İlişkiye başlamak 🤣🤷 kızacak bana.. ama aşk başlı başına hata ya. Sevince mantık devre dışı kalıyor. Trilyon tane hata yapıyorum. Ben normalde makul mantıklı bir insanım gerçekten 🤷
Sürekli yaptığım bir hata yok. Her seferinde farklı hatalarla kendimi aşmayı seviyorum ben 😄 Aslında hata mı bilemiyorum ama, bazen bazı dönemlerde hayatımdaki herkesten ve her şeyden soyutlanmak istediğim bir döneme giriyorum. O dönemde de ister istemez tavırlarımla uzaklaştırıyorum kendimden. Çünkü bireysel ve daha izole bir süreç geçirmek istiyorum. Bunu da herkesin anlayışla karşılamasını beklemek fazlasıyla saçma olur zaten. .
Karşıdaki insanı fazla ciddiye almak ve akıl oyunları oynamamak. Dümdüz bir insanım ben, seviyorsam seviyorum diyorum dansöz olamıyorum. Lakin iyi olanlar değil , iyi oynayanlar kazanıyormuş bu hayatta.
Sürekli kıskanmak. İstemsiz olarak sürekli güvensizlik (paranoya boyutunda), bağışlayıcı olmak, ve trajikomik şekilde sürekli bireysel hata yapmam. Umarım karşımdakiler her zaman benim kadar bağışlayıcı olur
Sevemek ve kendine saklamaya çalışmak sanırım ama ben bunun hata olduğunu düşünmüyorum. Eğer karşındaki de bana ait hissediyor ise zaten buna dikkat eder. Dikkat etmezse demekki farklı düşünüyor kanısındayım.
Valla başlarda hep ben alttan alıyordum hep ilk giden ben oluyordum dayanamıyordu ağlıyordum üzülüyordum kavga sonucu , hep kendimi yıpratıyırdum , çok seviyordum çünkü,5 yıl oldu artık ilk giden ben değilim konuşmuyorum hiç oda konuşmaz ama artık o gelir ilk, ağlamaya üzülmeye devam ama, ama gitmiyorum ne halin varsa gör diyorum. Gelincede o gün bile zor affediyorum yani kalbindeki o sızı hemen geçmiyor,,.
Aynen cok sevmek fazla baglanmak ve maddi destek olmak hep veren taraf olmak bi cay bile içmemek masraf olmamak için. Böyle olunca üzülen yine sen oluyorsun