Çocuk için her şeyi affedelim de sonra başımıza gelmeyen kalmasın. İhanet benim hassas noktam ya. Açarım boşanma davasını paşalar gibi sonra da çocuğu alır giderim. Defolsun gitsin ne yapıyor ise yapsın.
Çocuk için bir şeylere katlanmayı malca buluyorum. Aksine devam ettirmek daha kötü. Düşünsenize çocuğunuzun sizi aldatan karaktersiz bir babası var ve sırf o kötü olmasın diye tahammül ediyorsunuz. Öyle bir babayla aynı evde mutluluk tiyatrosu oynamak asıl zarar verir çocuğa.
Aldatmak sadece yatmakla mı oluyor? Başkalarıyla konuşması da ihanettir. Asla affetmem. Anında boşanırım, çocuğumun öyle bir karaktersizle aynı ortamda büyümesini istemem. Üstüne bir de onu rezil ederim herkese. Maddi manevi ne gerekiyorsa da yaparım. Öyle rahat hayat yok.
Hayır affedeyim de bir daha mı yapsın güzelce oturur konuşuruz büyük ihtimalle biter çünkü içimdeki sevgiyi onu affederek her gün onun yüzüne kendimi takmak zorunda bırakarak yapmam yani hayır devam etmem ayrılırız
Buluşma falan olmadan daha ileriye gitmeden sakince neden böyle bir konuşmaya ihtiyaç duyduğunu sorarım. Bir sefere mahsus hatayı kendimde ararım. Eğer bana yalan söylemezse konuyu uzatmam yeri geldiğinde lafı söyler geçerim. Uzatmam eğer bana yalan söylerse yapacak bir şey yok tüm kartlarımı açık oynarım suyuna gitmem.
Aldatmak bence ahlaksızlığın en büyük davranışı. Affedemem evladımı da almaya çalışırım ki ahlaksız bir annenin yanında büyümesin. Ben hem anne hem baba olurum
Sonuçta mesajda olsa iletişim var aldatma bu.. Bir olay patlar bu kaçınılmaz zaten bir daha yapmayacağının garantisi olması lazım ama çoğu şey evlat için de olsa olmayınca olmuyor yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cocuk bana varsa, eşim yazışırkende vardı. O cocugumuzu, yuvamızı düşünmeden boyle seyler yapıyorsa ben niye düşüneyim, o yuvanin tek üyesi, sorumlusu ben miyim? Yuva iki kisilik kurulur ve iki kisinin sadakatiyle korunur.
Birkere yapan sineye çektiğiniz için daha fazlasını yapacaktır affetmezdim sürekli kavga dövüş çocuk ileride benim için katlanmasaydın diyeceği bi gün olacaktır diye düşünüyorum.
Ben şu an bilemem ama kuzenim boşadı. Onda da çocuk vardı hem de daha bebekti ama boşadı. Yani aslında bence de çocuğu olan bir adam bunu yapıyorsa, ilerisi gelir. Ki mesajla da olsa aldatılmışsın, illa o şeyin yaşanması mı gerek? Saçma bir düşünce.
burada aldatmaya nasil baktigimiz onemli eksik hissetmis yazismis alyernetif koymus bu bana gore yeterli ama fiziki aldatmayla duygusal aldatmaya nasil bakildigina bagli buyuk konusmamak lazim insan vaz gecemiyosa her turlu zihnini ikna eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla smdi yazışma olur sonra buluşma hersey sırayla