Moda & Stil Saten gelinlik mi yoksa tül mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Tül Saten Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saten gelinlik mi yoksa tül mü? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Saten gelinlik 0 0 Yorumla
_ipekk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl tüllerin çoğunu perde gibi yapıyolar sevmiyorum beğendiklerim çok nadir kırk yılda bir falan, saten olanlar çok zarif ve sade duruyor hele Vivienne Westwood'un gelinlik koleksiyonları var yaa bayılıyorum 0 0 Yorumla
_kurkmantolu1madonna Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Saten bence, özellikle de Camdaki Kız dizisindeki Nalan’ın gelinliği gibi 0 1 Yorumla _kurkmantolu1madonna +1 yıl Tül çok klişe geliyor bana artık Yorumla
24yaşsendromu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl İkisi de degil. Rahat takilsin esim eger dugunumyz olursa. Gelinlik ne mk 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Saten gelinlik yazın olmaz pisersinTül gelinlik 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. saten gözüme daha hoş göründü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın güzelse ne giyse yakışır tül saten farketmez, çirkinse tül de saten de yakışmaz 0 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İçine görecek biri ariyorjm şimdilik 🤣🤣 0 0 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Satem diyom satelmeyo atem deyom atılmeyo😀 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Tul. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hangisi yakisirsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Saten gelinlik
tüllerin çoğunu perde gibi yapıyolar sevmiyorum beğendiklerim çok nadir kırk yılda bir falan, saten olanlar çok zarif ve sade duruyor hele Vivienne Westwood'un gelinlik koleksiyonları var yaa bayılıyorum
Saten bence, özellikle de Camdaki Kız dizisindeki Nalan’ın gelinliği gibi
Tül çok klişe geliyor bana artık
İkisi de degil. Rahat takilsin esim eger dugunumyz olursa. Gelinlik ne mk
Saten gelinlik yazın olmaz pisersin
Tül gelinlik
saten gözüme daha hoş göründü
Kadın güzelse ne giyse yakışır tül saten farketmez, çirkinse tül de saten de yakışmaz
İçine görecek biri ariyorjm şimdilik 🤣🤣
Satem diyom satelmeyo atem deyom atılmeyo😀
Saten daha şık ve güzel duruyor tül basit
Tul.
Tül daha güzel
Tül🥺🧚🏻♀️
Tük olsun beeeeeeejdjxjhdhdh
Tül gelinlik
pijama
Tul acitiyor
Hangisi yakisirsa
Saten