranmalıdır kısaca centilmendir bu centilmenliğini de her zaman kadına karşı gösterir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılErkek denir? Bunu çok saçma bir muhabbet olarak görüyorum ben ya eğer birisiyle sevgiliysem ortak öderim ikiye bölünür, sadece o öder ya da sadece ben ödeyebilirim hepsini mesele bunu abartmamak mesela haftada 5 buluştuysak hepsinde tek tarafın ödemesi aşırı saçma ve bu kabul edilmemeli ama 1 2 sini komple ben öderim, 1 2 sini komple o öder, ortak öderiz bundan bir şey yok bence... neden kadına hesap ödetmesin mesela kendisi benim sevgilim bankam değil ki? Ben sevdiğim insan için ödediğim 1 2 yemeğin ya da 2 eğlencenin parasının lafını yapmam ondan da aynısını beklerim konuşulması saçma bir şey bu. Ben 1 şişe su istemeye bile çekinirim insanlar hayatını idame ettiriyor...
60 Yorumla
Kızın eli ayağı mi yok hayırdır burada hem cinslerimi savunamam bana saçma geliyor eşitlik diye bağırıp sonra paranın hesabını mı yapıyorsunuz tam paradoxe cidden bunun erkeğin kadını yok hala burada miyiz ülke neden gelişmiyor diye düşünüp duruyoruz sonra ben öderim ihtiyac yok o kadar param var benim kim çağırıyorsa o yapsın o zaman ya da alman usulü o kadar bunları aşalım arabası olmasi zorunda değil illa ödemek zorunda değil hep yatırım yapsın peşindesiniz ben mi yanlış düşünüyorum cidden ben kabul edemem hediyemis hesap ödetmekmis bana yanlış gelen bir şey
122 Yorumla- 1 yıl
Herkes kendi yedigi ictigini odemeli nokta. O kadar su zihniyette insan var ki ayrilmaktan biktim artik. Hep ayni sey, insan da bir zamandan sonra sikiliyor hep kendini tanit tanit nereye kadar
- 1 yıl
@Harikabirisim "bir zamandan sonra sikiliyor" çok güldüm :)))
1 yılAlfalığın yanından geçmez. Eril enerjisi oldukça düşüktür. Kendini havalı sana belki ama tamamen ezikçe bir davranıştır. Yeterli parası yoksa o görüşmeye çıkmaması bile daha adamca bir harekettir. Kadını bir yere davet ediyorsa hesabı kendisi ödemeli, kadın davet ettiyse belki istisnai bir durumda kadın ödeyebilir.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Para & Ekonomi konusunda 384 cevap paylaştı. Başkasını bilmem ama bana hesap ödetemez shfhd yarı yarıya olabilir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHesabı her zaman erkeğin ödemesi gerektiği gibi bir zorunluluk veya genel kabul gören bir kural yoktur. Bu düşünce, geçmişte daha yaygın olsa da, günümüzde toplumsal cinsiyet eşitliği anlayışının gelişmesiyle birlikte değişmektedir. Hesap ödeme konusunda birçok farklı yaklaşım olabilir: Paylaşmak: Çiftler veya arkadaşlar arasında hesabı bölüşmek, en adil çözüm olarak görülebilir. Bu, her iki tarafın da eşit katkıda bulunmasını sağlar. Sırayla ödemek: Bir buluşmada bir kişi öderken, diğer buluşmada diğer kişi ödeyebilir. Böylece, uzun vadede herkes eşit yüklenir.
Teklif etmek: Bir kişi hesabı ödemek istediğini teklif edebilir, diğeri de bunu kabul edebilir veya reddedebilir. Duruma göre değişmek: Hesabı kimin ödeyeceği, o anki duruma, kişinin maddi durumuna veya diğer faktörlere göre değişebilir.10 Yorumla
1 yılAnnesinin prensesi denir öyle erkeğe ihtiyaç da yok yani o zaman bir erkeğe ihtiyacım yok ki her şeyi ben yapacaksam? Erkek diye dolaşmasına da gerek yok ( özellikle ilk buluşmada bana göre hesabı erkek öder sonrakilerde bir tik kızda el atmalı ) ama ilk buluşma da kıza hesap ödetmek bana göre çok ayıp bir şey
33 Yorumla- 1 yıl
Bence de
- 1 yıl
Bence ayıp değil ben hesap ödetmiştim ama zaten aldığı bir içecek Burger kingde oturmuştuk iyi bir kızdı ama benim telefonu açmamamdan dolayı öfkelenip beni terk etti ama ben telefonu sessize aldığım için duymamıştım ama yanlış anlaşıldım. Kontür aldım onunla konuşabilmek için ama beni engelledi
- 1 yıl
Bence hesap odettigin için olabilir fjkfkfn sadece acmadigin için değil
1 yılValla o samimiyete bağlı bir gün o öder bir gün diğeri. Benim flortum olsun sevgilim olsun hep birlikte ödemeyi istedi. Güçlü kadın birlikte ödeyelim der. Erkek bana baksın beni gezdirsin bana bir şeyler alsın kafasındakiler ise erkeğin ödemesini bekler.
20 YorumlaBu çok sıkıcı bir klişe. Pekala çift ortak da ödeyebilir, böylece kimse minnet altında da kalmaz. Fakat biz erkek egosu ile hareket ettiğimiz için hep bir kabadayı hep bir ağalık pozundayız. Tabii ki ilk buluşmada ödetmemeye çalışırım ama kadın öyle olmaz iyi hissetmem derse birlikte ödeyelim derim.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 738 cevap paylaştı.
s 1 yılHiçbir şey. Kabul edelim genelde hesapları nişanlım ödüyor, ben ödemek istesem de kabul etmiyor. Bazen "hadi sana yemek ısmarlayım" falan diyorum, ben ödemezsem küserim falan filan, öyle ödüyorum. Eğer ortada bir ilişki yoksa hepten saçmalık tek tarafa yüklenmek ama çoğu erkek de kabul etmiyor hesap ödetmeyi
20 Yorumla Sahneyi şu şekilde de düşünebilir miyiz?
Erkeğin maddi açıdan sıkıntısı var, ayın 1'i maaş gününe yarım ay... Ay da dolana da var işte süresi maaşın..
Kız: Hesabı ben ödeyeceğim.
Erkek: Dede 500x attı da ben de para mı oldu?
Kız:
Erkeğin, parası yok. Kız, masrafa davet ediyor...10 Yorumlaİlk buluşma ise barış mançonun şarkısındaki gibi "A de bakayım" "Y de bakayım" "I de bakayım".. Oku bakayım deniiiir
Onun dışındakilere bir şey söyleyemem. Karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum tabii erkeğin arada centilmenlik yapması da hoş olur. Her şeyi kadından beklemeyiniz lütfen10 Yorumla
1 yılErkeğin hesap ödemesini isteyen kadın ekonomik özgürlüğü olmayan kadındır. Kadınlar da erkekler gibi çalışır istihdam edilir ve para kazanırlarsa herkes kendi hesabını kendisi öder. Ama kadın çalışmıyorsa tabii ki istemez hesap ödemeyi. İşte bunun için de kadınlar ekonomik özgürlüklerini kazanmadan sevgili yapmamalı sonucu çıkıyor.
10 Yorumla
1 yılİlk üç buluşma erkek tarafından ödenmesi gereken buluşmalardır. Bunu kadın da erkek te bilirler, kadın hesabı ödemeyi teklif bile etmez. Tanışma ciddi ve kararlı bir aşamaya geçerse, sevgililik evlilik yolunda sağlam adımlarla ilerliyorsa, kadın bazen arasıra nazikçe, erkeğin gururunu kırmadan hesaba dahil olmayı teklif edebilir, ödeye de bilir..
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 623 cevap paylaştı.
u 1 yılKadına hesap ödeten adam bir daha o kadının onunla buluşmayacağını bilmeli :D öder ama bir daha görüşmez. Bu erkekler kendine ne diyor acaba erkoo mu?
66 Yorumla- 1 yıl
Yoluncak horoz mu arıyonuz?
- 1 yıl
Niye siz hesap ödeyen kadın ararken yolacak birini mi arıyorsunuz?
- 1 yıl
ne alakası var yahu her iki tarafda ödeyebilir gerekirse ortak ödenir @Sosyetic_SheqiiL
- 1 yıl
Aynen öyle ben de onu anlamıyorum hem kadını elde etmek kaçırmamak için tutuşuyor hem de utanmadan korkmadan kadına hesap ödetip kitlemeye çalışıyor. Mide bulandırıcı hani o anlık ben öderim lafını etmem ama dediğin gibi aşka bir daha buluşmak soğurum o adamdan. Adam olarak görmem yani.
