Nope
No
Hayır
Nein
Of course no , never
Natürlich nein niemals
Tabii ki de hayır, asla
Por supuesto que no, nunca
Yeterli mi?22 Yorumla- +1 yıl
Yeterli abla, konuyu çok iyi izah ettiniz. 😃👍
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
O an ki durum çok önemli ama çocuklarımı o ortamda büyütmek istemem daha iyi şartları kendim hazirlarim
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Hayır, ne çocuklarıma ne kendime bir yalanı yaşatıp mutsuzluğa sürüklemem. Sağlıklı, mutlu bir ortam olmaz, bu da olumsuz etkiler ancak. Hem birlikteliğin bitmesi ebeveynliği etkilememeli. Elbet yaşananlar bitirdikten sonra da bakışımı, yaklaşımımı etkiler ancak kendimi çocukların etkilenmemesi adına mutlaka kontrol altında tutarım. Çocuklar için hala annesi, babası olacağız sonuçta ve ilişkinin olumsuz etkisini ebeveynliğimize yansıtamayız.
20 Yorumla - +1 yıl
Catir catir bosar, donuna kadar alirim köpeğin 😈 benden ne istemiste vermemisim 🙈 mis gibi ev yemegi dururken gidip fast food a dadaniyo Namına koduğum 🤦♀️
22 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 olayı gerçekten yaşamış gibi tepki verdiniz. Bu harika cevabınız için sizi tebrik ederim. 👍
- +1 yıl
Bilmukabele asil bu soruyu sordugunuz icin ben sizi tebrik ediyorum efendim 🤗
- +1 yıl
Ben zaten önce kendi işimi kurup eşimin parasına muhtaç yaşamicam
Yarın bi gün şiddet gördüğümde susmicam
Eğer aldatırsa da çocuklarım için asla affetmem
Çocuklarımı da alır ev tutarım bi yandan çalışırım ev arkadaşı bulurum kendime
Ama her daim onalrı mutlu ederim ama asla affetmem
Allah kimsenin başına vermesin40 Yorumla - +1 yıl
Hayır ayrılırım, çocuklar ebeveynleri örnek alarak büyürler ve kaos ortamında ya da birbirini sevmeyen soğuk anne babanın yanında büyümeleri aksine çok daha kötüdür...
20 Yorumla Affetmem bir yapan birdaha yapar. Güzel bir mesleğimde varsa çocuklarımı gül gibi büyütürüm. Boşanmasan ne olacak o çocuklar sevgi olmayan bir ortamda büyüyecekler bu onları etkilemezmi sanki
10 Yorumla- +1 yıl
Eğer hiç durumum yoksa affetmek durumunda kalırım (affetmesem de affetmiş gibi yapmak zorunda kalırım ekonomik köleyim çünkü) ama çocuklara kendim bakabilecek durumdaysam affetmem.
10 Yorumla Affetmem! Çocuklarım mutsuz ve güvensiz bir evde anne ve babasıyla yaşayacağına ayrı evlerde ayrı ayrı ebeveynleriyle yaşamasını tercih ederim.
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Perişan olmazlar ya ben onları tek başıma prens gibi prenses gibi büyütürüm öyle babaları olacağına babasız büyütürüm daha iyi o adamın yetiştirdiği çocuk da kendisi gibi olur Allah korusun
30 Yorumla - +1 yıl
Midem kaldırmaz sanırım bunu, devam edemem.
Başka bir kadını koynuna almış, onunla her şeyi yaşamış..
Affı mümkün olmaz bu hatanın10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. ayrilik abartilacak birsey degil keske kaosun ortasinda buyecegime annemle babam ayrilsalardi
20 Yorumla- +1 yıl
Hayır affetmem boşanırım çocuklarımın velayeti de bende olur
10 Yorumla - +1 yıl
Affetmem ama ekonomik özgürlük yoksa aynı evi paylaşan iki yabancı olarak yaşarız..
10 Yorumla - +1 yıl
etmem tabiki yine aldatir psikolojik olarak yipranirim
10 Yorumla - +1 yıl
İki gün sonra yapmasaydın olur sırf çocuk için evlilik sürdürülmez...
10 Yorumla Yani çocuk işin içinde olursa nasıl davranırım bilemem ama insan unutamaz öyle bir şeyi. Şuanki düşüncemle affetmem herhalde. Kavga da çıkarmam sakin sakin boşanırım. Kendi karakterini ortaya koymuş sonuçta.
20 Yorumla- +1 yıl
Hijyenine dikkat ettiyse sorun yok, küçük kaçamaklar yapabilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Düşüncene saygı duyuyorum ama; beğenmedim kaçamak fikrini.
- +1 yıl
Ne istiyorsun gözümün önünde mi yapsın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yok, tabi abla 😃 ben aldatmaya ve kaçamak yapmaya karşıyım. Bana ömürlük ve sadık eş lazım diğerleri bana gelmez o yüzden dedim. Zati diğerlerinin ne yaptığıda beni ilgilendirmez.
- +1 yıl
😊 Tek bişey söyliycem.
10 yıl sonra benim olduğum düşünceye sahip olacaksın.
Tıpkı 5 yıl önce benim senin sahip olduğun düşünceye sahip olduğum gibi. - +1 yıl
Orasını bilemem kaldı ki sanal flörtüm varken bile bana yazan kızlara bakmıyorum. Bu hâlden o hâle evrilmem zor gibi. Gerçekten sadık bir insanımdır. Umarım öyle düşünmem. Bakalım hayırlısı.
- +1 yıl
Hayırlısı hakkında kardeşim 🙏
İnşallah hep bu düşünce de olursun
Affetmek değil yüzüne bile bakmam, sadakatsiz bir eşin çocuklara ne yararı olabilir ki lakin yine de ne durumda nasıl aldattığına bağlı
30 YorumlaAsıl çocukların akibeti için affedilmez zaten öyle bir anne umarim hiçbir çocuğa nasip olmaz
30 Yorumla- +1 yıl
hayır, babasını ona kötülemem asla iletişimlerini kuvvetlendirmek için de elimden geleni yaparım ama bana bunu yapanı affedemem
10 Yorumla - +1 yıl
Aldatırken o eş çocukları bir eşi olduğunu bilmiyor muydu acaba?
10 Yorumla Asla. Birinciyi yapan ikinciyi de yapar üçüncüyü de
10 YorumlaEski güvenim olmaz ama Allah bile affediciyken iki tane çocuk da öksüz bırakılmaz
10 Yorumla- +1 yıl
hayır şerefi olmayan bir babaları mı olsun
30 Yorumla Kafama silahı dayasalar affetmem
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayır affetmem.
20 Yorumla- +1 yıl
Çocuğu alır çıkarım. Defolsun gitsin
20 Yorumla - +1 yıl
Hayır, ihaneti affetmem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Affetmem çocuklar açısından sorun teşkil etmez
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır ayrılırım çocuklarda paylaşılır
10 Yorumla - +1 yıl
Yaw bırak çocuğu yaşatmam
11 Yorumla- +1 yıl
nE
Hayır affetmem, çocuğuna ben bakabilirim.
10 Yorumla- +1 yıl
Yok asla. Geri dönüşü olmaz
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kendisi pişman olur tevbe ederse affederim
10 Yorumla - +1 yıl
Asıl çocukların akıbeti için ayrilman gerekir.
30 Yorumla - +1 yıl
affedilmez
30 Yorumla bana dürüst okursa belki 1 kereliğine
20 Yorumla- +1 yıl
Hayır imkansız
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Affetmem
10 Yorumla- +1 yıl
Hayirs
10 Yorumla - +1 yıl
Asla. Bir kere yapan yine yapar.
10 Yorumla affetmem
10 Yorumla- +1 yıl