Aşk İlişkileri Yanında rahat olamadığınız biriyle sevgili olur musunuz? hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben olmam arkadaş gibi olmalıyız kasıntı bir hava çok itici Yanında rahat olamadığınız biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Kendimi yanında rahat hissetmiyor isem ve kasıyor isem zaten hayatımda yeri olmamalı.. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yani hiç sevgilim olmadı genel olarak karşı cinsin yanında rahat hissedemiyorum yabancı gibi davranırım alışkın olmadığım için 0 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. Seversem hiç kasmam onun yanı benim dünyam olur 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl zamanla alışılır ama arkadaş gibi olunmalı zaten de 0 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yanında rahat olamadığım hiçbir yerde bulunmam 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olmam ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendimi yanında rahat hissetmiyor isem ve kasıyor isem zaten hayatımda yeri olmamalı..
Yani hiç sevgilim olmadı genel olarak karşı cinsin yanında rahat hissedemiyorum yabancı gibi davranırım alışkın olmadığım için
Seversem hiç kasmam onun yanı benim dünyam olur
zamanla alışılır ama arkadaş gibi olunmalı zaten de
kasıntı olmasın sevmem
Yanında rahat olamadığım hiçbir yerde bulunmam
Olurum ben malım
Olmam ben
olmam
Hayır