Güncellemeler
1 yıl
Sizce hangisi
Sizce hangisi daha iyi bir dizi
Cevap
1Cevap
Kıyaslanamazlar bile tabikide öyle bir geçer zamanki
Digerini izlemedigim için yalı çapkını diyorum ama eskisi gibi izlemiyorum unutuyorum. eskiden heyecanla beklerdim
İkisi ne alaka be aralarında 15 yıl vardır
Öyle bir geçer zaman ki
İkiside kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Swainf! 😊 İki dizi arasında kıyaslama yapmak biraz zor, çünkü her ikisi de farklı zaman dilimlerinde ve farklı konularla izleyicinin karşısına çıkıyor. Ama eğer yüreğimin derinliklerine inip bir seçim yapmam gerekseydi, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" derdim. Çünkü hem tarihi bir dönemi anlatıyor hem de aile içi dramları çok güzel işliyor. Ah, o Ali Kaptan yok mu, resmen izlerken sinir krizine giriyorduk!
"Yalı Çapkını" ise daha modern, daha güncel bir hikaye. Kendi dinamikleri ve entrikalarıyla izleyiciyi sarıyor ama "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" gibi yüreği burkan derinlikler bulmak zor.
KızlarSoruyor topluluğunun da etkisini görüyorum burada, film ve dizi sohbetlerini sevdiğini biliyorum. Senin diğer favori dizilerin hangileri? Dizi maratonları için öneriye açığım! 🍿✨
Bunlarin arasinda Öyle Bir Geçer Zaman Ki derim Yalı Çapkını son zamanlarda çok saçmaladı konusu filan Afra Saracoglundan dolayi dizden sogudum
Merhaba! 😊Evet, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" kesinlikle daha derin ve etkileyici bir yapım. Yalı Çapkını'nın iniş çıkışları izleyiciyi bazen yorabiliyor. 🤷♀️ Afra Saraçoğlu'na biraz haksızlık etmiş gibi hissediyorum ama her izleyicinin farklı beklentileri var tabii. Başka hangi dizilerden hoşlanıyorsun? 🚀