Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Belki biraz fazla disiplinliyim. Ve çok güvenirim karşımdakinin hata yapmıyacağına inanırım. Ama bazen bir şaka bile güveni kırar. Bir önceki ilişkimde bu olmuştu. Gözüm kapalı güvendiğim koz arkadaşım ve bunu iyi bilirdi. Bir şakasından ötürü güvenim alt üst oldu ve sonra yürümedi o ilişki. Sonuc bitişş
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başıma buyrukluğum 🙄😊 erkekler kız arkadaşlarını emirleri altına almayı seviyorlar. Bende bundan nefret ediyorum. Beni rahat bıraksın sabah öğle akşam aramasın günde bir kez arasın dakika başı SMS atmasın hiç sevmiyorum daralıyorum. Cevap vermeyince kavga çıkıyor ve bitiyor 😁 daha doğrusu başkasına gidiyorlar
20 Yorumla
Hatalar düzeltilebilir. Hata istemeden ortaya çıkan durum olarak bakarım. Benim için yanlış olan durumlardır. Bu durumlar düzeltilemez.
185 Yorumla- +1 yıl
Yanlış olan durumlar nedir mesela?
- +1 yıl
Örnek olarak yaptığın eylemlerde durmadan değişken olmak. Ayrıntılı örnek vereceğim.
- +1 yıl
Tutarsız olmak mı?
- +1 yıl
Evet... çalışıyorum kusura bakma, arada yanıtlara dönebiliyorum. Mesela ak aktır diyorsun sonra ona gri veya siyah diyorsun.
- +1 yıl
Ya karşındaki insan seni tutarsız olmaya sürüklüyorsa?
- +1 yıl
İşte o zaman öfkeli halimi görür. Tutarsız olmak bana göre değil. Neyi deneyerek tutarsız hale dönüştürecek?
- +1 yıl
Diyorum ki bazen karşındaki insan seni yaptığı anlam veremediğin hareketleri yüzünden tutarsız hale sokuyor.
- +1 yıl
Anlam veremediği şeyler neler ise bunu sormalı bence. Sonuç olarak insanız. Bu hareketler neler ise anlatmalı insan. Tutarsız olmak o yönden de kötü tabi.
- +1 yıl
Eh var birçok insanın anlamsız hareketleri napıcan:)
- +1 yıl
Teşekkürler... Anlamsız hareketler içinde anlam aramak lazım o zaman, napıcaz başka. :) Ben bazen öyle yaparım. 😀
- +1 yıl
Evet karşımızdaki insanın bizim için bir önemi varsa anlamsız hareketlerinden bir anlam çıkarmak için uğraşıyor insan. Bundan kendini alıkoyamıyor.
Ricalar.. 😀 - +1 yıl
Aynen, katılıyorum. Bu durumun güzel yanı olsa gerek.
- +1 yıl
Böyle yazınca söyleyecek bir şey bulamadım açıkcası. Kısa kesmek ister gibi geldi.
Belirteyim dedim. 😀 - +1 yıl
Çalışırken arada giriyorum ondan öyle yaptım gibi gibi. 😀 Belirterek kısa kestin diyor. 😀
- +1 yıl
Evet üstüne basa basa belirttim gibi gibi. 😀
- +1 yıl
İki cümle halinde yazınca öyle oldu gibi. 😀 Bari noktalama işaretlerine dikkat et. 😀
- +1 yıl
Beni mi düzeltiyorsun? Ne demek istediğim gayet açık. 😀
- +1 yıl
Konuyu Türkçe dersine çekiyorum. 😀 Ne yapayım ben mi haşa. 😀
- +1 yıl
Keşke almanca dersine çekebilseydin azıcık pratik yapardık. 😂
Yapmazsın sen öyle şeyler demi. 😀 - +1 yıl
Nope nope. 😂 İyi oldu bu bak... 😀
- +1 yıl
Sen öyleee diyorsan. 😄
- +1 yıl
Başka bir şey deyince konu otobüsken bir anda minibüse dönüyor. 😀
- +1 yıl
😂😂 konu tutarsızlıktı sanırım ordan başladık yine. 😀
- +1 yıl
Başa dönmeye korkuyorum ortada röportaja dönüyor konu. 😂😀
- +1 yıl
Güldüm gece gece. 😂😂
Evet öyle oluyor biliyorum. 😀
Kaçınılmaz son. 😂 - +1 yıl
Bence kaçınılmaz son değil saçmalama modu on oluyor bende. 😂😀
- +1 yıl
Röportajı başlatan ben olduğum için haliyle biraz gerilme oluyor sende. 😂😀
- +1 yıl
https://youtu.be/4_ZtcgbpfKE
Öyle oluyor ani röportaj soruları ve ben sacmalama modu. 😂 ne yapayım çıkmayacak yerden sorular. 😀 - +1 yıl
ahahaha yaa ne güzel saçmalamış ama. 😂
Aslında artık soruları kestirebiliyor olmalısın çalışıpta gel bence birdahakine. 😀 - +1 yıl
https://youtu.be/OLLJkDp9yO0
Bende aynı durumda olurum işte. 😀 Bir de soruları cevaplamak adına uzatınca bu durum oluyor işte. 😂 Çıkarıyorum içinden. Olur öğretmenim çalışıp gelirim. 😀 - +1 yıl
*Çıkamıyorum
- +1 yıl
Neden bu adamı bu kadar konuşturmuşlar zamanımı çaldılar gereksiz yere. 😂
Çalışıp gel. Ben senin çabanı göreyim. İnan çok zorlamıcam seni. 😀 - +1 yıl
Adam sacmalamak adına elinden geleni yapmış diyorum. 😂 Yeni soruları beklerken çalışmaya başlayım şimdiden. 😀 Zorlandığım soru olmasa iyi olur gibi, sacmaliyorum yoksa. 😂 Nereye kadar peki sınav. kaçıncı sayfaya kadar? 😀
- +1 yıl
Ben memnun olana kadar. 😂
Ama işte senin cevapların hep şifreli onu nasıl çözeceğiz geçerli kılmam bak cevaplarını. 😀 - +1 yıl
Şifreli değil ki öyle cevaplar aklıma geliyor. 😀 Sende memnun ol 10 puan ver. 😀 Yalniz sınav test olsun ve cevaplar kısa olsun. Klasik sınav olursa da dervişle cevaplarız. 😂😀
- +1 yıl
Başka bir arzunuz var mı efendim? 😀
İsterseniz soruları da önceden vereyim hiç uğraşmazsınız. 😂 - +1 yıl
Var, sınavda kalem silgide isterim. 😀 Yeminle mi? Önceden ver soruları ben akşama kadar cevaplarım. Kopya cekeyim bazı sorularda. 😂😂
- +1 yıl
Ayakta uyuyorsun. 😀
- +1 yıl
Evet. 😂 uyukluyorum resmen.
Tamam bir düşüneyim bu soruları önceden verme işini belki daha memnun edici cevaplar alırım. 😀 - +1 yıl
Tahmin ettim bende. 😀 İyi düşün o zaman... bu fikir iyi bencede. Hem soruları görmüş olurum. 😀
- +1 yıl
Ne olacak soruları görünce kaçacak mısın sınavdan. 😀
- +1 yıl
Hiç belli olmaz benim durumum. 😂 Sorulara bağlı durum. 😀
- +1 yıl
Böyle olmaaaz. 😀 Uyanıklık yapmak yok. 😀
- +1 yıl
O zaman sorular zor olmayacak. 😀 test mi klasik mi? 😀 dersten kaçacak gibiyim. 😂
- +1 yıl
Neyse ben sana bir ara hazırlar iletirim soruları. Dersine iyi çalışırsın. 😂
Benim gibi ol sabah akşam ders başında. 😀 - +1 yıl
Sorular geliyor demek bu. 😀 Tamam başlıyorum şimdiden. 😂 Akşam hep ders başındayim öğrencilerle. 😀
- +1 yıl
Alışkınım, zorlanmam diyorsun yani. 😀
- +1 yıl
Konusuna göre değişir. 😀 Şimdi soru ne nasıl cevap verilir. 😂
- +1 yıl
Öğretcem ben sana merak etme. 😂
Bir heyecan yaptın sen. 😀
Bir an önce gireyim sınavı atlatayım diyorsun galiba. 😂 - +1 yıl
Eh oluyor arada öyle. Simdi soruya göre değişir. Derviş geliyor bazı sorularda yardim ediyor. 😂 Yok bir an önce bitmesin stres olurum. 😀 Öğretmen sensin zaten. 😀
- +1 yıl
Kendin halletmen gerekiyor derviş yook kopya çekmek yok. 😂
- +1 yıl
Ama hayatimda tek dervişten kopya çekerim, olmaz ki böyle.😕😀 kacayım en iyisi 😂 sitede skeç yorumlar atiyorum, bir de burada soru gelecek şimdi. 😀😂
- +1 yıl
Kaçmak yok direkt 0 alırsın bak. 😀
Arada gidip geliyorum yazmışsın hazırlık yapıyor gibisin yine yolculuk var sanırım. 😂 - +1 yıl
Sıfır aldığım ikinci ders olur. 😀 Bilmem şöyle gidip hava alıp aradan sonra donesim var gibi gibi. 😂
- +1 yıl
Ben kiminle uğraşcam peki. 😀
- +1 yıl
Zamanla benim gibi manyak çıkar yine. 😀
- +1 yıl
İstemem o zaman kalsın. :)
- +1 yıl
Benim bilmeceler iyidir ondan. 😀 kalalim bari gibi. 😂
- +1 yıl
Evet gelen bilmeceler giden bilmeceleri aratır gibi gibi. 😂
Bencede kal bari. 😀 - +1 yıl
Bilmece gibi biriyim bende. 😀 Ne güzel işte 😊 kaldım gitti. 😀
- +1 yıl
Sevindim. 🤓
Bilmecelere, sorulara, sınavlara devam. 😂 - +1 yıl
Bu gidişle sınıfta kalarak diploma alamayacağım gibi. 😀
- +1 yıl
Evet öğretmen ben olduğuma göre özellikle sınıfta bırakabilirim huysuzluk yapıp. 😂
- +1 yıl
Uzaktan eğitimde bile kalmayı becerebilirim. 😂 Sen kesin birakırsın diploma vermemek için. 😀
- +1 yıl
Aceleniz mi var beyefendi diplomayı alıp nereye kaçmayı düşünüyorsunuz öyle kolay değil. 😀
- +1 yıl
Çift çiftte sınıf atlayamacagiz desene. 😀 Öğretmenim ben ne zaman mezun olurum. 😁😀
- +1 yıl
Hayır sınıfları çifter çifter okutcam hatta. 😂
- +1 yıl
Bu okul bitmez hiç. 😀 Bari 3 yap her sene, ayağım alişsin. 😂
- +1 yıl
Bence ayağın alıştı bile:)
- +1 yıl
Kendiliğinden geliyor. 😀
- +1 yıl
Demek ki çift dikiş değil üç dikiş gideceğim sınıflarda. 😀
- +1 yıl
Aslında man kafayım ben bazen mi oluyor devamlı olmaya başladı bilemedim. 😕😀
- +1 yıl
Bilmem bir ara devamsızlık görüldü anlam veremedik okul olarak 😂 şimdi yine dikkate alıyor gibisin. 😀
- +1 yıl
Devamsızlık olduğu günler oluyor öyle gibi. 😂 Sorular zorlu olunca sınavdan kaçıyorum. 😀
- +1 yıl
Zorlu sorudan kaçmıyorsun aslında sadece istediğin yerlerden sorulsun istiyorsun. 😂
- +1 yıl
Oysa ki ben diyorum bütün gerekli olan yerlerden sorulacak çalış da gel diyorum daha ne diyim. 😀
- +1 yıl
Evet, istediğim yerden olunca çabuk cevap veririm. Zorlu olunca soru derviş geliyor hemen. 😂 Bütün kitabı çalışırsam final sınavı gibi olur. 😀
- +1 yıl
Yok finale daha çok var sanırım. 😀
Finali sen belirleyeceksin hazırım dediğin zaman finale geçebileceğiz. 😀 - +1 yıl
Yat kalk dervişe dua et zaten can kurtaranın. 😀
- +1 yıl
Finalde kesin derviş olur. 😀 Ben hiç öyle aniden final sınavına hazirlanamam. 😀 Hazırlık felan çok zaman sonra kitabı bitir. 😀
- +1 yıl
Valla öyle...😂 hemen yetişiyor.
- +1 yıl
Bak yine bilmecelere kaçamaklara başladık. 😀 birazdan dervişe seslenirsin sen zaten yakındır. 😂
- +1 yıl
Ne yapayım gizli özneler gördüm cümlelerde. 😂 Birazdan gelir kesin orası. 😀
- +1 yıl
Eh bir zahmet gizli özneleri de gör yani kör olma. 😀
- +1 yıl
Ben miyopum ne yapayım işte derviş gelip cevaplar sonra. 😀
Sanırım her şeyi dürüstlükle dile getirmek. Bazı şeyleri insan kendine saklamalıymış. Öğrendik.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılVaktinde yol vermeyi bilmiyor-dum. Sanırım geçmiş ilişkilerimin kaderini çizen en büyük hatam buydu.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok kez egoma ve hırsıma yenik düştüm, artık tabi değiştim..
+1 yılçok inanıyor, çok güveniyor çok seviyorum.. herkesi herseyi bir kenara bırakıyor onu merkeze alıyorum kırmamak ıncıtmemek ıcın cok cabalıyorum arızalar cıkınca dank edıyor kafama! dızınde takatı olmayanlara fazla yuk yukluyorum.. bencile sorumsuza saygısıza tahammul edemıyorum.. verdiğimi almak istiyorum alamayıncada mabadımın uzerıne dusup kalıyorum.. haliyle kuyruk epey acıyor.. bır dahakınde boyle olmayacagım dıyorum almadan vermeyecegım dıyorum.. ama bunu hep unutuyorum:)
20 YorumlaÇok fazla ilgi göstermem ve ilişkinin iplerini karşıya bırakmam ve her şeye evet veya tamam demem saf olmam falan filan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFazla zaman ayırmak,
her sorunu çözmeye çalışmak, ( bu da hata evet, çünkü karşıdaki buna alışıyor ve yaptığı hataları sürdürüyor.)
Çok fazla güvenmek; tamamen teslim ediyorum kendimi bu; karşıdaki merhametli, düşünceli bir adam ise alır seni başının üstünde taşır, değilse nasıl olsa güveniyor deyip karaktersizliğine devam eder.
Bunların dışında bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Kendilerine sorsanız onların da böyle diyeceğine eminim.😃10 YorumlaIlişkilerim olamaz daha istemiyorum ve gerçekten unuttum 😀
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Ani cıkıslarım oluyor ama sabun köpüğü
Ve karsı taraf bunun bılıncındeyse alttan alıyor—onemlı bır detaydır
Ayrıca ılıskılerde ıkı tarafta bırbırıne tahammül edebılmelı🦋🐛🦋10 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır kardeşim bu net. İlgini sevgini dibine kadar göstermeyeceksin. Fazla naz yapmayacaksın ama kaçacaksında ki kovalasın. Aksi taktirde üzülen sen oluyorsun
10 YorumlaHatam Fazla İyi Olmak Ve Fazla Sevmekti.
Ben Kırılmasın İncinmesin Diye Kelimelerimden En Hafifini Seçerken,
O Hep En Ağırlarını Kırıcılarını Seçerdi.10 Yorumla
+1 yılHatalarım çok say say bitmez belki... Ama en büyük hatam sanırım vazgeçmek. Vazgeçince bitiyor.. Ve kimse benim mücadele ettiğim kadar benim için mücadele etmiyor...
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğum bir durum varsa söylemeyi ertelemek, bazı konularda kendimden ödün vermek, karşı tarafa gereğinden fazla değer vermek gibi hatalarım oldu.
10 Yorumla
+1 yılBunu bi hata olarak görmek istemiyorum ama kendimi anlatamamak beni çok üzüyo ve karşı tarafın da anlamamak için direnmesi beni sinirlendiriyo cidden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnatlaşıyorum hep benim dediğim olsun istiyorum her koşulda egemenlik bende olmalı güç bende olmalı ayy bir coştum 🙈😂😂
20 Yorumla
+1 yılBunlar:
1) güven vermemek
2) fazla kendine dönük yaşamak
3) fazla hızlı gitmek/çabuk teslim olmak10 Yorumla
+1 yıl1. Fazla ilgi değer ya da sıkılmam
2. Alınganlığım
3. Vazgeçmek (bitince veya bitmek üzeri bi ilişkiyi bırakmak çok zor)10 YorumlaKarşındaki insanı kendin gibi bilmek empati kuramamak ve sevgide önden koşmak gibi sebepler ilişkilerde kötü sonuçlara sebep oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHiç değişmemem. Öncesinde ne ve nasılsam öyle kalıyorum. Bu sıkıntı oluyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmek sevmek bu hataları yapmayın kimseyi sevmeyin sevince olmuyor
10 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar hiç ilişkim olmadı ki yaptığım hata olsun, ben çok mutluyum dert falan yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçtım hep ondan.. utandım ona yaklaşmaktan.. ta ki benden vazgeçene kadar... bir de iş işten geçtiğinde bırakmak yerine kaldım.. ama onun yanında değil.. yine kaçış modunda onun sevgisinin hayalinde
10 Yorumla
+1 yılİlişkilerimde umursamaz olan taraf ben oluyorum genelde.
10 Yorumla
+1 yılBazen fazla beklenti içinde oluyorum. Benim kadar çok insan olsun istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen sadece aşırı sinirimin altında kalıyorum tek yaptığım hata fazla sinirlenmek elimde olmadan 🤷
10 Yorumla
+1 yılFazla önyargılıyım onun dışında bir sorun yok herhalde ona sorun :/
10 Yorumla
+1 yılOlmuyor , en fazla zaman zaman ilgisizlik olabiliyor. Normal bence, makina değilim sonuçta.
10 YorumlaEskiden çok sık boğaz yapardım insanları çok umursardım çünkü ben malım) diyorum böyle 😂
10 Yorumla
+1 yılBen hata yapmıyorum başta konuşuyorum herşeyi ama iş sonradan konuştuğumuz gibi olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Karşımdaki pek konusmasa ortalik sessiz kalmasın diye ben konuşuyorum o dinliyor sonrada ben çok konuşmuş oluyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt değil de dolaylı anlatmam bir takım şeyleri. Anlatsan dert anlatmasan başka dert.
10 Yorumla
+1 yılFazla sahiplenmek, bağlanmak, benimsemek, iki kişi iken tek sanmak, koruyucu davranmak, fazla duygusal olduğumu belli etmek vs vs daha uzar gider bu liste
20 Yorumla
+1 yılKötü bir huyum yoktur, kız arkadaşım da bir problem bulamadı ama psikolojik sorunları olduğu için benden ayrıldı 😕 anksiyete bozuklugu vs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFevri hareketlerim, çabuk vazgeçmek kestirip atmak ve kaprisli olmak
10 Yorumla
+1 yılBuluşamamak biras aile baskısı bende fazla o yüzden üzerimde korku oluştu yani sırf bu yüzden ilişkim bitti haklı sebep ama şimdi nasıl dersen şimdi yeterli vakti ayırabiliyorum ama sevgilim yokvdhej
10 Yorumla
+1 yılZamansızlık, karşımdakine fazla değer vermem, elimden geldiğince karşımdaki insanı kırmamaya çalışmam fakat daha fazla zarar görmem, birde ince düşünceli olmam, rahatsızlıklarımı belirtmemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana kadar ilişkimin olmaması, başlı başına en büyük hatam zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ilişkiye başlamamam😂
10 YorumlaBenim en büyük hatam ince düşünceli biri olmam
İnce düşümek isterken kalın kalın kalp kırabiliyorum
En azından bugüne kadar ki kendime yaptığım analiz bu şekilde10 Yorumla
+1 yılFazla detaycılık, bir gün benim sonum olacak. :D
10 Yorumla
+1 yılYazmadim neden yazmadigimida soylemedim soylemem gerekiyirmus
00 Yorumla
+1 yılHiçbir sorun yokken sorun çıkartıyorum durduk yerde kavga ediyorum 😀
00 Yorumla
+1 yılBunalıyorum, sıkılıyorum hep aynı tipler geliyor aynı filmi 30 kere izliyorum gibi geliyor.
20 YorumlaSevince çok seviyorum soğuyunca da gözünün üstünde kaş olması batıyor. O sebeple aşırılık sanırım
10 YorumlaFazla deger vermek adami her gun arayip sıkboğaz etmek.
10 YorumlaKarşımdaki kişiyi boğup sıkıyorum ve çok soru soruyorum, ard arda hemde 😊
10 Yorumla
+1 yılYa Rus kız arkadaşım musluman değil mesela ons musluman ol diyorum sıkıntı çıkıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiziyi izliyor musun kacinci sezonda bu foto.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 sezon son bolumdeyim cok heyacanli yerde biraktim. bu adam farkli biriyle o tarz bir iliskiye mi baslayacak yoksa sarisinla devam ediyor mu hikaye.
Cevap sahibi+1 yılumarim öldurur onu da cok uyuz oldum kiza :)
+1 yılKendimden ödün vermek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Fevriyim, güvenmiyorum ve ön yargılı davranıyorum.
10 YorumlaBurda olmam bile Bi hata aslında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılPortakkaların belli oluyor demiştim
10 Yorumla
+1 yılİlişkim hiç olmadi bu yaşima kadar
10 Yorumlaİliskilerde gizli sakli olmamali olursa sıkıntı ya
10 YorumlaSevebileceğimi sanıp sevmek..
10 YorumlaBelli süre sonra ilgisizlik oluyor bende
10 Yorumla
+1 yılçok sevip değer vermek
10 YorumlaFazla değer veriyorum..
10 Yorumla
+1 yılFazla alttan alıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok ilgi; fazlası olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılÜzerine çok titrerim o herhalde
10 Yorumla
+1 yılFazla sahipleniyorum 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılFazla fedakârlık yapmak.
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026