Nasil bir erkek hangi akla hizmet eski esine inadina yapar gibi yeni esinin ismiyle hitap eder?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiçbir erkek yapmaz bunu eğer yapıyorsa birşeyler var demektir
Nw gibi şeyler mesela?
Bu işin içinde birşeyler var derim. Kimse durduk yere bunu demez
Mesela ne olabilir. Yani bir erkek olarak düşüncen nedir. Yanii üst üstte iki defa yüzyüzeyken söyledi. Hemde telefonda. Yani bir insan neden eski eşine yeni eşinin ismiyle hitap eder ki?
Ne ucuz bir şey
Sacma degil mi yaa. Yanlislikla boyle birsey soylenirmi sence? Bir erkek olarak gercekden bu konuda ne dusunuyosun?
Saçma ve o erkek o zaman sana aşık değil eskisini unutmamış
Eskisine yenisinij ismiyle
Hitap ediyor. Yeniye eskisinijkiyle
Deill. Buda ilk heralde
Tuhaf bir şey
Kendiside tuhaf zaten bana göre! Saçma sapan kıskandirma çabaları, gereksiz, bişeyleri gözüme sokmaya çalışmak felan. Halbukii yanii. İstenmeyen kendisi, ne diye beni kıskandırmaya çalışıyor anlamış değilim.
Bence uzak dur ondan
Neden böyle bir şey söyledin tehlikelimi sence?
Sana zarar verir ve üzer seni
Üzüyor zaten her fırsatta. Evlenmiş etmiş ama birsekilde damarıma basmayı hiç ihmal etmiyor. Ona sorsan hiçbişey yapmıyordur. Sanki intikam alıo benden. Karısını gözüme sokmaya çalışıyor. Sürekli pndan bahsediyor bir lafın içinde. Yanii insan eski eşiyle konusurken neden ondan bir sekilde konu açarki
Dediğim gibi takıntılı biri bence uzak dur canın yanar
Bana takıntılıysa neden şuanki eşiyle birlikde ve mutlu gözkütor ya da kendini öyle göstermek istiyor. Elindekindende olmak istemiyor ama banada ben artık onun umurunda değilmişim gibi davranıyor ama bir yandanda beni kıskandırmaya çalışıyor güya benim anladığım bu yaptıklarından. Damarıma basıcak sözler. Yanii nasıl anlatayımki bende bilmiorum açıkçası. Evlendim mutluyum iyim havalarında ama beni delirtmekdende geri kalmıyor.
Yani aynen öyle bir nevi öyle yapıyor dediğim gibi uzak dur
Dertleşelim
Sağol içime su serptin gerçekden. Ben gercekden anlam veremiyorum çünkü bu yaptıklarına. BoşandıgımıZdan beri bana huzur vermedi zaten. Sürekli rahatsız etti. Seni çok seviyorum, unutamıyorum, çok özledim, bana geri dön falan filan. Çocugumuz için tekrar deneyelim. Eski hatalarımı tekrarlamıycam dedi. Ama inanmadım o gemiye tekrar binmek istemedim. Reddettim her seferinde. Benden umudu kesincede evlenmiş. Ama hala beni bir sekilde üzmeyw devam ediyor işde. Nasıl bir kaderim varsa artık.
Yanlış eş tercihi böyle yapıyor işte hayırlısı olsun senin için unutma güzel günler yakındır
Yaşadıkların zor
Amin inşallah öyledir çok sağol teşekkür ederim derdimi dinlediğin ve güzel yorumlar yaptığın için.
Dinlerim tabi ne olacak
Takip attım istersen kabul et konuşalım
Hemde nasıl. İlahi adalet diye bir şey var ben ona inanıyorum. Gün gelir ne yaşattıysa birgün çeker ha bu dünyada ha öteki dünyada.
Sabrın sonu selamettir
Unutma
Ahh ahhhamin inşallah bende birgün selamete kavuşurum. 🤲🏻🤲🏻
İnşallah dua edeceğim sana
her şey gönlünce olsun
Çok sağol Allah razı olsun. Allah seninde gönlüne göre versin inşallah kardeşim.
Amin inşallah ne zaman istersen için daralırsa buralardayım
Tamamdır çok sağol, eksik olma! Allah’a emanet ol şimdilik.
Allah’a emanet ol görüşürüz
Dil sürçmüştür
Diline…… herzmanmo dili sürçer. Oda saçma bence valla ben babama hiç anne die seslenmiyorum mesela:)
Bu kişi sizin eşiniz mi?
maalesef kendisi eski eşim oluyor.
Bu seni üzüyormu
Hemde çok üzüyorr. Bişey demesede hal hareket tavırlarıylada yapıyor yapıcani. Nasıl bir manyaksaa.
Eski eskide kalmış bırak takılma. Neden hala bir araya geliyorsun bir çocukmu var
Çocuk olmasa niye bir araya gelelim. Şeytan görsün yüzünü. Bir arayada çok mümkün olmadıkça gelmiyoruz zaten gerekde yok. Yanii kendisi oda sığır bir insanki. İnsan boşansa bile çocugu için biraraya gelir birlikte birsey yapar eder. Ben biraraya gelmek bile istemiyorum. Yanii kendısı ikinci evliliğimi yapana kadar istiyordu ediyordu ama karısının korkusundanmı desem kıskanclıgındanmo desem. Bir araya gelmeyi bırak telefonda bile konuşmuyoruz.
Allah ıslah etsin bu tipleri. Uarın öbürgün bir çocuğu daha olsun aramazda
Intikam almak istersen burdayım İstanbul
Sagoll yaa eksik olmaa:)
Tel versem özelden ararmsn güzel bir planım var
Sululuk yapmadan bir aoruya cevap veremezmisin?
Ciddiyim ara orada konuşalım sıfır beş yüz otuz sekiz sekiz yüz doksan bir altmış yedi sıfır üç ozele açık telim bekliyorum