Ben çok dışa dönük biriyim ve karşımdakinden de bunu beklerim. Benim için çok zor durum.

#SelamGençlik 🍀🍀
Dışa dönük insanlar dışa dönük insanlarla anlaşabilir asosyal olan ve içine fazla kapalı biri zaten psikolojik sorunları olduğu için sevgili olmayı geçtim arkadaş bile olunamaz. Bir de maalesef genellikle sosyal ve asosyal karakter ilişkilerinde kendisini feda eden, karakterinden taviz veren, ilişkiyi kurtarmaya çalışan ve kıymeti zerre bilinmeyen, en sonunda ise tükenerek ayrılan hep sosyal karakter oluyor. Asosyal kişi kendisini taşıtıyor çok fazla..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Cevap
24Cevap
Bende içime kapanık biriyim, olurum
Dışarıya karşı içe kapanığım ama hayatımdaki kişiye her şeyimi anlatmak isterim, aynı şekilde onun da bana karşı açık olmasını isterim
Benim haricimde dışarıya kapalıdır o içe kapanık değildir.
kesinlikle ben aşırı içe kapanığım ben bile kendime tahamül edemiyorum karşımdakide benim gibi çıkarsa zor olur
İçe kapanıklik kalıcı bir durum değil Zamanla Güçlü bağ kurunca kendiliğinden açılacaktır Özgüven kendine güvenme meselesi bu
Anlatmazsa saçma olur.
https://voca.ro/1kVQDww5Npnt
Erkekler böylesi kızlarla sevgili olur. Ama kızlar, böylesi erkekle olmaz.
Çok zor onu açarken kendin kapanıyor sun off kalsın istemez
yok usta içe kapanık biri güzel olsa da dikkatimi çekmez
Universite 1. sinifa kadar icedonuktum , sonrasinda disa donuk oldum. Degisebilir.
Ben içe dönük biriyim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç seven de olmadı hep yalnız kaldım
içine kapanık insanlardan uzak durun hayatınızı mikerler
Hemde ne mikmekk
Yaşamış bir olarak,, İlişkide çok problem olabilir. Ben eğlenmeyi, gezmeyi, arkadaşlarımı çok severim ama karşı taraf bir süre sonra bunlara katlanamayınca ilişki berbat hale geliyor
Şimdi işiniz biraz zor tanımadıklarına karşı kapanıksa sıkıntı yok ama herkese karşı kapanıksa işiniz zor önermem
Senin içe kapanık biriyle sevgili olman lazım birbirinizi tamamlayın
Eğlenceli dışa dönük olumlu düşünen esprili kişileri çook severim
Olmam sanırım
Yok olamamm benlik değil
Olur farketmez benim dışa dönüklüğüm yeter
Ice kapanık bazi kızlar tatlı olur
Sevip aşık olmuşsam demek ki oluyorumdur.
İçime kapanık biriyim ama tanıdıkça açılıyorum 😊
sosyal kişileri sevmem asosyal tam bana göre
Zıt kutuplar birbirini çeker belki de..
olamam bne içe kapanık o da öyle olursa olmaz
Beyim öyle biri mlsf
AA, zor olmuyor mu?
Yoo onu açmaya çalışırken daha çok eğleniyorum
Olmam diye düşünüyorum
Kapanıksa açarız
Evet olurdum
Evet olurum
Hayır olmam