Aşırı güvenmek
Fazla samimiyet
Sürekli iyilik yapmak
Kimseye güvenmemek
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sürekli iyilik yaparım, kimseye güvenmem ama güvenmek için şans veririm. Ve ben özü sözü bir birisiyim. Bahsettiğim öyle kaba cahilce değil. Ama birisine düşman isem bilir, dost isem bilir, çok belli ederim. Strateji yapmam neysem o. Ve bu saydıklarımın hepsi maalesef günümüz değerlerinde yalnış olarak görülüyor. Kimseye güven olmayacağını bile bile herkese boncuk dağıtır gibi şans verme noktasını değiştirmeye çalışıyorum. Bundan iki sene önce herkese güvenirdim. Şİmdi kimseye güvenmiyorum. Yaşam ve şartlar insanları değiştiriyor. ''Şunu asla yapmaz o'' dediğim herkes yaptılar.
Aşırı güvenmek..
Şimdilik benim yollarda tek yön:(rica ederim
Cevap
14Cevap
Aşırı güvenmek
Sürekli iyilik yapmak
Yorumlara ve ankete baktım da herkes dürüst ve iyi niyetli. Demek bu kadar yamuk yumuk adam Mars'tan geliyor🤔🤔. Herkes çabuk güveniyor ve uyu niyetli, vayy bee🤣🤣🤣.
Karşılıksız ve sürekli iyi olmam.
Fazla güvenmem.
Herkesi kendim gibi samimi olmam.
Isındığım insanlara güvenirim, onları kendim gibi bilirim. Elimden geldiğince de iyilik yaparım. Huyum bu. Hiç değişmedi.
Kimseye güvenmem, sonuç olarak zarar ve fayda görcek olan benim kişisel tercih meselesi tavsiye edilir.
Güven ve bağımlılık basıyorum canıma böyle olmayin agzinza ederler
Bu şıklar beni yansıtmıyor. Ben mesafeyi korurum kimseye cesaret bulacak hak tanımam.
Fazla samimi davranıyorum çok çabuk güveniyorum
Hata olarak görmüyorum, onlara onların davrandığı gibi davranıyorum
Hata sifir nedeni ilşkilere pek acik bir idegilim
Fazla değer vermek
Güvenememek
karşımdakini adam yerine koymak
Kimseyle ugrasmafigim için hata da yapmıyorum 👍
Sürekli iyilik yapmak 😄
Saf olup fazla inanmam
Aşırı güvenmek
Fazla samimiyet
Hep iyilik yapmak