Size vakit ayırmayan, sürekli yoğunluğunu öne süren fakat ne zaman konuşsanız ileriye yönelik planlar kurmak isteyen, sevdiğini çok hoşlandığını iddia eden biriyle yapabilir misiniz?
Vakit ayırmayan fakat sürekli sevdiğini iddia eden biriyle yola çıkar mısınız?
Kendi isteği doğrultusunda vakit ayırmayan biriyle yola çıkılmaz. Vakit ayıramayan ama ayırmak için çabalayan birine saygım sonsuz. Yani “fakat ne zaman konuşsanız ileriye yönelik planlar kurmak isteyen..” bunu yapıyorsa bence sevgisinden şüphe etmem.
Sevdiğini ve ileriye dönük planları kurmak istediği fikri bence bir avutmadan geçiyor.Öyle bir yoğunluğu olması lazım ki yani atıyorum bir iş yerindeyse yeni başladıysa işe mola, dışarıya çıkma, telefon kullanma vs olmayacak ki anca öyle kabul edilebilir durum. Ki bunun aynısı benim iş yerimde de ilk başlarda meydana geldi. İşten çıktıktan sonra da artık aramıyorsa akşam saatlerinde yani sadece işi baz almıyorum. Gün içerisinde ileri bir saat diyeyim.. İleriye dönük bir şey kurulmaz bence.
Kısacası birlikte olunan kişi seni yoruyor ise, mutluluğuna mutluluk katmıyor ise sürekli sen uğraşıyor isen bırak ileriyi şimdiki zaman bile yaşanmaz..
Merhaba Ben yapamam. Zaten bazı taşlar yerine oturmadığı zaman direk kendimi çekerim. Ne kadar yoğunluk olursa olsun, sevgi bazı şeylerin ötesinde ve üstünde bi duygu bana göre. Lafla peynir gemisi yürümez dedikleri şeyin yaşayan halinden bana fayda gelmez. Ötede oynayabilir.
"Seni seviyorum" cümlesi herkesin ağzında sakız olmuş. Halbu ki bu cümle zor söylenen bir cümle benim için. Ama insanız ve iki dakika ya iki dakika boş zamanı da olur insanın. O iki dakika da bir şey yazamıyor ise sorun var derim ben. Bir kelimeyi yazmak iki saniyeni almaz ya. Benim iki saniyemi almaz mesela ve ben bunları bir bahane olarak görürüm. O yüzden böyle birisi ile yola çıkılmaz.
Aşırı mıc mıc her dakika vakit ayırılmaz ama arada aklına geldiğini belli etmek beraber vakit geçirmek özlediğini belli etmek varken vakit ayırmayan insanla yola çıkılmaz