Bence kesinlikle erkek ödemeli kadının yanında garip oluyor çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok bağnaz düşünüyorsun. Abi sizin gibi kızlar sömürdü şu erkekleri ya. Laf lafa gelince kadın erkek eşit, erkek temizlik yapsın, yardım etsin demeyi biliyonuz. Bari hiç olmazsa o elin bir çantana, cüzdanına gitsin ne öyle beleşçi gibi en nefret ettiğim şeydir. Bir yıllık bir ilişkim var. Yeri geldi ben ödedim yeri geldi o. Ve bizde de genelde hesapları erkek ödüyor. Ama bir saat hayır ben ödicem boğuşmasından sonra. Alman usulü bana ters. Ne o öyle kanka mısınız da hesap bölüşülsün. Tamam sen ödeme erkek ödesin ama o el bir cüzdana gitsin be kızım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar saçma. Birincisi "bayan" değil "kadın". İkincisi, bence ortak ödenmeli. Erkek sokaktan mı buluyor parayı? Kadının ödeyebilecek gücü yok mu? Neden garip olsun?
Başkalarının sırtından geçinmek bu, kusura bakma.13 Yorumla
Soran+1 yılCahil kizim ben bayan demeyi sectim sen kendin kadın olabilirsin ben genç bir kizim.. beni düzeltmeye çalışacağina git kendine beyin satın al yavrucuk.. 3 kuruş aklınla fetva vermeye kalkma 😉
- +1 yıl
Helal olsun sana iste kiz buna denir harbi kiz:)
- +1 yıl
Kiz hakli valla ne fetvasi? Kiz hakli iyi dinle kizi
+1 yılO kadar düşüncesizsiniz ki, erkeğin kadınla olan yemeğinde hesabı ödemesini; parası çok olan kişinin ödediği, erkeğinde parası olduğu için kadına ödetmediğiini düşünüyorsunuz, çoğunuzda fifty fifty diyor bu ne iğrençliktir? Erkek kadına para ödetmez çünkü maksat orda kimin parası çıkacak değil, basit işlerle kadını uğraştırmak istemez. kadın milyonerde olsa kadının elinden parayı alır ve kendi ilgilenir hesapla. Muhattap etmez hesap alan kişiyle anladınız mı çünkü erkek, kadını gönlünde ağırlar misafirperverliğini göstermesi gerekir.
00 Yorumla
Erkek çalışıyorsa erkek ödemeli eğer öğrenciyse ana baba parasıyla ödemesi pek uygun değil Alman usulü uygun olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılErkek calisiyor kiz okuyorsa
Soran+1 yılLise nasil ne okuduguna bagli kiz calismiyor sadece ailesinden aldigi oarasi var yani harclik
Soran+1 yılAnliyorum s.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
81Cevap
Ben yanımda para olmadan çıkmam dışarı. Yanıma kendi harcayacağımdan daha fazla alırım ne olur ne olmaz diye. Birinin hesabımı ödemesinden hoşlanmıyorum. Cidden hayır ödeme falan diye ısrar ediyorum hatta kaç arkadaşımla kasada savaş verdik lisede falan :D kasiyer hep onunkini aldı. Ama içim rahat etmezdi zorla illa bende bir şey ısmarlardım ya da hediye falan alırdım. Ancak öyle rahat ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı bir kadın tercihimdir bu konuda. Çok sıkışığımdır ama illa ki para harcanması gerekir, bu durumu anlayışla karşılayan bir kadından para alamayabilirim tabii ama yarı yarıya falan iş görülebilir sağa sola göstermeden. Böylece bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Ama erkeğin ödemesi taraftarıyım tabii ki.
00 Yorumlaya erkek yemeğe çıkartmışsa o ödesin ilk görüşmeler falan ödeyebilir, ama çok sık görüşülüyorsa herseferinde ona ödetmek de ayıptır yani. hatta arada kadın jest yapıp ödeyedebilir. olur böyle şeyler bence. erkeğin yine de gevşek olmaması gerekir tabi ama çok da takmamak lazım.
00 YorumlaŞahsen yanımda taşıyıp elini tutuyorsam bir kızın , o kız ile gerçekten boş takılmiyorum demektir ve karşımdaki de boş birisi değil, değer değerlidir ben öderim.
Paralel olarak ödemeyecegim kişi zaten yanımda olamaz değmez kimseyi yanımda gezdirmem.
Ama çoğu ahmak erkek 3 kurusluk k. sarlara para yediriyor o tezat.00 Yorumla
+1 yılTabi ki bayanlara ödettirilmez ama boş cep ilede gelmesinler bazıları sırf para sömürmek için sevgili yapıyor (Sevgilim daha olmadı bunlar gözlemler laf sokmayın lütfen) @ChronicX Gecenlerde bir soru vardı Kadın erkek eşitliği nerede Neden kadınlar yemek yapmak zorunda erkekler yapsın diye islerine gelince eşitlik derler işlerine gelmeyince eşit değil zaten derler anlamak zor cidden
00 Yorumla
+1 yılNezaket kurallarına göre erkek davet ettiyse erkeğin ödemesi uygundur fakat bir yerde karşılaşıp bir mekanda oturmuşlarsa erkeğin ödemesi onun isteğine bağlıdır tabiki ödemesi güzel bir jesttir. İyi günler dilerim.
10 Yorumla
+1 yılBirliktelik varsa para kimde var ise erkeğe verilir erkek hesap öder~
12 Yorumla
Soran+1 yılYok artk sacmalik elimdeki parayi erkege vericem baska
- +1 yıl
Cüzdanla mı flört edeceksin
İşleri erkek organize etmeli bence. bayana hesap ödetmek, tamam sen ver ben sana sorna veririm demek hoş birşey değil. önceden erkek durumu, ortamı, ayarlamalıdır. keko keko takılanlardan'da hiç haz etmem, paran yoksa git evde ye,
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim ise genelde ben ödemek isterim ama O da katkı yapmalı bana sonuçta tek taraflı bir iş değil birlikte yapıyoruz çoğu şey de olduğu gibi ortagiz. Mesela o yemek yaparkende ben yardim ederim öyle bir şey yani 😊
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi parasını odesin. Para kolay kazanılmıyor. Erkek parası yiyor dedirtmem şahsen. Erkek adam öder fasa fisolari saçma. Adamlık hesap ödemekle belli olmaz çünkü.
00 Yorumlabir caps vardı yanına gelırken 200 tllık parfum sıkıyorum 100 tl lık ılmem ne marka ruj suruyorum vs vs vs bş zahmet 6 tl lık kahveyıde erkek odesın dıye :D :D
00 Yorumla
+1 yılErkeğin teklifi sahiplenici ve centilmence bir davranış. Elbette her zaman teklif ederim en azından şahsi payımi teslim etmeyi. Kabul etmiyorlar orası başka :)
00 Yorumla
+1 yılKadına asla hesap ödetmem
https://i.hizliresim.com/aEpa22.jpg 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈00 Yorumla
+1 yılYa bana kalırsa herkes kendininkini ödemeli ama su ana kadar sevgilim bana en fazla 1 veya 2 defa odetti onda da bir daha senle yemem diye tehdit etmistim 😊
00 YorumlaOrtak odenmeli herkes kendinkini oder de demiyorum kimde ne kadsr varsa ustunu tamamlayacak derecede.. erkek oder dusunceside cok sacma hersey bir tarafa yikilmamali
00 YorumlaBence kadın erkek diye birşey yok olan ödemeli herkes her zaman maddi olarak iyi durumda olmaya bilir hani öyle bir kural ya da kaide olmamalı diye düşünüyorum önce insanlık diyebiliriz insan olan öder :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle ama şimdi 1 buluşursun tamam 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 parayı kim veriyo bize :/ her hesabı biz ödersek ne yani tatlılar senden yemekler benden taktiği iyi
00 Yorumlaİlk buluşmada erkek ödemeli bence ama ondan sonra maddi duruma, aradaki ilişkiye göre çiftler onu belirleyebilir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılİlk hesap erkek. Gerisi yarı yarıya. Herkes yediğini versin böyle öğretilmiş erkek öder hesabı diye öyle bişe yok.
00 YorumlaSevgililermi neyler nişanlımı arkadaşmı arkadaşsa kıza bağlı orta ödenebilir nişanlıysa eleman öder Dd
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olsun nişanli olsun ya bana gore ters ne biliyim 😃
Soran+1 yılValla ben erkek olsam benim yanimda kiz para ödiyemez derdim 😄
Bence iortak odemeli veya aralarinda sorun olmamali.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarsa ortak ödemelerinde bir sakınca yok, ama bayan olarak sevgilimin yanında hesap ödemeye çekindim her zaman. yanlış anlar diye :/
00 Yorumla
+1 yılHep erkeğe ödetmemek lazım yoksa tepemize çıkıyorlar
10 YorumlaKimde para varsa o ödesin ya da herkes kendi ödesin. Yanındaki adam banka mı?
00 YorumlaKadına hesap ödetmek "Erkeklerin" işidir, "ADAM GIBI ADAMLARIN" değil
01 Yorumla- +1 yıl
bu zihniyeti sana toplum dayatiyor. sende bunu destekliyip kadının hesabini ödetip içindeki duygularla doğru, erkek adam, adam gibi adam, gururlu, hiçbir kadının karşısında yilmayan boynu bükük adam olmayan duygulari yaşıyorsun. ve bu duygular seni mutlu ediyor. karşıdakinin hesabi ödediğin için sana nekadar minnetdar olduğunu düşünüyorsun. sana gerçekleri söyleyim mi? karşıdakinin umrunda bile değil hesabi ödemen. çünki bunun iyilik değil görevin olduğunu düşünüyor. bunu yolda bir erkeğe çakmağını var mı? sorusu gibi her erkeğe yapip kolaylıkla sorbileceği bir şey gözüyle bakiyor. ve hesabi ödediğin için gerizekali olduğunu düşünüp parani güzelce diyor. ve sen bunu bilsen bile "olsun biz erkekli]imizi yapdık" gibi saçma ve yanıltıcı bir duyguya kapiliyorsun.
+1 yılBabam haric kimse hesabimi ödemedi belesci olmaya gerek yok
00 YorumlaOnlar kim oluyo ki benim hesabımı ödüyorlar ! Kendi hesabımı öderim kardeşim
00 YorumlaBu sorular niye böyle yazılıyo 😕 ilişkilerimde erkekler ödemek ister bende tam yiyeceğim biterken lavaboya diye kalkar hesabımı öderim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek her daim nazik ve erdemli davranmalıdır. kadına hesap ödetmek centilmenliğe sığmaz. eğer ödeten bir erkekse yeri gelir borç para falan bile ister. terbiyesize bak sen. :D geçen bir avm nin resataurantında... neyse yazhnmöşıcam
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ByÖzel001 ama sen o biricik bebişine nasıl hesap ödetecenn.. o kendiparasıyla kendisine bişeyler alsınn.. bide bizim boğazımızı doyurmak için harcamasın :) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışan bır bayanım param var hesabı ödeyebılırım ama ödemem aslan burcuyum bır erkeğin yanında huzurlu guvende oldığumu hıssetmem ıcın bana sahıp cıkmalı bu her konuda hesabı ödemelı ben odersem gozumden duser.
00 YorumlaHiç ödetmem kadına
ödetmeme değmiyecek kadınlada işim olmaz zaten11 Yorumla
+1 yılNaziklik bir yere kadar bence kadinda ödeyebilir hep erkekmi ödesin :-)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen oderim sıkıntı olmaz yani erkek yedirip icirecek diye düşünenler malın teki
00 Yorumla
+1 yılyaa herkes yediğini ödesin alman usulü yani kız bir porsiyon iskender ysin adam bir salata yesin sonra adama ödesin öyle şey olurmu yani parasını ödemeyen kız da bana biraz zengin koca avcısı gibi gelir hep
00 Yorumla
+1 yılAra ara gidiliyorsa bir yere erkek öder zaten. Ama her zaman her zaman dışarı çıkılıyorsa kızda ödesin bir zahmet.
00 Yorumla
+1 yılNeden kesinlikle erkek odesin, gökten mi buluyor parayi , Alman usulü
05 Yorumla
Soran+1 yılGarip bsy bence yemek yediniz hesabi adam getirmisler sende birden atliyosun dur ben oderim.. ya da alman usulu olsun abi mi diyeceksin
- +1 yıl
Evet , sürekli o oderse rahatsiz olmayacak misin?
Soran+1 yılOluyorum ztn ama hesabi ben ofiyim demekte ters geliyor bilemedim 😄
- +1 yıl
Hesabi ben odeyim demiceksin zaten 😂 alman usulü, arada da izin verirsin oder neyse kanka bildiğin gibi yap ya
Soran+1 yılOlmuyo iste bizde alman usulu yok kank
Farketmez. bir yemek parasıyla kimse zengin olmuyor nasıl olsa 😊
00 YorumlaHerkes kendininkini ödesin hiç hoşlanmam hesabımın ödenmesinden
00 YorumlaBen şu yaşıma kadar hiçbir kadına hesap ödetmedim ödetmemde :)
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki bazen beni yemeğe sevgilim çıkarır hesapları öder bizim o konuda sıkıntımız yok
00 Yorumlaherset karsilikli birgun erkek birgun kadin odemeli
00 YorumlaBazı durumlarda erkek ödemeli ama ortaklaşa ödense iyi olur
00 Yorumla
+1 yılyok ben öyle düşünmüyorum parası olmaz belki hiç belli olmuyor paylaşarak ödemek daha iyi para yoksa evden bişeyler getirmek mantıklı :D
00 Yorumla
+1 yılAlman usülü en sevdiğim
Evden çıkarkken cebine para koysun gelsin05 Yorumla
Soran+1 yılUtanmiyacak misin peki
- +1 yıl
Utanma yok
Soran+1 yılSorun orda erkeklerde utanma yok ( çoğunluk)
- +1 yıl
Tamam
Mıy mıy etme
Soran+1 yılGerçekler 😌
ilk buluşmada ben öderim sonrakiler kesinlikle ortak olmalı
00 Yorumlabence kadınlarda ödeyebilir ya da ortak kadın ödeynce ne olucak sanki
00 YorumlaKadın ödemeli.
Yeri geldimi kadın erkek eşit diyorsunuz. Ödeyin işiniz ne.00 Yorumla
+1 yılNasıl olsa tavuk döner ya erkekler öder 😀
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılhayat müşterektir. ikisininde maddi geliri varsa bu ''sen-ben'' davası olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyse erkek ödemeli. Ama normal arkadaşlıksa alman usulü olması daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBen ce her ikiside ödemeli hep erkek ödese nereye kadar demi:)
00 YorumlaBence ödemeden kaçalım 😀
21 Yorumla- +1 yıl
Korkulurr😂
Kız zaten akşamları 17 cm içine alıyor bir de hesap ödesin
00 Yorumlakafa patlatacağım bir durum değil
10 YorumlaBen oderim odetmem rajonu budur 😂
10 YorumlaNeden? Her ikside odemeli bence
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılaşk varsa ne onemı var hesabın
10 Yorumla bazen erkek bazen bayan. sürekli erkek ödeyince de olmaz o ne öyle
00 Yorumla
+1 yılAlman usulü en iyisi. Erkek eşekmi
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevdigi kiza ismarlayinca eşek mi oluyor bende bir kiza ısmarlatana adam demiyorum mesela
- +1 yıl
Doğrudur. :) ama bende hesabi sürekli erkeğe odetturip sirtindan geçinen kizlara kiz demiyorum;)
Soran+1 yıl"Geçinmek" ahahha hesap ödemek dediğim bir kafeye goturunce kiza ödetirmemek onun geçimini sağlamaktan bahsetmedim ama tabi bir kahve ısmarlıyamiyacak acizlerdense bir kahveyi geçim olarak görürler 😌
- +1 yıl
Bak aşağıdaki kozlar neler yazmislar onlardan öğren. Omurgasiz seni:)))))
Soran+1 yılKelimelerine dikkat et ben aşagidaki kizlardan degilim bu 1 kiza kahve paran yoksa git çaliş buda 2 😉
- +1 yıl
1 kahve ismarlamaktan fazla si var. Ama aliskanlik haline getirmemesi gerek sizde ne para gozsunuz. Varya. Sülük gibi insanin kabini emer kururtursunuz:)))))))))
Soran+1 yılPara göz degilim hemde hic ama bana gore normal olan erkegin odemesi arada bir kadinda odeye bilir ama alman usulu bana gore degil ve eger kadin teklif ederse erkek kadinin odemesine izin vermeli gorgu kurallari 😌
+1 yılFark eder mi kadın/erkek?
15 Yorumla
Soran+1 yılFark ediyor
- +1 yıl
Her zaman adam mı ödesin diyorsun?
Soran+1 yılEvet yani kadin ödese bile cok nadiren olmalidir
- +1 yıl
Neden arkadaşım her seferinde hesabı ödesin ki ayıp olur, bir o ödediyse ikinciyi ben öderim.
Soran+1 yılSevgiliden bahsediyoruz
- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım