Genel itibariyle en sık yapılan hata beklentilerin farklı olduğunu fark edememek oluyor. Fazla değer vermek ilgi göstermek, güvenmek bir yana sizinle ne amaçla birlikte olduğunun farkına varmanız gerekir.
Bunu yapmadığımız zaman " beni sadece cinsellik için kullandı, beni şununla aldattı, beni hiç sevmemiş" sıradan serzenişlere şahit oluyoruz. Önsezilerinizi kullanıp, her adımda ölçüp tartarak sizinle ne için birlikte olduğunu anlayabilirseniz kendinden emin adımlarla mutlu bir sona varabilirsiniz.
geçmişte çok hata yaptım, bana yüz vermeyen kız için kilometrelerce yol gittim, üstelik yağmurlu bir havaydi. Sırf kafamın içinde "kadına emek verirsen sevilirsin" algısı yüzünden 😂
Akillandim, iyi ki o sıkıntıları yaşamışım, deneyim kazandım, bana kıymet verenlere yöneliyor zihnim her seyim.
Çok fazla değer vermek çok merhametli olmak. Mesela evlenmeden önce eşim yurtta kalıyordu üşümesin diye soba götürdüm karnın acıktığında yiyecek götürdüm. Şimdi evlendik yemek yapmıyor bana. Genelde evde olduğumda ben yapıyorum 😄