6 yıllık evliyim eşim dün çocuğumuzun önünde bana tokat attı bu haraketi 3 defa yaptı kızım daha 4 yasında bende kızımı alıp anneme geldim eşim özür diliyor ama ben afetmeyi düşünmüyorum kızım babasını soruyor sizce affetmelimiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
affetmenizi istiyor
ama yeterince pişman mı
bu tokatlar daha önce de var ise devamı gelebilir
şiddet şiddeti doğuruyor ve bir defa vuran pişmandır ama üç defa vuran
olayın içeriği nedir bilmiyorum ama ne olursa olsun asla şiddet savunulamaz..
Yine de evlilikler basitçe bitmiyor yani basitçe de başlamıyor hal durum tavırlar gerçekten eşinizi tanıyorsanız pişman mı mesela bekara karı boşamak kolay bana kalsa artık o iş bitmiş derim ama sizin gözetmeniz gereken bir çok denge var sanırım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Affetme ya affetme yapma bunu kendine de kızına da kimseyi dinleme. Boşan ya aç davayı boşan. İnan bana geri dönmen iyi olmicak. Adam sana çocuğunun önünde vurmuş ya çocuğun sizden bunları mı öğrensin bunşarı mı görsün aile figürü böyle mi oluşsun? Babanın evine boşanıcam diye gidip iki özüre kanıp aynı tiyatroyu yaşamayız biz bu sahneyi çok izledik.
00 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 446 cevap paylaştı. Ana o yaptığı şeyin bedelini bi şekilde ödet ki tekrar yapamasın. Cesur ol aile büyüklerini arkana al. Gerekirse tehdit et boşarım seni de. Ömür boyu nafaka ödersin de. Ama gözünün korkmasını sağla bi şekilde. Yoksa şiddet artarak devam eder. İnsanlım yaramaz böyle erkeklere.
00 Yorumla
- m1 yıl
Aslında 1 kere yaptıysa hep yapar. Üzgünüm. Evli kalıp boşanmak sana kalmış. Ama hep artarak devam edecek. Bunu yapabilen insan hep yapar. Keşke böyleleri işaretlensede bizde yanılıp sevmesek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
10Cevap
- 1 yıl
Adam olan kendinden güçsüz bir kadına el kaldırmaz. siddetin üçü beşi olmaz. Şiddetin derecesi de olmaz. kesinlikle affetme olur mu.. emin ol boşandıktan sonraki hayatın şu yaşadığın şiddetten çok daha kötü olmaz.. bugün kızın henüz idrakinda değil.. yarın tanık olduğu şeyleri idrak da edecek..
20 Yorumla - 1 yıl
bir de soruyor ya delirirsin.
taviz verdiğin yerden s1kilirsin, alışmış da kudurmuştan beterdir. her şeyden önce kendinizi bi' kısırlaştırın sonra bakın keyfinize.
00 Yorumla - 1 yıl
Onurlu, gururlu, kendi ayakları üstünde durabilen, mutlu bir anne görmeyi hakediyor bütün çocuklar. Kızınız için yapabileceğiniz en güzel şey bu olur.
00 Yorumla - 1 yıl
Affedin sorunlar olabilir, anlayışla karşılayın. İnsan eşine el kaldırması uygun değil ama onun iş ortamında da olabilir.
00 Yorumla - 1 yıl
Bu konularda büyük konuşmamak gerekir. Ama zannetmiyorum. Şiddet bir kere başladıysa sonu gelmez.
00 Yorumla - 1 yıl
Offf zor bir soru bu
İki ucu b”klu değnek
Bir şans verirdim sadece ama ikinci olmazdı00 Yorumla Tekrar net konuşulup kararlar alınıp, devam edilebilir.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Şimdilik affet başka çare yok baba evinde ne kadar kalabilirsin ama iş daha ciddi raddelere gelmeden ufaktan kendine hayat kurmaya başla bence iş bul evini ayır boşan
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben affetmem sende affetme. erkeğin eli bir kere kalkarsa daima kalkar
00 Yorumla- 1 yıl
Mümkün değil. Darp raporu alırım, şikayetçi olurum.
00 Yorumla - 1 yıl
Affetme tokat ile başlar sonra artar üstelik kızının iyiliği için böyle bir ortamda büyümemesi lazım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
afetme kızım herturlu arkanda olurum o pıslıgı afetme ınsan olan kadına vurmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
10 Yorumla Devamlı haldeyse affetme sonuçta şiddetin her türlüsüne karşıyız ancak çocuğun var ve bir tokat atmış yinede hemen affetme sürünsun ama asla boşanma seviyorsan
00 YorumlaKeşke yapmasaymış ama affederdim. Sende bi tane ona yapıştır
00 YorumlaBunun devamı da gelecek çocuğun büyüdüğü zaman ne olacak
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Et, çocuğun var, adam bir hata yaptı özür diliyor, evliliğini bunun için yıkma
00 Yorumla Devamlı hâle geldiyse affı olmaz
10 Yorumla- 1 yıl
Etme bi yapan tekrar yapar
10 Yorumla Hayır tabiki, ilerde çocuğumuda döver 😒
00 Yorumla- 1 yıl
Affetmem 3 olmus ilkinde bosarim
00 Yorumla - 1 yıl
Niye böyle bir şey yaptı sebep ne.
00 Yorumla - 1 yıl
Neden oldu böyle bişey.
00 Yorumla - 1 yıl
Dayağı hak ettiğini düşünüyorsan affedebilirsin.
20 Yorumla - 1 yıl
Affetme bence. Eğer affedersen yine tekrarlar.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
şiddetin hiçbir türlüsü affedilmemeli
00 Yorumla - 1 yıl
Affedilmez
00 Yorumla - 1 yıl
Kesinlikle hayır
00 Yorumla Bence sürtsün bekle biraz daha
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evet
00 Yorumla Affet
00 Yorumla
Devamını Gör(25)