Nerelerde, nasıl, neden ve hangi hataları yapıyorsunuz ve bunların farkına varabiliyor musunuz?

Nerelerde, nasıl, neden ve hangi hataları yapıyorsunuz ve bunların farkına varabiliyor musunuz?
Hoşlanınca ucu kaçıyor sonra karşı taraf bundan emin olunca ego yapıyor ilgimi kullanmaya çalışıyor bende naş diyince sonra ilgiyi kesince gaddar oluyorum halbuki bıraksalar ego yapmasalar ne güzel insan gibi seveceğim ksksk
İlgiyi dozunda bile versen kaçıyor insanlar. Zaman kaybetmeden bırakılmalı o kişi :D
Bırakayım o halde😃
Aslında Ben sadece aşk ilişkileri olarak değil arkadaşlık ilişkileri sosyal ilişkilerde de birazcık öfke kontrolü olmayan birisiyim, yani bir olay karşısında insanların kalbini fazlasıyla kırabiliyorum ve bu da benim insanları kaybetmeme neden oluyor. Kıskançlık ve birazcık bir öfke kontrolünün olmaması bende insanlara karşı ağzımdan çıkanı kulağını duymamasına neden oluyor.
Ben genelde karşımdaki insanı kendim gibi görüyorum. Şöyle yapsam rahatsız olur, üstüne gitmeyeyim, kafese mi kapatacaksın saçmalama diye diye enayi yerine koyuluyorum.
Teşekkürler
Ricalar :)
Takıntı. Bağlanınca kaybetme korkusu yaşamam. Hata yaptırıyor.
Cevap
6Cevap
Hiç ilişkim olmadı ama olsaydı da sanırım kendimden çok fedakarlık yapmak kendimden çok değer vermek olabilir ama bu da bana göre hata değildir bir ilişki de olması gereken bir şeydir
Bazen fazla uzak kalmak olabiliyor. Yani kendi kendime zaman gecirmeyi cidden seviyorum. Ama yakin arkadasliklarda uzun zaman arayip sormayinca değer vermiyorsun saniyorlar. Bunu duzeltmeye caliaiyorum. Arama veya mesaj atma huyum yoktur. Karsi taraftan da beklemem.
Anlamaya çalışmanın büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Aşk öyle anlaşılabilir bir şey değil ki. Nerde imkansız varsa gidip ona konuyor mesela. Aşka inanmıyorum tamam ama bu da fal gibi bir şey işte. :)
İstediğim şeyi uygun dille söylemek varken sinirime yenik düşüp suçlayıcı bir dille söylemem en sık yaptığım hatalardan biri. Sonra diyorum ki niye böyle bir üslupla söyledim ki daha doğru ifade edebilirdim 😌
Karşımdaki kişiye inanmak ve güvenmek. Aslında olması gereken bir şey ancak her insan her şeyi yapabilir bunu unutmamak gerek
Güvensizlik bende fazlasıyla mevcut güvenemiyorum. Bazen çok ilgiliyken bir anda buz kesebiliyorum sebenini bende çözmüş değilim
Fazla öfkeyle hareket etmek. Belki de bu yüzden kalp kırmak.
Kıskançlığımı fazlasıyla belli ediyordum ve bu karşıdaki kişinin bunalmasına sebep olabiliyor
Fazla değer vemek, bağlantılı olarak fazla kırılmak, kıskanmak, özlemek vs
Fazla değer vermek, severken kendimi kaybetmek vs
Çok konuşuyorum ilgi veriyorum çok konuşmakta karşı tarafı boğuyor haralde
Kıskanc ve kırılgan olmam.. Ha bir de kuruyorum ben kafada.. Delirttiler beni sonunda..
eskiden egolu bir tiptim
fazla ve cabuk güvenmek
Bazen toksik olabiliyorum.
Dengenin bozulması ve o dengeyi oturtamamam..
Baya oldu ilişkim olmayalı unuttum 😒
Çabuk güvenmek
Fazla değer vermek.
Kendi canimdan fazla sevmek.
Maalesef döngü gibi aynı şeyler
Yeter artık
Bağlanmak
Fazla güven
Fedakarlk
Çabuk seks
Çok fazla kapilmak
Çabuk bağlanmak