1 gün ayni yerde calistik bir kizla ve baya sohbet ettik. O gunden sonra 6 ayda 1 nasilsin vs kisa kisa 10dk konuşup sohbeti keser ve 6 ay sonra tekrar yazar. Geçen kusura bakma seni baya ihmal ettim vs nasilsin dedi. Cumartesi bulusalim dedi. Sizce neden ara ara yazdi 10dk konusup sohbeti kesti. Ben olsam 6 ay cok samimi olmadigim biriyle konusmasam aklima gelmez tekrar konusmak ama kisa yazip 6 ay sonra tekrar yaziyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kız ilginden hoşlanmış ve boş zamanlarında egosunu tatmin etmek için sana yazıyor ve ilgini canlı tutuyor
Gecen sene sevgilim oldugunu öğrenince bi kendini geri cekmişti 6 ay once de ayrildigimizi öğrendi. Cumartesi bulusmak istemesi sence bunla ilgili bi gelisme mj
hee bu detay varsa; tabi hoşlanıyor olması bir konu olabilir.
O 1 günluk calistigimiz zaman baya sohbet etmistik falan bi arkadasimiz daha vardi bizle calisan kız. O gittikten sonra dediki o kız senden hoslandi ama sevgilin oldugunu duyunca geri cekildi dedi. Ama yani 6 ayda bir 10dk kisa kisa yazdi baska konusmadi ve mesela dünde yazdi nasilsin seni baya ihmal ettim vs cumartesi bulusalim vs diye ama 2 gundur baska bisey yazmadi hic
emin olmadığı bir şeyler olabilir mesela senin duyguların, bence sende istiyorsan açık açık de ki ben senden etkileniyorum ve bu sebeple seni daha yakından tanımak istiyorum X bir tatlıcı var benimle gelmek ister misin?
Kadınlar böyle yürekli hareketlerden çok etkilenir.
Ya şöyle düşünüyorum eğer bu kiz benle gercekten arkadaş olarak ilgileniyorsa. Çekingen bir insanim biraz. Ama mesela cumartesi buluşucaz ya o zaman anlayabilirim mesela hal ve hareketlerinden benimle ilgilenip ilgilenmediğini degil mi?
anlayamazsın, çünkü mesela senin omzuna dokundu diyelim sen bundan anlam çıkaracaksın ama belki onun için bu anlamsız bir şey olabilir. ya da diyelim senin yanında telefonunu çıkardı sen kendini değersiz hissedeceksin ama belki onun için bunun anlamı çok başka o anda arkadaşına abiiiiii çok tatlı demek için eline telefonu almış olabilir. bu nedenle boşuna o toplara girme
O zaman onun açilmasina sözlerine kaldi iş. Zaten hoşlansaydi 6 ay konusmadan durmazdi ya da su 2 gün konusmadan durmazdi
neden açık açık sormuyorsun? gayet normal bir durum bu
Çünkü yapayalnizim aylar önce terkedildim ve aylardir dişari çikmiyorum sohbet edecegim arkadasim vs yok. Hayatimi beni terk eden kadina adamiştim. Ve simdi o benle buluscak olan kiz arkadas olarak göruyosa bile onu kaybetmek istemiyorjm
bence cesur olman gerekiyor, bu sana da iyi gelecek
Cumartesi bi olsun belki samimi konuşur öyle ilerler
sen bilirsin
Teşekkür ederim
ne demek, beni de güncelle cumartesi tamam mı
Tamam yazarim tekrar sana. Iyi geceler
sana da
Canı sıkılınca aklına geliyorsun yoksa sana öyle aman aman değer verdiği hoşlandığı falan yok
Gecen sene sevgilim oldugunu öğrenince bi kendini geri cekmişti 6 ay once de ayrildigimizi öğrendi. Cumartesi bulusmak istemesi sence bunla ilgili bi gelisme mj
Bunu bilemedim ama git bi görüş tabi görüşünce anlarsın zaten niyeti ne arkadaşlık mı sevgililik mi anlarsın konuşmadan yani