AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Bunun pişmanlığı da affi da olmaz, biraz kendinize saygınız olsun...
affedersen tekrarı gelir çünkü bir aldatan tekrar aldatır yinede sen bilirsin.
Belki gerçekten pismandir ama bir ömür aklından cikmaz iyi düşün. Benim felsefem sevsem de yol olur düşüncesiyle afetmezdim
Bi de yüzsüz yüzsüz karşına çıkıp pişmanım mı dedi devam falan etme Bi kere yapan Bi daha yapar
sen de aldatacağını affedecekse senin de affedeceğini söyle.
Davranışlarıyla belli ediyorsa sana değer kıymet vermeye devam ediyorsa susuyorsa affet.
Şöyle düşünelim. Sizi gerçekten sevse aldatırmıydı?
bence onu kurban bayramına sakla sonra kesip yersin
Devamı gelir. Yol ver. Ha zevk alıyorsan ki alanlar var. Kalsın
Sen bilirsin. Onu en iyi tanıyan sensin ve bir daha yapmayacağına inanıyorsan affet.
Ben olsam bırak effetmeyi yüzüne bile bakmam katil bile okurum o derce
Kendine saygı duy ve ne yapman gerektiğine karar ver
Affetme, hic bir insan bir anlık hatayla soyunup başkasını yatağa atmaz.
Zina eden erkek zina edenle evlenir derler sorsan hepsi dinci
erkek heryerde skkkkiyor kadın avcunu yalıyor
Affet tabi affet ki bu defa daha büyük bir pişmanlık yaşatsın
Pişman olacaksan neden böyle bi' şey yapıyorsun? demezler mi adama? Çok canım kabul etmeve öyle kalsın.
Bu alışkanlıktır tekrarı olur insan huylarından vazgeçmez gerçekten sevse sana değer verse böyle bir şey yapabilir miydi?
Kardesim sakın ama sakın sans verme acı deneyimlerle yasadım sen sevdıgınden sans veriosun karsındaki seni saflıgından kullanıyor yine aldatıyor yıne yapıyor haytta birine sans vereceksen kendine ver
Asla affetme. Bırak kötü desin sana. Taviz tavizi doğurur.
Niye kötü diyor be aldatan kendisi zaten.
@Askask14 kendini aklamak için ne desin. Yok herkes hata yapabilir yok bir kere oldu vs vs
ben affettim de ne oldu? bir daha yaptı sakın yapma. kendine yazık edersin çok üzülürsün yine yapıcak. 3 yıllık ilişkimdi kıyamadım 2 kere affettim :) şimdi mutluyum
Hayir tabikide sakın affetme it gibi pisman olsa bile. Sonuçta sevgilin bir zararin olmaz bırakınca hele birde onunla evlendiğini düşün bir insan 7 sinde neyse 70 indede o dur.
aldatması seni düşünmediği anlamına gelir. böyle bir adamla tekrar birlikte olman senin bileceğin iş. ben olsam kesinlikle affetmezdim. tekrar yapma potansiyeli var somuçta
Her kez ikinci bir şansı hak ediyor. Sorun senin ona bidaha güvenip güvenmemende….. Seversin sessizce uzakta olsa bile, güvenin olmazsa yanında olsa bile yapamazsın….(kendimden bilirim)
Hemcinslerim bu kadar s4lak olamaz ya. 3. şansı vermek istiyorsan 2. ver
Hata farklı bir şey yanlış çok farklı bir şey bu hata değil sana yapılan yanlıştır bir kere yapan bir daha yapicaktir nasıl olsa affeder dicek ihanetin affı olmaz bence
Bir kere yapan yine yapar
Ne alaka
Yani bu soruyu sorunlu sorar kim afffedip tekrar aldatilir aldatan pisman olmaz bidaha yapar
Bende böyle demiştim afetti üzerine 7 farklı kişiyle aldattım
Şeytansın 😂😂😂 niye bu kadar güldüm yaaaa
@Kızlardasormasınm ahahah neden :)
Affedip affetmemek sizin bileceğiniz bir şey siz yaşayacaksınız sonuçta ama aldatmanın affı olmaz bende bu böyledir istediği kadar af dilesin değişmez
Affet veni demesi tamamen vicdanını susturmak için
Şunu düşün 1 kez yapan bir faha yapar
Ki yapıyor yani , uslanmiyorlar
Neden affediyorsun? Aldattıktan sonra affedenleri anlamaıyorum gerçekten...
Sana kalmış ama alışmış kudurmuştan beterdir bu onun karekteri sonuçta ister af et ister etme sana kalmış.
Her nebeple seni aldattıysa o sebebe benzer bir sebep gördüğü zaman kendini tekrarlayacaltır. Bence asla affedilmemesi gerekilen bir durum aldatma.
Hayır aldatmanın affı yok bence zaten bir kere sen yokmuşsun gibi davranmış sakın affet me bir kere yapan tekrar yapar
Sorduğuna göre affetmek istiyorsun ama affedince de hep yine aldatır mı diye şüpheye düşeceksin şüphe öldürür
İçinden ne geliyorsa onu yap hataysa zaten yapman gerekiyor bu tecrübeyi de edinmek için, doğruysa zaten sıkıntı yok içinden geleni yapıp zamana bırak
Ben olsam affetmem çünkü otekinden ayrıldı senide kaybetmek istemiyo gene altadacaktir
bir kere aldatan sürekli aldatır, karar senin, bunu bilerek karar ver.
İlk başta bi burnunu sürt onun hemen affet hee ne güzel dünya la
Affetme bacım yapan bir daha yapar bunun da en kralını yaşadık
Hayır tabiki de pantolonunu çıkarıp işini görene kadar pişman değildi.
Birinciyi yapan ikinciyi de yapar saçmalama affı olmaz bunun
Affetme kesinlikle bende affetmiştim yine yapmıştı güven önemli
Yok sakin affetme ben çok pisman oldum ilk yaptığında affettiğim için ben yaptım sen yapma
sende aldat durum esitlensin. yoksa tartisir durursunuz
Sndmdmxm
Sakın affetme, yakın zamanda ben de aldatıldım. Dönse de yüzüne tükürsem diyorum. Affedersen değerin kalmaz. Başlarda öncekinden iyi davranır sonra tekrar aynı şeyi yapar
İnsan 7 sinde neyse 70 şide aynıdır yapan vazgecmez
affet bence hatta üçlü yapmayı teklif et, o yaptı sen neden yapmayasın ki
Eğer başka vukuatlari yoksa ve pişman olduğunu söylüyorsa bir şans daha ver derim
Bence bir lere yapan bir daha yapar o yüzden affetme
allah sana evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermiş , halla affetsem mi diye soruyor
Bir insan yedisinde neyse yetmiştinde de odur. Ama sen bilirsin
Bacım affet gitsin daha fazla ver gözü dışarda olmasın
Aslında ikinci şans verilmemeli huylu huyundan vazgeçmez ama belki de verilmeli bilemedim
Aşkını öldüren bir katile altın madalya takmak gibi bir şey affetmek
Bunu kendine sor önce ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Hayır affetmemelisin çünkü kitabın sonunu değiştiremiyorsun
Yine yapacak biliyosun demi bunu bile bile affedeceksen buyur et
Oyuncağı olursun kendine saygın olsun affetme
Affet Kanka affet ki Bi daha aldatsın