Kızlar Bir Adım Öne Hayat kadını olmak istiyorum. Bunu istmemem normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Hayat kadını olmak istiyorum. Bunu istmemem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Birakbuislerix Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 333 cevap paylaştı. 2000 TL ile açılış yapıyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
Abdullah676700 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Saçmalama ya sende Allah aşkına bir kendine gel 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 26,9b cevap paylaştı. Gel yapam 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tedavi ol ciddiyim 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12b cevap paylaştı. Neden peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçükken özellikle kıyafet konusunda çok baskılandım ve şu an bunun patlamasını yaşıyorum. (Açığım sadece orta açıklıkta giyinmeme izin var) Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Maalesef seçimlerimiz de her daim toplum ve aile baskısı olabiliyor bu da ileri ki hayatımızda içimizde kalan duygularin dışa vurulmasina sebep oluyor Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sen ne kullanıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Antidepresan falan Yorumla Soran +1 yıl Yeşil reçeteli olan da var Yorumla Soran +1 yıl Bir de psikolojim için beyne şok tedavisi Yorumla Soran +1 yıl Ama hala böyleyim lanet olsuwn Yorumla Soran +1 yıl Bu düzelmiş halim biraz daha geçerse tam düzelirim Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Umarım Yorumla
Ogulmurat13 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet canım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İçinden de anormal diyorsun ama Yorumla Ogulmurat13 +1 yıl Hayır. Gızlsn yazamıom Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Sacmalama
İzmir'de misin aşk
Normal
2000 TL ile açılış yapıyorum 🤣🤣
Saçmalama ya sende Allah aşkına bir kendine gel
Gel yapam
gençsin daha
Tedavi ol ciddiyim
Nain nainn
Değil
Kırmızı odaya konu olma sonra da
Buradan çok iş çıkar sana
Güzelsen müşterim çok olacaktır
Neden peki
Küçükken özellikle kıyafet konusunda çok baskılandım ve şu an bunun patlamasını yaşıyorum. (Açığım sadece orta açıklıkta giyinmeme izin var)
Maalesef seçimlerimiz de her daim toplum ve aile baskısı olabiliyor bu da ileri ki hayatımızda içimizde kalan duygularin dışa vurulmasina sebep oluyor
ne güzel cerrah ol ordan para kazan
Sen ne kullanıyorsun
Antidepresan falan
Yeşil reçeteli olan da var
Bir de psikolojim için beyne şok tedavisi
Ama hala böyleyim lanet olsuwn
Bu düzelmiş halim biraz daha geçerse tam düzelirim
Umarım
başarılar
Teşekkürler
çok isteklisin
İçinden geleni yap mutlu ol