+1 yılSeni gözden çıkarabilen birini asla affetme. Eğer ki sen affedersen o hatasını yapmaya devam edecektir bundan emin ol. Gerçekten seven insanın gözü başkasını görmez. Seni gerçekten sevseydi aldatmazdı. Şimdi pişman olduğunu söylüyor ama iş işten geçtikten sonra pişman olsa ne olur? sakın affetme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun yanıtını kendin vermelisin.
Önce kendine şunu sormalısın : Şans verdim diyelim ki. Tekrar nasıl güveneceğim? Güven olmayınca bir zaman sonra saygı da yitiriliyor.
Tekrar aldatılmak istiyorsan tabii ki şans ver. Hepsi demiyorum ama çoğu tekrar aldatıyor. Ne de olsa bu beni her türlü seviyor diye düşünüp elinin altında görüyorlar.12 Yorumla- 1 yıl
Öyle değil köpek gibi pişman oldu ben ihaneti asla affetmem diyordum ama insan yadırgadığı şeyi yaşamadan ölmüyor gerçekten normalde asla öyle biri değil bizim ilişkimizde bazı noktalarda benimde yanlışlarım oldu
- 1 yıl
Ama kapımda uyudu onu affetmwm için herşeyi yaptı bu hata değil tabiki ama yanlış yanlışa çeker bir şans vermelimiyim bilmiyorum
Sana söylemeseydi ruhun duymaZdı sanırım o yüzden gerçekten pişman olmuş olabilir vicdan azabı çekmiş ki söylemiş
bunun da bir önemi olmalı bence
karar senin tabi ama ona şunu sor: aynı hatayı sana yapmış olsaydım bana bir şans daha verir miydin, affeder miydin? onun cevabına göre cevap ver bence10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tekrar yapmayacağından emin olman lazım seni gerçekten kaybettiğini kaybedebileceğini düşünmesi lazım insan sevince affediyor seni çok iyi anlıyorum ama bu durumu eğer affedersen ısıtıp ısıtıp önüne koymamak lazım aklında hep bi şüphe olacak çok iyi düşünerek hareket etmelisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılAldattığını mecbur kalıp mı söyledi? Öyle kendiliğinden mi? Affetmemen gerek çünkü bu yaşadıkları çoğu zaman sadece bi anlık pişmanlık oluyor, sen affettikten bi zaman sonra, yeniden aldatılabilirsin. Ayrıca hep bi şüphe olacak içinde acaba ne yapıyor? Şu an kiminle nerede? Beni aldatıyor mu? Yani affetsende uzun ve sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorum
513 Yorumla- +1 yıl
@Sir_Bora 🙂🙏
- +1 yıl
@Sir_Bora tecrübe değil :) ama etrafımızda bu tür olaylar var sonuçta
- +1 yıl
@Sir_Bora hııı kör değiliz, sağır değiliz, duygusuz hiç değiliz. Arkadaşlarımdan birinin başına gelmişti, affetme dedim affetti. Yine aldatıldı 🤷♀️
- +1 yıl
@Sir_Bora geçmiş olsun mu denir ne denir 🤷♀️
- +1 yıl
@Sir_Bora yanlış anlaşılmak istemem ama kibarca konuşmak istemiyorum desem (:
- +1 yıl
@Sir_Bora teşekkürler 😌🙏
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Pişmanlık falan hikaye..
Aldatmak anlık bir eylem değildir. Birini tanıyorsun, konuşuyorsun, flörtleşiyorsun, buluşuyorsun falan.. yani iş yatağa gelene kadar pişman olacak çok vakti oluyor..
Tekrar boynuzlanmak istiyorsan affet..50 Yorumla
+1 yılSen de onu aldat affederse barışın
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kisi pişman olmaz. İnsan kendisini bilir ya. Acaba ben şunu yapar isem ne olur diye. Tabi bizim millette düşünce diye bir şey olmadığı için bunu akıl edemezler. Siz de pişmanım yalanını yiyin. Ya seni aldatmış aldatmış. Affetme yine aldatacak. Hep aynı hikayeler ya, bunun sonu değişmez.