- 1 yıl
Şimdi şöyle ki, ilk buluşmada erkek asla bir kadına hesap ödetmemeli. Sonraki buluşmalarda kadın da ödeyebilir, ortak da ödenebilir elbette. Neden birkaç lira için bu tantana anlamıyorum, hiçbir zaman da anlamayacağım. Misal ben sevgilimle bir yere gittiğimde, bu sefer benden diyip eline sıkıştırıyordum parayı.
- 1 yıl
Aynen öyle bi kere genel anlamda hele de ilk buluşmada zaten davet eden erkek. Erkek ödemeli ama çoğu erkek bu devirde inanılmaz cimri ve saygısız. İlk günden ilişki cinsellik muhabbeti teklifi yapıp daha bir yemek kahveyi çiçeği gereksiz görüyorlar. Böyle erkeklerden tiksiniyorum. Bedavaya ilişki olmaz. Gitsin avucunu yalasın ezikler.
1 yılBunun nedeni şudur şimdi erkek hesap ödemeye öder lakin kadınlar çalışıyor mu evet ekonomik olarak güç kendilerinde var mı demekki bir şey kazanıp başarabiliyorlar hatta daha çok kazanıp kariyer odaklı olmayı güzel bir şey olarak fark etsin ayaklar üzerinde durmanın kutsaliyetini fark etsinler diye bu duruma göz yumuyor fırsat veriyolar benim düşüncem bu yönde yoksa ne münasebet ödesin değilmi kadın bireysel ekonomiksel yumruğu benimsemeleri açısından oluyor bunlar 🤔🙄😁
10 Yorumla
1 yılBunu yaşayacağıma kendim yer içer hesabımı öderim rezil olmaya gerek yok.
36 Yorumla- 1 yıl
Hayır yok biriyle yıllar önce tanıştık çok yakışıklı falan ve hep parasızlık edebiyatı yapardı bir kızla olmaya başladı kıza iPhone ve ev aldı yanımda açlıktan ölen erkek bunu yaptı
- 1 yıl
Aynen öyle abi. Bırakın o hep kendiri acındıran dilenci erkekleri ondan kadına değer verip para harcamak istemediğinden yoksa seven değer veren erkek pahalı almak zorunda değil ama çayı kahveyi ödemekten kaçmaz. Ben de hesap ödemekten kaçan erkekten tiksinip soğuyorum.
- 1 yıl
Biz sizin bize değer verdiğinizi görmek istiyoruz sana diyorum @6272822882822882
- 1 yıl
@Abazanyalı biz de sizin kasına değer verdiğinizi görmez istiyoruz mal. Adından belli beş para etmediğin. Yok öyle hem kadına şark sulan hem bedava ilişki yaşa. Anca avucunu yalarsın.
- 1 yıl
🥺🥺🥺🥺🤓
1 yılKadına hesap ödetmemek vs böyle şeyleri saçma buluyorum. Kadınlarda gayet normal hesap ödeyebilir.
11 Yorumlabir şey demem lafa gelince kadin erkek eşittir. İlla erkek kadına mi bir şeyler sunmak zorunda, böyle şeylere takılan sorgulayan biri değilim, ben öderim o öder bunların lafı olmaz ilişkide.
30 YorumlaFeministler: biz esitiz her seyi kendimiz hallederiz
Yine feministler: erkek dedigin hesabı ödeyecek hesabı ödemeyen erkek erkek degildir komiksiniz :D20 Yorumla
1 yılBilmem ne deniyormuş.. Şahsen ben bir şey demem.. Erkek kadının her yediğini içtiğini ödemek zorunda değil.. Bende her şeyi ödetmek istemem, ödetmem de..
22 Yorumla- 1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm canım benim.. 😍❤️
hoş bir intiba bırakmasa da duruma ve şartlara bağlı diyorum.
bir kerelik hoş görülebilir ama normalde erkeğin böyle bir şey yapmaması lazım.
20 YorumlaHic alfalikla alakasi yok. Hesabi erkek odeyecek bu kadar basit.
50 Yorumla
1 yılSoruda Bir Sıkıntı Var O da Bilginin Çok Kısıtlı Olması Şimdi Sürekli Kadına Hesap Ödeten Erkeğe *küz oğlu *küz Denir Ama Ara Sıra Kadın da Lokanta Hesabını Ödüyorsa Bu Normal dir
10 Yorumla
1 yılBir şey demek gerekmez sözde kadınlarda para kazanıyor sözde ekonomik özgürlüğü var neden bazı şeyleri erkek yapmak zorunda, ilk buluşma için erkek öder eyvallah sonra isterse kadında öder.
10 Yorumla
1 yılBen kimseye hesabımı ödetmem, yediğimi içtiğimi öder kalkar giderim 😄 parası yoksa okey ama kendince ego yaparsa kalkarım orada malak gibi kalır
11 Yorumla
1 yılKüçük hesaplar peşinde koşana ne denir?
Çok takılıyorsunuz ve her haltı pohpohlamayın. Doğal akışına bırakın şu konuları.20 Yorumla😅😅 2 sn adam olacaklar onuda beceremiyorlar. Ayrıca para göstererek hesap ödenmez garsona hişt pişt denilmez kamu spotu bitmistir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen şahsen ister ilk buluşma olsun isterse devamlı buluşma olsun yanımdaki hiçbir hatuna hesap ödetmem bu ister normal arkadaşım dostum olsun isterse sevdiğim aşık olduğum kadın olsun ben kendim öderim her şekilde
20 YorumlaYa bence ilk buluşma da her iki tarafta kendi hesabını ödesin ama yine erkeğin ödemesi daha uygun olur diye düşünüyorum.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 427 cevap paylaştı.
u 1 yılHesap her iki taraf da ödeyebilmeli, erkek hesap ödemeye mecbur değil.
30 Yorumla
1 yılErkeğin parasını yemek için evlenen kadın için shakespeare nin bir sözü var. Para için evlenmek yasal hayat kadını
10 YorumlaOrganizasyonu kim yapıyorsa o ödemelidir. Ortak kararlaştırılan organizasyonda birlikte de ödenebilir.
10 Yorumla
1 yılKimse, kimsenin hesabını ödemek zorunda değil! Her şeyi erkeklerden bekleyin sonra da ”biz kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz, kimseye muhtaç değiliz!” diyerek övünün. Bu konuda erkeklere hak veriyorum.
40 Yorumla
1 yılBöyle şeyler ortak olur maddiyat tek taraflı olmaz.
20 Yorumla
1 yılMerkek denir 🤣 hesap ödeten kişiye erkek diyemem
20 YorumlaÖderim sorun değil ama karşı taraftan soğurum ya istemsiz bi şekilde
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen yakışıklı çekici ve olsa da cimri ve hesap ödemeyen kaçan erkekten soğuyorum. Ezik geliyor bencil geliyor saygısız geliyor.
- 1 yıl
Ben de
Bir kahve parası ödemek zor geliyorsa erkek olmadığı kesin.
20 Yorumla
1 yılKendi istegimle kendi hesabimi hep kendim ödedim. Kimseye minnet etmem
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bir şey diyeceğim yok; ama ilişkinin bittiğini düşünüyorum.
20 YorumlaBu meseleler tamamen gönüllülük meselesi. İster kadın hesabı öder ister erkek öder ya da her iki taraf sadece kendi hesabını öder. Bunda büyütülecek bir şey yok. Sadece zorla bir şeylerin yaptırılması sıkıntı.
30 YorumlaBiz kadınlar zaten öderiz sıkıntı yok erkeklerin hafif egosu izin vermez
10 YorumlaHoşlanmamıs erkek denir, ya da varyemez denir:)
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 374 cevap paylaştı. Erkek denir bu ne saçma soru ? kimin kime borcu var lakap takacaksın aq
10 YorumlaKızların işlerine gelince istedikleri "modern" erkek denir.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBazen kadınlar ben oducem sus diyor. Bişey yapamiyirsun ısrar etmenin bı anlamı yok
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılKadınların da yediği içtiği şeylerin hesabını ödemesi gerektiğini bilen bir erkodur
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 498 cevap paylaştı. Bunun hesabı olmaz her iki tarafta ödeyebilir bence
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Hesap ödetmek bana göre değil, o hesabı ben öderim.
10 YorumlaNeden ödemesin 😂 alman ulusüyse ne var bunda siz kendinizi cüzdan olarak gostermeye devam edin
10 Yorumla
1 yılSorumluluk sahibi, kendini bilen kadın ödüyor zaten.
10 Yorumla
1 yılBu ilişkiye bağlı bisey ama normalde erkek ödemesi gerekiyor
10 Yorumla
1 yılDeme öyle her şey eşit ama maddi şeyler eşit değil. Kendine gel.
10 Yorumla
1 yılÖdetmek kelimesi ilişki değil farklı amaçlar uğruna olduğunu gosteriyor zaten
10 Yorumlaerkegin hesabini odeyen kadina ne denirse aynsindan denir
10 Yorumla
1 yılNormal insan denir. Hep erkek ödememeli, arada bir kadın da ödemeli (para kazanıyorsa)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana göre bir sefer erkek ödemeli bir sefer kız ve ilk seferde mutlaka erkek ödemeli. İlk görüşmede de kıza ödetmezsin.
20 Yorumla
1 yılİnsan birlikte oturup bir şeyler içerek vakit geçirdiği ve huzur bulduğu kişiye karşı para hesabı yapıyorsa, ucuzdur. Öylesi dalyapRak kimseyle birlikte oturup bir şeyler içmemelidir...
00 YorumlaBu konuda ağzı köpük saçan kadınlara ben eskort gözüyle bakıyorum maalesef. Üzgünüm yatağa atar yoluma bakarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz bankamiyiz aw. Bunlar takilacak sey degil. Hergun odemem. İs seye girmemeli. Bazen o bazen ben bazen ortak.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılZeki ve akıllı adam denir. Hesabı ödeyen erkeğe ise enayi denir. Elin kızına sermaya yatırılmaz, eşin değil çünkü.
Fakir erkek yoktur; ilişkisi olan erkek vardır.01 Yorumla- 1 yıl
Sermaye*
Gizli Üye(25-29)1 yılAdaammmm beyler yemeyin öyle erkek mi olur yaaa erkek adam mı yaaa diyenleri , ben çok ödetiyorum erkekliğim de eksilmiyor 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgel birlikte etek giyelim makyaj yapalım denir ne denecek. doğulu bi sevgilim vardı onunlayken daha elimi cebime atmamışımdır ısrar etmeme rağmen ödetmezdi. batıdakiler prenses. iki kahve ısmarladı diye parası yendi sanıyor.
48 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbu söylediklerim varyemezler için geçerlidir gerçekten parası olmayana bir şey demem. ben çalışıyorum param da var olay para değil erkeğin hesap ödemeye hevesli olması. o hevesi göreyim bir ben öderim bir o öder sorun değil hatta parası yoksa o da çalışana kadar ben öderim yeter ki paramı yiyor tribine girmesin. bir erkekte iş gtü olmalı. biz kendine yetebilen her koşulda karnını doyurabilecek erkeğin ''iş g. tü'' vardır deriz. olmayan erkekle aile geçindirilmez.
- 1 yıl
Çok haklısın aynen öyle ben bıktık bedavacı sülük erkek modellerinden ya. Heriflerin parası varsa da acayip cimri kadına bir birayı zor ısmarlıyor bi eve zor bırakıyor arabasıyla gidiyor ucuz hediye çiçek alıyor. Ödü kopuyor hesap masraf yapmaktan ama utanmadan da deli gibi cinsellik istiyor ilk günden. Çok iticiler. Hem ahlaksız sapık hem cimriler. Olay pahalı alması değil ama kadına değer verip cömert olması. Bi kahve ısmarlayınca yüzü düşüyor çoğunun ya.
- 1 yıl
- 1 yıl
erkek hesap ödesin iş çözsün bilmem ne sende o erkeğin hayatında sadece saksı olarak takıl oksijen israfı eee bu profilde kadın çok var sponsor arayan ne farkınız geliyor onlardan bomboş kafalarsınız @6272822882822882
- 1 yıl
senin bence tedaviye ihtiyacın var psikolojik olarak pek iyi değilsin gibi geldi sorduğun sorular verdiğin cevaplar ailen ile ilgili sorunların sosyal çevrende ki sorunlar niyeyse hep sana denk gelmiş bide burada kalkmış erkeklere laf söylüyor dön kendine bir bak önce sonra çevreye saldır Allah senin gibi şer bela kadınlardan korusun bizi @6272822882822882
Cevap sahibi1 yıl@MagarsuS ne alaka? kavgalı ayrılmadık ya da o beni terk etmedi her ayrılık kavga gürültüyle bitecek diye bir şey yok bunlar da hayatın bir parçası. kullanmak ne oluyor fjdssfj
1 yılKendini kaz gibi yoldurmayan akıllı erkek denir. Ama her seferinde kadına yıkıyorsa hesabı o zaman da erkek bilmemnesi denir 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat