Sevgilim Beni Aldattığını Söyledi. Sizce affetmelimiyim? Detay?

Ben sevgilimi hiç sıkmadım. Nerdesin? ne yapıyorsun? ne giyiyorsun? kiminlesin? diye. İnsanlar özgürdür. Onunla çoğu zaman buluşuyorum. Onu çok seviyorum ve çok değer veriyorum. Kendisi çok sosyal bir sürü arkadaşı var neredeyse her gün dışarıda... Yine buluştuk falan sohbet ettik bana bir şey söylemek istedi ama söylemedi. Hiç böyle davranmazdı. Bir şey olduğunu anladım ama üzerine gitmedim. Metroya binecektim gitmeden önce ona "Ben seni her şeyden çok seviyorum tamam mı? Bana ne olursa olsun her şeyi söyleyebilirsin" dedim. "Ben kimseye kızmam sinirlenmem. Beni biliyorsun" dedim. Bunun üzerine "BEN SENI ALDATMIŞTIM, BU VICDAN AZABINA DAYANAMIYORUM ARTIK!" dedi Ağladı baya sarıldı "ÇOK ÜZGÜNÜM! GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM!" dedi. Baya bağırarak söyledi herkes bize baktı resmen... Böyle bir şey beklemiyordum tabii. "Üzülme sıkma canını bak... Önemli değil. Üzülme Bunu sonra konuşsak olurmu? Şimdi gitmem gerekiyor" dedim. Bana geçmiş bitmiş bir olayı sadece vicdan azabı duyduğu için anlattı. Söylemese asla öğrenemezdim bunu. Telefonda baya konuştum detaylı. Her şeyi ağlayarak anlattı. Baya uzun süre aldatmış aslında ama bitmiş. Onu kesinlikle affediceğim ama sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler...

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel! :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel2!
Sevgilim Beni Aldattığını Söyledi. Sizce affetmelimiyim? Detay?