20 Yorumla
+1 yılBurdaki çoğu kişi affetme diyecektir eminim şimdi sana kendi çapımda küçük bir tavsiye vereceğim kulağını aç beni iyi dinle şimdi fırsatını bulduğu an çoğu erkek aldatır kimse boşuna yalan konuşmasın erkekler bizim gibi olaylara duygusal yaklaşmıyorlar o an hormonsal davranıp her ne kadar doğru olmasa bile aldatmıştır senin bu olay karşısında gösterdiğin taviz onun bundan sonraki yapacaklarını belirler sen onu kaybetmeme hissiyle hemen affedersen yine aldatacaktır belki hemen değil ama başka bir zaman fırsatını bulduğu an bunu yapar. Ama affedip affetmeyeceğini söylemeyip ilişkimizi düzeltmek sana bağlı diyiceksin ve çekileceksin senin için bak bakalım ne yapıyor bu adam, eğer çabalıyorsa istemiyormuş gibi yap ama yanındanda ayrilma onun göz zevkini her anlamda doyur ki başka kadına bakmasın sonrasinda ona bi yem at yine yapar aldatirsa koy tekmeyi gitsin 😑😙💕
00 YorumlaKesinlikle affetmemelisin. Onu affetmen bir daha yaparsan yine affederim izlenimi verecektir. Belki yaşadığın şey çok zor ama kendine saygın varsa kesinlikle affetme. Affetmek önemli değil aslında, ya sonra? Bu gerçekle ilişkini sağlıklı bir şekilde yürütebilecek misin? Hiç sanmıyorum. Kafanda kurmaktan, her gün şüpheyle yaşamaktan için içini yer. Şimdi sen karar ver ne yapmak istediğini.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bir anlık ve çok büyük bir aptallık içinde bunu yapan, pişman olan ve tekrarlamayan insanlar nadiren de olsa varlar. Fakat karşındaki sözünde duracak olsa dahi senin hazmetmen, konuyu tamamen unutman ve ileride hiç ortaya çıkarmaman da gerekiyor. Bunu yapabileceksen ancak belki bir şans tanıyabilirsin. En zor kısmı bu aslında.
00 Yorumla Eğer içinden affetmek geliyorsa affet ama yine de temkinli ol yapmayacağına dair sözler veriyorsa eylem olarak da uyguluyorsa gelişme var demektir dediğim gibi güven kırılmış artık onu tekrar oluşturması çok zaman alır eğer bu şansı vericeksen bunu düşün derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın affetme! Aynı durumu yaşadım affettim yapmayacağına dair yeminler etti ama yine yaptı. Aldatan insan pişman olmaz, pişman olacak insanda aldatmaz. Onu hayatımdan çıkardıktan sonra o kadar rahatladım ki, her gün şüpheyle yaşamaktansa bir süre üzüntü, acı çekmek daha iyidir.
20 Yorumla
+1 yılBirçok olumsuz sebep tekrar bir şansı hakedebilir fakat ihanetin affı olamaz, olmamalı.. Aldatma potansiyeline sahip bir insan yine aynı hatayı yapacaktır.. O potansiyel onun huyudur, vazgeçmeyecektir yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kendiliginden soylediyse bence yeterince pismanlik duyup vicdan yapmistir. 1 sansi daha verilebilir diye dusunuyorum ama tabi icine sinmeyip hep aklinda duracaksa hic girme o ise. gecmis olsun diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorsa seni kaybetmekten korkmuyor demektir, çantada keklik görüyor yani. İleride yapacaklarına kılıftir da bu aynı zamanda. İyi düşün derim. Yinede bizimki sadece bir tahmin sevgilini sen bizden daha iyi tanırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla affetmemen lazım çünkü aldatan insan fırsat bulduğu an tekrar aldatır. Bir döngü gibi düşün bunu. O yüzden daha fazla zamanını harcamamanı öneririm ben sana zaten büyük ihtimalle artık güven problemi de olur.
00 Yorumla
+1 yılAffetmiş gibi yapıp intikamını aldıktan sonra ayrıl. Ancak intikam alırken seni kötü nefretle değil de asilce hatırlayacağı bir şey yap. Böylelikle kıymete binersin ve onun ömür boyu pişmanlık duyup unutamadığı bir sancısı olarak kalırsın gönlünde. Buda seni yüceltir onu ise deliye döndürür...
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bi intikam
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aslaaaa aldatmanın affı yoktur.. Şimdi normal geliyor değil mi size efendim... Peki sevgilinizle 5 yıllık evli olduğunuzu düşünün ve evli iken aldattığını düşünün o zaman affetmek istermiydiniz..
10 Yorumla
+1 yılAldatma basit bir şey değil. Kendini o erkeğin yerine koy ve sürecin nasıl geliştiğini kafanda canlandır. Ne kadar alçakça bir şey olduğunu beyninde gör. Sonra kendin karar verirsin zaten.
20 YorumlaAdına Üzüldüm Açıkçası Seviyorsan Tekrar Deneyebilirsin Fakat Tekrar Aynı Hatayı Büyük İhtimalle Yaşarsın Derim Sana Şahsen Ben Affetmemenden Yanayım Sana Kalmış.
10 Yorumla
+1 yılBence affetmemelisin çünkü Fizik yasaları, tüm atalet referans çerçevelerinde (yani ivmesiz referans çerçevelerinde) değişmezdir (yani aynıdır) ve Işık kaynağının veya gözlemcinin hareketinden bağımsız olarak vakumdaki ışığın hızı, tüm gözlemciler için aynıdır. Yani bu iş yatar. AMMAAAAAAAA EĞER GELİP SANA BİRİCİK ŞARAP ALIRSA O ZAMAN BAŞKAAAAAAAAA.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Affet sen, boş ver gitsin aldırma
Büyüklük sende kalsın sonunda
Sen sarıl, o sana sarılmasa
Sen unut, unutmasaaa la, la, laaa, la , la, la, lay la la la..🎼🎶🎵🎼10 YorumlaHerkes hata yapabilir yaptığından gerçekten pişman olduğuna eminsen olabilir ama hemen asla degil birkac ay sonra zaten o sureye kadar pes etmiyorsa gercekten seviyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende bir başkasıyla bir kereye mahsus birlikte olacağını sonra devam edebileceğinizi söyle. Ne diyecek bakalım ondan sonra karar ver..
20 Yorumla Ne kadar süre ve nasıl aldattığına, gerçekten pişman olup olmadığına bak. Fazla ileri gittiyse hayır affetme ama basit bir flörtleşmede kaldıysa ya da çok ileri gitmediyse (ve cidden pişman olduğunu düşünüyorsan, bunu da araya sevgiyi ya da acımayı katmayıp mantıksal düşünerek anlayabilirsin) affedebilirsin.
00 YorumlaAldatmanın affı olmaz bence bir şeyi bir kez yapan bir daha bir daha yapar.. benim bir tanıdığım var o da aldatılmıştı bir kez affetti sonra yine aldatıldı.. herkeste aynı şey olur diyemem. ama seni bir kez aldatmış sonucta bir daha aldatmayacağının garantisi yok..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabii ki de hayır. Bunun devamının gelip gelmeyeceğinden asla emin olamayacaksın. İçinde hep bir şüphe olacak. Seni aldatan biriyle işinin olmaması lazım. Yol ver gitsin.
00 YorumlaAldatmiş ve gelip sana anlatmiş bu durumu. Ben bu konuda dürüst olup bana anlattiğin için teşekkür ederim, ama seninle eskisi gibi devam edemeyiz derdim. Sen beni sevmiş olsaydin, gözün benden başkasini görmez ve beni aldatmazdin. Sen aslinda kendini aldattin, cünki beni sevmedigini anlayamadin. Bu durumda beni sevmiyorsun bende seni özgür birakiyorum. Artik istedigin kisiyle beraber olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence söylemesinin sebebi eninde sonunda senin öğrenip onu terketmendi. En azından vicdan yaptığını göstermek istemiş itiraf ederek. Bence affetme bir kere aldatan yine aldatır nihayetinde
00 Yorumlahangi aldatma türüyle aldattı soruna göre? Bu önemli? fiziksel, zihinsel, duygusal? Bu önemli, duygusalda cinsel birliktelik yok mesela. Sadece zihinselse affet diğer ikisinden biriyse affetme.
05 Yorumla- +1 yıl
Duygusal aldatma ne knk
- +1 yıl
@Cileklimilkshaked Duygusal aldatma ise bireylerin partnerleri dışında birine duygusal yakınlıkta bulunması, aşık olmasıdır. Duygusal aldatmada fiziksel temasın varlığı şart değildir.
- +1 yıl
Başkasına aşık olduysa niye affetsin ki o kızı sevemeyecek demektir
- +1 yıl
@Cileklimilkshaked dedim ya duygusal veya fizikselse affetme diye. zihinselse affedersen affet dedim. zihinsel;bireylerin partnerleri dışında biriyle bir paylaşımda bulunduğunu düşünmesi ve beyninde canlandırması deniyor. Bu daha hafif diye
Kusura bakma aldatma affedilecek bir hata değil. Bunu yapan ilerde de aynısını yapabilir. Her şeyi geçtim kendine saygın olsun ve ilişkini de kendi iyiliğin için bitir.
