Benimle mutlu değil bu diye düşünürüm 😂 Espiri yaparım komik surat yaparım hiç olmadı el şakası yetmezse gıdıklarım. O surat ifadesi ile hiç yanımda insan oturtmadım. Muhakkak havasını değiştirmeyi başardım bu zamana kadar. Aglamaktan kahkahaya dönüştürme huyum var. Bu Surat ne ki benim için düzelir o 😂
İnsan başta size soğuk davranır zamanla aslında o soğukluğun insanlara karşı oluşturduğu duvar olduğunu içindede çok sıcak bir insan olduğunu anlarsınız. Bazı kişilerde sıcak davranır herkese ama göründüğü kadar sıcak bir insan değildir. Bence insanlar yaşadıkları ve yedikleri kazıklardan dolayı soğuklaşıyor.
Hayır benim gibi güler yüzlü ve çevresine pozitif enerji veren biri olsa daha iyi olur. Çünkü somurtmuş yüzünü her gördüğümde onu neşelendirmek için çabalarım ve bu durum bir süre sonra beni yorar.
Bu nedenle ayrıldığım oldu. Birlikte olmaktan keyif aldığımız birbirimizin mutluluğunu artırdığımız bir ilişkide değilsek sevgili olmanın da anlamı yok
Olamam galiba ben hayata bu kadar pozitif bakarken onun hayattan ümidini kesmesi benide morel olarak bozar. Yanında olmakdan mutlu olduğum ve yanındayken zamanın çok güzel ve keyifli biriyle olmayı tercih ederim tabiki.
Sevgiliyi geçtim de yakınımda bile olmasını istemem Yalnız yanlış anlaşılmasın ki yakınımdakiler bifiil gülücükler saçıyor manasında değildir bu söylem ki Yüzü bifiil asık somurtkan düşük insan kim ister ki yakınında🙃
Somurtma sebebine bağlı eğer sorunlu bir yaşamı varsa yüzünede bu geçiyorsa sıkıntı yok ben düzeltiridm ama öyle sebepsiz somurtkansa gereksiz görür olmazdım