Sevgilimi aldattım beni affetti? Uzunnn?

3 senelik iliskimiz vardı. Bana hep kötü davrandı vs. ayrıldık. Ayrıldıktan bir hafta sonra biriyle görüşmeye başladım. Bunu öğrenince beni aldattın diyerek herkese beni rezil etti. O arada konuştuğum çocuk onun numarasını bulmuş konuşmuşlar vs bu sefer daha da delirmiş. Sonra konuştuğum çocuk sen hala onu mu seviyorsun dedi. Açıkçası ben de seviyorum dedim. Konuşmayı kestik. Eski sevgilim beni aradı. Seni hala seviyorum dön affedicem nolur dedi. Ona döndüm. Döndükten bir ay sonra askere gitti facebook hesabına girdim yaklaşık 1senedir bir sürü kızla açık saçık konuşmuş. askerde sonuçta moralini bozmayayım dedim. Çok saçma mesajlar gördüm doğum günümde bir kıza buluşma teklifi etmiş sordum NEDEN diye. En azından sadece teklif ettim. bulusmadım senin gibi dedi üste çıktı. Şimdi her kavgamızda yüzüme vuruyor başta benden 5 yas daha kucuksun çocukluğuna veriyorum dedi. Dünde benden ayrıldığını söyledi. Oradan karaktersiz biri gibi görünebilirim. ancak ilişki için elimden ne gelirse yaptım. ve beni umursamadı. Kafasına göre ayrılıp geliyordu. 3 sene boyunca onun yüzünden ailemle aram bozuldu. Hiçbir şeye değmesi şu an başkasıyla konuştuğunu bana acı yaşatmak istediğini söylüyor hiç uzmemis gibi kafayı yiyecyiyeceği? m?
Güncellemeler
+1 yıl
Haha pardon soruyu yazarken hepsinizin birer ahlak abidesi olduğunu unuttum
Sevgilimi aldattım beni affetti? Uzunnn?