00 YorumlaEvet affet dünya da hep affeden. Ol. Sonra evli iken sende onu onun tanıdığı insanla aldat sonra oda sizi affetsin ya da en kötü ihtimalle seni öldürür
00 Yorumla
+1 yılbazı hataların telafisi yoktur ve gene bazı hatalar ve yapılanlar ileride yapılacakların teminatıdır ama hayat senin tabii ki ikinci şansı vermek istiyorsan bu senin seçimin
00 Yorumla
+1 yılAffetme derim. Affedersen en ufak bir tartışmada yüzüne vurursun zaten ki bu çok normal. Tartışmaların ardı arjası kesilmez. Ama dersen ki içime siner o zaman affedebilirsin.
00 YorumlaAynısını ben yapsam sen ne tepki verirdin diye sor !
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin. Çok kişisel bir şey. Ama affedeğini düşünüyorum. Affetmeyecek olsan asla böyle bir soru sormazdın
11 Yorumla Ne olursa olsun tek affedilmeyecek olay bence aldatılma olayı
20 Yorumla
+1 yılBu adam 2. ye yine aldatır. Affetme dünyada kalan tek erkek o değil ki sevgilim diyorsun evlenmemişsiniz bile daha. Ayrıl. Başka sevgili yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış ama affetikten sonra aldatma suçu geçersiz sayılır. Tekrar aldatsa bile suçlamaya hakkın olmaz.
00 Yorumla
+1 yılTabikiii affet. Ama aynı zaman da terk de et. Affedemediğim her şey omzunda bir yük olur. Affet, yoluna bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisine onu her hatasında her daim affedecek birini arıyor bence.. ve bence affetme aldatmayı affetmekte sanıldığı kadar kolay olmuyor hem ikinci defa yaparsa bu yara çok ağır gelebiliyor oyüzden kendi sağlığını düşün.
00 YorumlaAsla! Daha sevgiliyken arzusuna yenik düşen, sevgisine ihanet eden ilerde yine ve yine yapar. Seni gerçekten sevmiyormuş zaten 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılSoruyu sordugunuza gore ne yapilmasi gerektigini hala bilmiyorsunuz, affedin bir dahakine kimseye sormadan ogrenirsiniz.
00 YorumlaAffet bu zamanda aldatıp söyleyen erkek çok az bence hem yalan söylemeyi de sevmiyormuş dürüst bir şekilde aldattım affet demiş sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok affetki bir daha aldatsin siz yurdum kizlarinin cogu karaktersiz seversiniz onun icin affetmene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAsla affetme. Bir kere bunu yapan tekrar yapicaktir affedersen vazgeçilmez oldugunu düşünür yine aldatir. Bu onun karaktersizligini gösterir. Eskisi gibi olmaz bir kere guven gittigi zamanda hersey bitmistir zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla bu çok şahsi, kişisel bir karar. Ben yapamama mesela kendimi biliyorum. Sen affedersen de, affetmezsen de sonucu seni bağlayacak. Yalnız affetme ihtimalin yükse çünkü sanki kendine neden arıyor gibisin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmelisin az kazık yemekle olmaz biraz daha yemen lazım
10 Yorumla
+1 yılAşkolog Dilara'ya bağlanma jokerimi kullanmak istiyorum nfnfndnd
10 Yorumla
+1 yılömrümm kurrt bakışlım hatasız kul olmaz erkeğim diye mesaj at tabiki de affet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. huylu huyundan vazgecmez diye turkish dilinde laf var saf degilsen affetmeyecegini bilmen lazim
00 Yorumla
+1 yılRuhunda ihanet barındıran herkes, günün birinde tekrar ihanet eder. Bulduğu ilk fırsatta harcar seni. Affetme.
50 YorumlaHayır, asla affetmemelisin bir kere aldatan bir daha aynısını yapar güvenme ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılİki kişiyi aynı anda sevmek mümkün değil. Bazen bu sadece cinsel istek. Ya seni seviyordur ya onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAFFET LÜTFEN BU SORUYU SORAN BEYNİN TEKRAR ALDATILMAYİ CANİ GÖNÜLDEN HAKETTİ
00 Yorumla
+1 yılAhhaha. Aşırı komik soru. Devam devam, affet tatlım.
00 YorumlaBir defa yapan yine yapar aldattim nasılsa der ayrılmadı yine aldatır
00 YorumlaHer kez bir şansı hakeder pişmanlık 2 ci bir şansı olmamalı ama
00 Yorumla
+1 yılKendine olan saygına , onuruna yakistiriyorsan...🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılAffet affet zaten bu kafada olduğunuz için boynuzlanıyosunuz 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAffet eğer onunla yatmadıysan normaldir Bidaha yaparsa affetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç söylemeye bilirdi ruhun duymazdi adam pişman olduğunu söylemiş zaten
00 Yorumla sevgilim olursa ve kesin aldatmış isem kesinlikle beni affetmesin. Bu affedilecek şey değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne