- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu sormak lazım burada neden erkek hep banka yerinde oluyor da, kadın hibe alan şirket?
Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum, tamam erkek hesabı öder ama kadında hesaba ortak olacağı, hesabı ödeyeceği zamanı bilmeli. İsteyen istediğini düşünsün isteyen istediğini söylesin. Her dakika cebinde yeteri kadar paran olacak diye bir şey yok. O gün cebinde bir miktar para ile çıkarsın, öncesinde harcamak zorunda kalırsın, hesap yüksek gelir bir şekilde halledersin. Genelde öyledir zaten paramız yetişmezse diye cebimizde hep bir kredi kartı taşıyoruz. Ama o anda kadında çıkıp o hesabı ödemek istese iyi olur diye düşünüyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşitlik savunuluyorsa tek bir konu için savunulmamalı. Kadın ve erkek eşitse her yerde, her şartta, her konuda eşittir.
Yeri gelir hesabı kadın öder, yeri gelir erkek öder. Ya da hiç sen öde ben ödeyeyim muhabbetine girmeden ortak öderler. Her şeyi erkeklerin veya kadınların üzerine yıkmaya gerek yok. Erkekler de oturdukları yerden kazanmıyor parayı. Baba parası yiyenler var tabii ama hepsi öyle mi sanki. Üç kuruş para kazanmak için gecesini gündüzüne katanlar var.
Sürekli bu tarz soruları görmek gerçekten can sıkıcı. Kimse ağaçtan meyve toplar gibi para toplamıyor.
Öyleyse söyleyin bana, erkeğe hesap ödeten kadından hayır gelir mi?00 Yorumla
+1 yılKadın olman sana o özelliği vermiyor kendi hesabını kendin ödemek zorundasın sizin gibiler oldukça kadın cinayetleri de bitmeyecek. Dışarıda erkekler ölsün diyen tipler sizsiniz işte hem eşitlik istersiniz hem de erkek hesap ödesin istersiniz o adam ne kadar çalışıyorsa sen de o kadar çalış ve onurluca git kendi hesabını öde.
00 Yorumla
+1 yılSürekli erkeğin ya da sürekli kadının hesap ödemesi beklentisi hoş değil bence. Yiyeyim içeyim ama kadınım, ama erkeğim, hesap ödemem ödettiririm mantalitesindeki hiç bir insandan hayır gelmez evet.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdresini söylesin de pembe oje gönderelim jffjjdfj
10 Yorumla Ya hala bu sorular mı? Cinsiyetçiliğe sokacaksak konuyu siz daha çok kaybedersiniz haberin olsun 😉 sıralayayım madem, erkeğinin ayağını yıkamayan, yatakta zirvelere kadar tatmin etmeyen, açık giyinen, bakire olmayan, akşam ezanından sonra dışarı çıkan, çalışan, ev işleri yapmayan, şikayetlenen kadından hayır gelir mi? Madem toplumun cinsiyet kurallarına göre yaşayacağız al bunları da ben söyleyim. Bence bu düşüncenden çık, kadınlar daha zararlı çıkar toplumsal kuralları uygularsak. Ayrıca ilk hesap belki centilmen olmak için ödenir ama devamlı paranı ödeyeceksem eskorttan ne farkın var senin?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sorunda yine linçleyecekler tabi erkekleri böyle görmekte ayıp ama ilk buluşmaya genelde erkek çağırır. En azından ben öyleyim. Davet ettiğim kişiye de hesap ödetmem bu kişinin kadın olmasına da gerek yok.
03 YorumlaErkekleri cüzdan gibi gören kadınların esc@rttan tek farkı parayı komodinin üstünden almamasıdır. Bir ilişkide tek bir tarafa yüklenme oluyorsa yüklenen taraf acizdir ve daha kendi ayakları üstüne bile duramayan ekonomik olarak dışa bağımlı kimselerdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl😆 bu durum bana çok tanıdık geldi.
Benim masama oturan kim varsa elini cebine attırmıyorum. Sadece bi kere hesap ödettim birine onda da kendimi çok yemiş gibi hissetmiştim.
Bu durumu düzeltmek istiyorum bakalım başarabilir miyim. Ortak ödeme sistemine geçeceğim karar verdim.
Yine ben; hemen geliyorum,
- Hadi gidiyoruz...
Hesap istenir, ardından afiyet olsun denir ve masadan kalkılır 😄10 Yorumla wtf?
abi 21. yy dayız hâlâ tartıştığımız şeye bak
erkek de hesap öder kadın daaaaaaaa
isterse herkes sadece kendi hesabını öder
ya da biri ısmarlamak ister o öder
yani herkes öder of yoruyonuz insanı
millet sizin yüzünüzden buluşmaya çekiniyo hesabı nasıl şekilde ödicez diye76 Yorumla- +1 yıl
İi dedin Queen
- +1 yıl
@Caesaris çekinmekten çok geren bi durum evet özellikle ilk buluşmalar için. o yüzden bu kalıpları yıkmamız lazım.
kadınların erkek hesap öder saçmalığını geçtim erkeklerin de hesabı kadın öderse egosu zedelenirmiş gibi saçma bi korkuları var. ama inanıyoruuum aşıcaz bunları 🙏🏿
+1 yılhayat müşterek değil mi
her şeyi adam mı ödemeli:)
öyle her şeyi ödeyen adamları da terk ediyor ne olsa hanımlar:)10 Yorumlaİlk buluşmada centilmenlik olarak erkek öder. Lakin bunu erkeğin görevi gibi bir tutum olarak beklenirse, hoş olmaz.
Yurtdışında böyle bir anlayış yok. Tr ye has kadın iç güdü hali bu.
Bazı kadınlarımız var onları tenzih ediyorum. Hem kişilik olarak ödetmiyor hemde ödeyen var..10 YorumlaHesabı birine kitleyen kimseden hayır gelmez kadın içinde geçerli bu
00 YorumlaBu açıdan bakmak ne kadar doğru... Erkeği bankamatik olarak mı görüyorsunuz.. erkek de öder kadında öder
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılaklıma burcu esmersoyun cüzdan meselesi geldi :d kimse benim yediğimi içtiğimi sırf erkek diye ödemek zorunda değil yıl olmuş 2021 bu düşünce tarzı bana çok ilkel geliyor
20 Yorumla Kadin hesap odemez diye bir kural yok, bence erkege hesap odetip sirtindan geciniyormus gibi gorunen kadin iticiligi diye birsey var.
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Öncelikle hesabı davet eden öder, eğer davet değil de ortak karar ise hesap ortak ödenir.
Erkeğin ya da kadının farklı şekilde davranması büyük kabalıktır.
Ve insanların bu kadar basit olabileceğine ihtimal vermiyorum.
.00 Yorumla Ben arada gizli gizli öderim hep ona yüklenmek olmaz
50 YorumlaHesabı kimin ödediğinin hiçbir önemi yok. Yanımda erkek arkadaşım varken de ben ödeyebilirim veya o ödeyebilir. Kız arkadaşım varken ben öderim. O sırada param yoksa görüşmeyecek miyiz?
10 YorumlaNeden işinize gelince eşitiz deyip sonra kızlara hesap ödetilmez diyorsunuz birinde sen ödersin birinde karşı taraf her şeyi erkeklere yüklemek saçma bunlar hep feminist gibi gözüken ama erkeklerden nefret eden toplumun yansıtması sadece bu olayda değil bir sürü örnek var verebileceğim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genelde ben öderim ama karşımdaki kadının kendini aşağı, kötü hissetmemesi aksine öz güvenli hissetmesi için ona da hesap ödemesine müsade eder ve teşekkür ederim. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCentilmenlik bi yere kadar, kimsenin cüzdanı olmam. Ne bu sürekli erkeklerden maddiyat beklentisi. Lafa gelince efendi, sadık olsun gerisi mühim değil. Kadın da düşünceli olmalı bu konuda.
13 Yorumla- +1 yıl
soru yalnız tam tersi
- +1 yıl
Genel değindim konuya
- +1 yıl
aslında haklısın hep erkekten beklenti olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadinda oder esit degilmiyiz ben bi ortama gidiyorsam baskasina odetmem kendim oderim parasi yoksada oderim eşitlik nerdeee
22 Yorumla- +1 yıl
Bir yanımız modern, diğer yanımız doğulu kültürü. Bence kültürümüzdeki güzelliklerden biridir. Hesap ödemek onurlu duruş, centilmen erkek demek.
- +1 yıl
Tabıki centilmenlik ne guzel yazmışsınız süistimal olmazsa tabiki sık sık arkadaşlarla gitmeler varsa olmaz esıtızya alman usulu der kız ben öderım benden 🤗mesele🤗
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Ulan çok tehlikelisiniz bee, işinize gelmeyince eşitiz diye nara atarsınız işinize gelmeyince erkek o yapsın dimi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHesabi kadina ödeten erkek degil. Birlikte yiyip icmisiz bir kere o bir kere ben öderim. Böyle de olmalı. Bu sorunun saçmalığı "erkeğe ev işi yaptıran kadından hayir gelir mi?" saçmalığıyla aynıdır.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmanın ardından yapılan sohbetlerde ilk sorulardan biri “Hesabı kim ödedi?” oluyor. “O!” cevabı alınınca, haneye bir aferin yazılıyor. Hesap ödeten erkek iğrenç duruyor.
00 Yorumla
+1 yılBöyle firkirrler oldum olası saçma gelmiştir. Ataerkil toplum yapısı tamamen bence hesabı erkek ödemli illa falan filan hani bir tık ağırlığın erkek de olması ayrı ama sürekli erkek ödemesi yanlış. ortak birşey yapılıyorsa bence ortak ödenir iki tarafın da gururu zedelenmez tabi karşıdaki kız düşünceli para yiyen tip degilse bir zahmet elini cebine atsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadına hesap ödeten erkekten hayır gelir mi bilmem ama hesabı erkek öder diyen kadından hayır gelmez o kesin :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek hesap ödemek zorunda değil. Böyle cahil zihniyete sinir oluyorum. Eşitlikten bahsediyorsak her şey eşittir. Erkeğin parasını yiyen zavallılar eşitlikten bahsetmesin
30 YorumlaNe alakası var yaa yeri geldi mi kız öder yani sadece erkek öder diye bir kural yok.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılAlın size radikal bir yaklaşım:kadına hesap odetebilen erkek kadına egosundan daha çok değer veriyordur (anlayan anlasin artık!!)
11 Yorumla- +1 yıl
Egosundan daha çok değer veriyordur kadına *
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gelir evet ben erkeğim egosunu bir kenara bırakmış adam gibi adamdır o
20 Yorumla
+1 yılHer seyi de karşıdan beklemek olmaz bende ismarliyorum yani sorun olmuyor 😊
20 Yorumla
+1 yılKadın hesap ödeyemez mi? Tabiki hayır gelir, bir gün kadın ödesin bir gün erkek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka biraz da kadın ödesin erkekler banka cüzdanı mı kendi yediginizi de kendiniz ödeyin mesela? Kendi yediğini bile beleşe getirip lafını yapan kız otlakcidir.
20 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya tabiki kadın da hesap ödeyebilir hep erkek ödeyecek değil ya
21 Yorumla- +1 yıl
Ozaman benimkinin odeyiver hayrına
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhep ben ödemem kadında hesap ödeyecek işine gelmiyorsa takılmayız zaten
20 Yorumla
+1 yılKadın erkek eşitliği deniliyor ama konu başka şeyler olunca yani işlerine gelmeyince erkek ödesin yok kapımı açsın vs
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beni kesseler kadına hesap ödetmem. Ödeyecek durumum yoksa açık açık söyler, o yemeğe de gitmem. Kadına ödeyeceğime gider ekmek arası köfte yerim.
01 Yorumla
+1 yılHayir gelmez
vaktiyle öyle oksijen israfı biriyle zaman kaybettim
Eli cebine gitmiyordu
O erkekten bi cacık olmas00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna dememişler dünya kadar malın olacağına 250 gramın olsun diyeee kadında ki cüretkarlığa bak ak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın parası yiyen erkek sadece üreme organından ötürü erkek grubuna girmektedir.
Erkek adam para yemez. Karektersizlik yapmaz00 Yorumla Bu durumdan rahatsız olmayan erkekten hayır gelmez.
10 YorumlaEvet KS sakinleri agresif adlı erkek düşmanı feministin yeni sorusuna hepiniz hoşgeldiniz
10 Yorumla2 Tarafta eşit değil mi? Kadının hesap ödemesinde ne var?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılPeki her önüne gelene v. eren kadın dan erkege hayır gelirmi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ödeyince sorun olmuyor tabi erkeğin parasını yiyenler var içtiği suyu bile ödetenler var 😀😀
10 Yorumla
+1 yıliki tarafta ödiyebilir anlayın artık sırf erkek diye herşeyi o yapmak zorunda degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak bir yemekte kim davet etmişse o öder. Erkeğin parası yoksa kadında ödeyebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında erkek centilmen olmalı tabi ki ama sürekli bir tarafa ödetmek hiç hoş bir davranış değil. En azından hesabi ödemeyi ya da hesaba ortak olmayı teklif etmeli kadın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek fark etmez hesabı birbirine ödetmemeli.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence bu konular ego, eşitlik mevzuları falan değil de nezaketle alakalı durumlar gibime geliyor. abartmayın. erkek ödesin işte
00 Yorumla
+1 yılNeden parayla mı hayır oluyor ruhunuzu bile parayla satıyorsunuz gerçi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hesap ödeyen erkekten gelirde, ödeten kızdan hayır gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Neden olmasın ki kadınlar ödesin birazda :d cebinize akrep girmiş gibi pintilik yapmayın :d
00 YorumlaErkeğin sırtından geçinen sülük kadınlardan daha hayırlı oldukları su götürmezdir..
00 Yorumla
+1 yılO erkeği bilmem ama Her hesabı erkeğe bırakıp hiç oralı olmayan kadından hayır gelmez bunu bilirim
00 YorumlaEn iyisini yapıyorlar kadın iyi erkek sevmez biliyor çocuklar
00 Yorumla
+1 yılne var her şey para mı
ödeyince canından can mı gidiyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılGeçerli bi sebebi varsa sorun olmaz ama cimrilik olarak hayır gelmez
00 Yorumla O kafayla bakarsan benden daha uzun, daha eğitimli, dar vajnali, beyaz tenli,çok iyi giyinen,çok iyi parfüm seçen, daha eğitimli ve kültürlü olman gerek
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan algılarınızı kendinize saklayın. Hesabı erkek ödemek zorunda değil. Sevgilime yemekte ısmarlarım, ondan bir şeyler almasını da beklemem bana. İlk buluşmayıda ben öderim sorun yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Yanlış soru
doğrusu : sürekli hesabının ödenmesini bekleyen kadından hayır gelir mi?
olucak00 YorumlaŞöyle olmalı soru aslında para yiyici kadına hesap ödetmek mantıklı ama evleneceğin kişi zaten ilk hesapta adettendir diye ödemez sonra ısrarla ödemek ister yine de odetmemeye çalışır ya da birlikte öder
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne