- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir zamanlar arkadaş vardı oda küçükken o... olmak istiyorum demişti sorarlar ya büyüyünce ne olacaksın diye soranlara o... olacam derdi bu anı aklıma geldi 😁
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,4b cevap paylaştı. herkesin kendi hayatım ama hep genç kaslı gelmez yaşlısı egoisti pis pasaklısı her gelene merhaba diceksin seçim senin ama senin yerinde olsam gencim güzelim napayım hayat kadınlığını her gün hoşlandığımla yaparım daha iyi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Soruna güncelleme kısmından başlayıp cevap vereceğim, ist çalışan kadın doğum uzmanı bir kadın arkadaşım çalıştığı hastane tarafından açılan soruşturma ile meslekten ihrac edildi, şimdi güneydoğuda 1 kebapçıyla yaşıyor 🙂
Hayat kadınlığı dünyanın ilk mesleği fakat senin bunu meslek olarak düşündüğünü zannetmiyorum, çok merak ediyorsan bunu denersin 1-2 kez işe gidersin, bence fantezi dünyanda kalsın bu iş, çok çok güvendiğin sağlam müşteri bulursanda git kazan paranı.
Riskli iştir, hem kompleksli, hem normal hayatta kadın arkadaş edinemeyip bu işi parayla yapan tipler çoğu kadına eziyet ediyorlar, dayak yersin, wc ye kapatırlar, 1 kişi çağırıp 5 kişi kullanırlar vs vs
Bir de sağluk sorunları konusunda riskli14 Yorumla
Soran+1 yılAynen işin o tarafı da var tabi
Soran+1 yılBenimkisi netflixte Baby dizisini bitirdikten sonra gelen bir heves 🙂
Soran+1 yılWc ye niye kapatılıyorlar?
Soran+1 yılBirden beynim durdu da
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki böyle bir hayatın zevkli olacağını ve güzel para kazanacağını düşünüyorsun şu an.
Benim arkadaş olduğum iki hayat kadını vardı. İnan ki insanlıktan çıkarır seni. 2 yıl öncesinden bahsediyorum: Aylık cirosuna baksan 20-25.000 tl arasıydı. Ama kuaför, taksi, giyim, kendi ev kirası, çocuğunun bakıcısı, mesleğini yaptığı yerin kirası, sahte parası, dolandırıcısı, reklam verdiği sitelerin aylık ödemeleri vs alt alta yazdığında elinde kalan paraya bakıyorsun 5.000 lira bile yoktu.
Yani attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyor. Bir de bu durumun ifşa olması TTB tarafından meslekten ihraç gerekçesidir ki onca yılını harcayıp okuduğun tıp fakültesi fakültesi de çöp olur.20 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayal ettiğiniz şey başka ama emin ol gerçeği bambaşka heleki bizim toplumda parasını verince seni kendi malı zannediyorlar düşünsene dışarıdaki her erkek çekici geliyormu sana. Tiksindiğin ya da itici gelen hiç yokmu mesela heh o adam sana ona mecbursun gibi davranacak bir gece ya da en iyi ihtimalle bir kaç saat olaya biraz bu açıdan bakmanı tavsiye ederim. Tabi istersen parasını ver bı eskortu tut sana 1 saat ye tecrübelerini anlatsın en kolayı bu
14 Yorumla
Soran+1 yılNereden bulabilirim ki?
- +1 yıl
Akıllı telefonundan yaz zilyon tane reklam çıkar ver biraç yüzlira anlatsın sana yapılacak işmi değilmi ama aklını başına al başlayan da bırakmıyor sevdiğinden değil artık normal işlerde çalışan açığından ben çok tanıdım azıcık fırsatı olsa bırakacak ama yapamıyor çocuk sahibi olan var bütün arkadaşları sevdikleri sırt çevirmişler falan filan öyle filimlerdeki gibi değil yani ne güzel tıp okuyacakmişsin okuluna bak istediğin adamla yine yatar kalkarsın ama meslek olarak yaparsan kimseyle çalışamaz sin ki siciline işlendimi geçmiş olsun
Soran+1 yılKendimi savunmak için yazabilecek bahanem yok :)
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılUmarım troll sorudur. Hayat kadınlığı yapmanın bir çok riski var. Hem sağlık anlamında hemde psikoljik olarak. Bir defa bunu yaptığın öğrenilirse en yakın akraban ailen tarafından afaroz edilip yok sayılacağını unutma. Yani yalnızlığa itiliyorsun. Ve bu yalnızlıkla birlikte bu işi bir çok kadın , hiç tanımadığı leş kokan adamlarla beraber olmak için bazı uyarıcı maddelerede başvurabiliyorlar.Çünkü ayık ve net kafayla bu işi yapamıyorlar bir çoğu kendilerini uyuşturuyorlar. Bu düşüncen sağlıklı bir zihnin mahsülü olamaz. Umarım faaliyete geçirmessin güzel kardeşim. Sağlıcakla kal.
11 Yorumla
Soran+1 yılNetflixteki Baby dizisini bitirdikten sonra içimi hayat kadını olmak için bir heves kapladı. Zaten sağlıklı bir zihnim de yok. Kaç tane antidepresan kullanıyorum, bir ayağım psikologlarda, psikiyatristlerde falan. Umarım vazgeçerim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duygular ve temenni farklı eyleme geçmek farklıdır.
Sen şu anda seni etileyen ruhsal bir durumdan kaynaklı böyle birsey isteyip hissedebilirsin. ya da geçici libido yükselmeleri vs. ya da ekonomik sebepler kısa yoldan rahat para kazanma düşüncesi.
Oysa o düşündüğün setlerinde kendine göre riskleri ve travmaları var.
Bu düşünce istek sadece düşüncede kalsın. Sonra kendini toplaman zor olur.10 YorumlaFiziğin yeterli mi? Bence hiç kendini harcama sonra pişman olursun bak gerçekten değmez gereksiz şeyler için kendini hebâ etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim olabildiğince yeterli ama bence de değmez ya
- +1 yıl
Aynen değmez bu işler de para vs var ama gereksiz yerde it serseri ile uğraşacaksın adam parası için seni rehin alacak istediğimi yapabilirim diye sana demediğini yapmadığını bırakmıycak bilmiyorum nasıl birisin karakter vs fizik olarak ama bence kendini eşine sakla o seni begensin onunla yaşa özelini.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece meraktan soruyorum anladığım kadarıyla maddi sıkıntı değil o zaman niye :) :)
415 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken özellikle kıyafet konusunda çok baskılandım ve şu an bunun patlamasını yaşıyorum. (Açığım sadece orta açıklıkta giyinmeme izin var)
Soran+1 yılYorum engeli mi yedim diye deniyorum
Cevap sahibi+1 yılİyide tamam istediğin gibi ol sorun yokta yolu yanlış seçiyorsun daha doğrusu yöntemi
Soran+1 yılİstediğim gibi olamıyorum ki.. Eğer istediğim mini etekleri ya da şortları giyersem (ki onu da kalın çorapla giyerim ve belimi falan açmam) ailem anında benimle görüşmeyi keser :)
Soran+1 yılAilemin haberi yokken onları kandırarak da giymek istemiyorum. Bunu kalbim kaldırmaz
Cevap sahibi+1 yılHayır ben senj anladım onda sıkıntı yok, 🤗 tabirin yanlış
Soran+1 yılNasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılŞu söylediğin şey hiç mantıklı değil, olmak istedin şeyi ailene haber vererek mi yapacaksin
Cevap sahibi+1 yılBana takip at
Soran+1 yılHesabımın bilinmesinden utanırım
Soran+1 yılSonuçta bu bayağı anormal
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗🤗kendi sahsi bilgin olmasın yeter
Soran+1 yılZaten intiharın eşiğinde olan birisiyim. Saçmalamamı artık normal karşılıyorum
Soran+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılYahu olsun gel bende sacmala öyle şeymi olur hiç
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden paraya ihtiyacın olmucak ki tip okursan demek ki canın istiyo veya merak ediyon bu meslegi ben daha önce yapmıştım biliyorum
217 Yorumla
Soran+1 yılHala yapmaya devam ediyor musun?
Soran+1 yılDeneyimlerini paylaşabilir misin?
Soran+1 yılMüşterileri nereden buldun ya da müşteriler seni nereden buldu?
Soran+1 yılKaç dakika ve kaç tl?
Cevap sahibi+1 yılİnternetten buluyolardi hesaplarımdan sonra aynı şehirde olan insanlar seni buluyo herkes tavsiye ediyo seni bulmalari kolay oluyo Şu an devam etmiyorum ben yakinda evlencem çünkü ve saati 200 tl alıyordum ama herkesin farklı tabi çok gençsen de 18 19 gibi fiyat artar
Soran+1 yılEvleneceğin adam bunu biliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılHayir bilmiyor o başka şehirde yaşıyor zaten gizliydim bıraktım sonra onunla tanıştim
Soran+1 yılPeki bunun için pişman mısın? Yoksa hayat tecrübesi oldu mu diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılPişman değilim hala yapmayı istiorm ama evlenicem işte hayatımda ciddi birisi var yoksa seviyodum işimi
Soran+1 yılOff çok değişik bir tecrübe 🙂
Cevap sahibi+1 yılSen neden merak ediyon peki
Soran+1 yılNetflixteki Baby dizisini bitirdiğimden beri hevesleniyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılİzlemedim orada noluyo seni heveslendiren şey ne😁
Soran+1 yılKızlar hayat kadını yapıyorlar
Soran+1 yılİzlemelisin
Soran+1 yılTam senlik 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha hoşuma gider öyle filmler zevkle izlerim ben zaten eski eskort olduğum için hoşuma gider izlemesi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence hayat kadınlığını boş ver; kendi estetik ameliyatını yaparak cinsiyetini değiştir ve jigololuk yap.
Jigololar daha çok kazanıyor.23 Yorumla
Soran+1 yılTöbee töbee
Soran+1 yılBenden daha anormalleri de varmış
Soran+1 yıl😂
+1 yılKarkakoydeki genelevde calısan kadınların ıcınde banka calısan ögretmen ve hemsıre olupta genel evde de calısanlar varmıs seninki de böyle birsey heralde 😄🙄
00 Yorumla
+1 yılNeydi o adamın lafı? Olacaksa okumuş o. pu olsun 🤣🤣
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Ramazanı bulun , Ramazan'a 5bin lira verin. Bu karıyı boşasın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu istek normaldir. Çünkü baskılar ile yetiştik bundan dolayı namusunu sergilemek istiyorsun. Artık çıplaklık normal karşılanmasını istiyorsun. Eğer düşünürsen konuşabiliriz. Hataya yakın mıısn
02 Yorumla
Soran+1 yıl😑
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Riske sokmaz. Ama seni riske sokabilir. Bence seçici ol. Her önüne geleni kbl etme. Beğendiğin erkeklerle randevulaş. Yolun açık olsun bebeğim
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sanaa
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. ülkemizde biraz riskli bu işler gizlilik ve güven önemli başına sıkıntı çıkarabilicek bir sürü kişi çıkabilir.
00 Yorumlaailenden müsade al izin verirseler neden olmasın :D
10 YorumlaAnormal efendi ol düzgün bir bayan ol saçma sapan işlere girip hayatınızı karartmayiniz
00 Yorumlafanteziye bak, bence sen dogrudan hayat kadini ol. Cerah ldun diyelim, muayenede müsterin cikarsa?
00 Yorumla
+1 yılSen istiyor beraber duj, verecek 100 dolar. Hangi şehirdesin söyle bakam. :)
00 Yorumla
+1 yılİşini riske sokar mı bilmiyorum ama sorabilirsin. Belki gizli şekilde yapabilirsin.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle yapma boyle biseý ne okursan oku onemi yok
00 Yorumla
+1 yılFazla istekli bir kızsın sanirim. O kadar erkek ile yatmak mi istiyorsun
00 YorumlaModellik yapabilrsin hayat kadını olunca bitirirsin kendini
00 Yorumla
+1 yılBisey diyecem hayat kadını olacağına çık dışarı. ya da. bu site de istediğine ver ;)) daha guzel. olmaz mi
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini yapabilir seçim yapmakta özgürsün bunda anormal bir şey yok
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış ama sen bilirsin hayat senin sonuçta biz karışamayız
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal değil... karşına ne pis herifler gelecek, sen buna katlanabilecek misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini riske sokmaz senin bu konuda yetenekli ve güvenilir bir şekilde calismani sağlayabilirim
00 Yorumla
+1 yılBence direk bir psikiyatriste sonra da psikolog'a git anlat bunları. Git bi sevgili yap aklını peynir ekmekle mi yedin deli misin sen
00 Yorumla
+1 yılanormal o yolların cıkısı cok zor son pşmanlık fayda vermez kendi bölümüne odaklan
019 Yorumla- +1 yıl
işin konusunu sorarsan devlet memurlarının uyması gereken kurallar var yakalanmazsan birsey olmaz polislik askeriye ögretmenlik gibi bir cok memurlukta o işten yakalanırsan atılırsın muhtemelen doktorluktada atılırsın
Soran+1 yıl:<
- +1 yıl
bunu istemenin nedeni nedir maddi sorunlarmı içinde ucuk fantazilermi varr
Soran+1 yılKüçükken hem kıyafet hem de erkekler konusunda biraz baskılandığım için şimdi merakım kötü patlamış oldu. (Açığım ve sadece orta açıklıkta giyinmeme izin var. Mini etek, şort, crop falan yasak)
Soran+1 yılHem benim hem de ailemin hiç maddi sorunu yok. Hatta fazlası var.
Soran+1 yılİleride kendi kliniğimi bile açabilirim hatta
Soran+1 yılAma ruhum bozuk lanet olsuwn
- +1 yıl
o zaman merakını simdilik erkeklerle o konularda konusarak giderirsin ilerdede bagımsız olunca serbest ilişki yasar giderirsin o meslege atılıpta hayatını bitirmenin anlamı yok hem yakalanırsan mesleginden olursun hem insanlar kötu gözle bakar cıkmak istesen cıkısı zor baya sorun yasarsın
- +1 yıl
hatta bir psikologa danısmanı içini dökmeni tavsiye ederim ya da psikologa bunu anlatamam diyorsan psikolojiye ilgi duyan bir arkadasına içini dök fikir al
Soran+1 yılZaten psikoloğa ve psikiyatriste gidiyorum
Soran+1 yılYeşil reçeteli antidepresan bile kullandım
Soran+1 yılAma ailemden gizli iş yapmayı sevmiyorum ya
Soran+1 yılMesela bu sorumu ve hesabımı annem biliyor
Soran+1 yılBabam da sadece hesabı
- +1 yıl
ailenden gizli iş yapmayı sevmiyorsan zaten ailen bu işe izin vermez yasın kaç
- +1 yıl
ailen bu sorunu biliyorsa zaten sana engel olur istesende yapaman
Soran+1 yılProfilimde yazıyor. 18-24 arası bir şey
Soran+1 yılEvet biliyorum
Soran+1 yılAnnem de benimle dalga geçiyor zaten
+1 yılSeni ciddi ciddi dinlemek istwrim
36 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Biliyorum çünkü o hissi
Soran+1 yılSen de mi bir zamanlar hayat kadını olmaya heveslenmiştin?
- +1 yıl
Takip et beni
Soran+1 yılHesabımı ifşalayamam
Soran+1 yılÜzgünüm
+1 yılAzmışsın sen, senin ruhun hayat kadını olmuş çoktan
00 Yorumla
+1 yılkariyerinin içine eder :D
yapıyorsan, maskeli falan yap, p**rno filmileri falan :D00 Yorumlaher zaman hayat vermek istiyorsun anladığım kadarıyla :D
00 YorumlaPsikolojik destek alabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç antidepresan bile kullanıyorum
Soran+1 yılOnu da alıyorum
Soran+1 yılBence de
+1 yılMaddi zorluklardan mı kaynaklı yoksa ruhun mu öyle
060 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi benim maddi bir sorunum yok. Ailemin durumu da iyi
- +1 yıl
Zevkine yapsan?
Soran+1 yılRuhum böyle
Soran+1 yılO zaman sıradan geliyor
- +1 yıl
Bedenini satmak zamanla sana kendini değersiz hissettirebilir belki
Soran+1 yılSanırım
Soran+1 yılMantıklı geldi
- +1 yıl
Konuşmak istersen konuşalım biraz
Soran+1 yılHesabımı ifşa edemem ki 😂
- +1 yıl
Anonimsin zaten ne olacak istersen yeni hesap aç öyle konuşuruz
Soran+1 yılÖzelden konuşalım anlamında söylemedin mi
Soran+1 yılBuradansa biraz olur
- +1 yıl
Evet işte özelden. Burdan işte bakşa yerden değil
Soran+1 yılBir buradan bir özelden diyorsun. Kafam karıştı ama
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılŞu anda müşteri kabul etmiyorum 😂
- +1 yıl
Müşteri değil ya sapıklaşmicam söz 😂
Soran+1 yılYa hesabımı ifşalarsan 😂
- +1 yıl
Söz ifşalamam😂
Soran+1 yılNeden güveneyim 😂
- +1 yıl
Valla billa yemin ederim ifşalamam 😂
Soran+1 yılBende çok yemin ederim ama 😂😂
- +1 yıl
Ne yapabilirim ki güvenmen için diyom ki burd yeni bi hesap aç bu hesabınu ifşalama gibi bi şeyim kalmaz 😂
Soran+1 yılÜşeniyoruum 😂
- +1 yıl
Fake instan var mı 😂
Soran+1 yılKullanmıyorum 😂
- +1 yıl
Ya söz yemin ederim ifşalamam diyorum sadece konuşcaz 😂
- +1 yıl
Orço olim ifşalarsam😂
Soran+1 yılSölemicem yaa 😂
Soran+1 yılAyrıca Instagram kullanmıyorum 😂
- +1 yıl
Peki ne diyim yani sen bilirsin ben bütün imkanları sundum konuşasın yoksa zorlamanın alemi yok😂
Soran+1 yılBenimle konuşurken küfür edecek gibi oldun mu 😂
- +1 yıl
Yok aklımdan bile geçmedi 😂
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Senin derdin ne ha😂😂
Soran+1 yılNefes almak 😂
- +1 yıl
Nefes alıyosak umut var demektir dkkdkd Hayat senin hayatın ama dediğim gibi ilerde değersiz hissedebilirsin şu an ailevi sorunlar ilgisizlik falan sana öyle düşündürtüyor olabilir ama ilerde keşke yapmasaydım diyebilirsin iyice düşün derim😊
Soran+1 yılZaten heves benimkisi ya
Soran+1 yılAslında ailem bayağı ilgili
- +1 yıl
Heveslendiren şey libidonmu tamamen
Soran+1 yıl“😂” sona bunu koymayı unuttun 😡
Soran+1 yılHayır merak 😂
- +1 yıl
Neyini merak ediyorsun ki😂
Soran+1 yılZaten antidepresan falan da kullanıyorum az çok belli oluyordur 😂
Soran+1 yılGizemli geliyor ya 😂
Soran+1 yılMüşteri kabul etmiyoruuğm
- +1 yıl
Lan müşteri değilim ya merak etme bi teklifim olmicak oranı öpim edim demicem
- +1 yıl
Merak ettim senin iç dünyanı
Soran+1 yılÇok ders çalışıyorum bıkarsın
Soran+1 yılBu gece hastanede yatmak zorunda olduğum için uzun süreli bakabiliyorum
- +1 yıl
Bıkmam ya 😂
Soran+1 yılUla sal benii 😂
Soran+1 yılYa yürürsen 😂
Soran+1 yılErkeklere inanmam ben 😂
- +1 yıl
Lan yürümem dedim söz verdim da merak benimki sade😂
Soran+1 yılKarnım tok benim bunlara 😂😂
- +1 yıl
Sen bilirsin 😂
Soran+1 yılEmoji atamıyorum
Soran+1 yılSistem kızdı
- +1 yıl
Tamam sorun yok 😂
+1 yılÇok normal ya ne varki bunda 😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ha öyle mi diyorsunuz
Soran+1 yılOnun işine geliyor tabi @Güzellikdiyelim 😂
- +1 yıl
Soran işime ne gelecek tanımıyorum bile ama sorun çok komik bence 😂😂
Soran+1 yıl😂
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Trol ya tıp kazanan bu kadar aptal olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya troll değil. Boşuna mı o kadar antidepresan kullanıyorum. Belli işte
Tertemiz hasta. Bundan anksiyete bozukluğu var😁
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok Guzel meslek ıstemekte haklısın 😏😏
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce okulunu oku prospu olacaksan okumuş rospu ol
00 Yorumla bu gidişle ne olacağın beli :)
00 Yorumla
+1 yılilla paralı vurdurcam diyosun yani.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılYa bir de tıpçısın. Haram harammmm.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 549 cevap paylaştı. Normal olmadigi kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin eşin olmak isterdim. Sürekli yatakta enerjik olursun...
00 Yorumla
+1 yılneden böyle bir şey istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok enayı ucuz erkekler var dünyada evet
30 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir düşünce içindesin
44 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken özellikle kıyafet konusunda çok baskılandım ve şu an bunun patlamasını yaşıyorum. (Açığım sadece orta açıklıkta giyinmeme izin var)
- +1 yıl
Sazan avı ya inanma
Soran+1 yılKimin için söyledin @BerkGezgin
Soran+1 yılVe erkekler konusunda da çok baskılandım. Bu da beni bayağı meraklandırıyor
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. bende berdus olmak istiyorum
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu mantıkla tıp okuyorsan eğer
01 Yorumla
Soran+1 yılBir ayağım psikiyatristte ya da psikologda zaten 😂
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle şeyler. Sen yine de olma.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılPara içinmi zevk içinmi
023 Yorumla
Soran+1 yılPara sıkıntım yok. Gizemli geldiği için
- +1 yıl
Anladım ama riskleri var onuda bilmelisin hastalık psikopatı sapığı
Soran+1 yılAynen o da var tabi
- +1 yıl
Nelerini gördük duydum yaşadım bizzat duydum kadınlardan
Soran+1 yılPeki o kadınları nereden tanıyorsun 😃
Soran+1 yılGidiyor musun
- +1 yıl
Gidiyordum pandemiden sonra tırstım oral ön sevişme yaparken insan korkuyor
Soran+1 yılMerak ettim de mesela ne kadar süre duruyorsun?
Soran+1 yılNe kadar para ödüyorsun?
Soran+1 yılMinimum ve maksimum süre ne?
Soran+1 yılHa birde nereden buluyorsunuz bu kadınları?
Soran+1 yılAcayip merak ediyorum da
- +1 yıl
Yarım saatten az olmuyor 2 saat civarı 250 300 falan
Soran+1 yılVip hayat kadını tam olarak ne oluyor?
Soran+1 yılÇok soru soruyorum 😂
- +1 yıl
Aşkolsun burası soru cevap sitesi vip yaşı vücudu fiziğiyle mankenvari kadınlar var onlar residans yıldızlı otellere takılıyorlar ve ücretleride ona göre
Soran+1 yılOff iyiymiş
- +1 yıl
Ama üst düzey vücut muamele anal yapanıda var
Soran+1 yılBen olabilirim de ikincisini sevmem 😖
- +1 yıl
Anal işi fantezi herkes yapmıyor normal eskortlarda sınırsız olanıda var ama fiyat farkı oluyor
- +1 yıl
Gittinmi?
Soran+1 yılEvet ders çalışmaya gittim
- +1 yıl
Tamamdır kolay gelsin sana
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değilsin. Psikiyatra görün
06 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorum zaten
- +1 yıl
Bunu anlattıysan bir tedavi vermedi mi?
Soran+1 yılAnlatmadım ki
Soran+1 yılBaşka şeyler için gidiyorum
- +1 yıl
Bunu da anlatmalısın.
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumu analiz edelim mi yardımcı olabilirim
00 YorumlaSen ciddimisin ya bence çok büyük bir fantezi🙄
20 Yorumla
+1 yılUlaş bana
016 Yorumla
Soran+1 yılNiye 🙂
- +1 yıl
Buradan yazamam hesabı kapatıyorlar
Soran+1 yılYoksa bu konuda bana yardım mı edeceksin
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılPeki sana nasıl güvenebilirim?
- +1 yıl
Sonuna kadar güvenebilirsin
Soran+1 yılBu konuda bir mekan falan mı işletiyorsun?
Soran+1 yılMerak ettim de
- +1 yıl
Burada konuşmayalım
Soran+1 yılMesaj atılmıyor
Soran+1 yılPeki bir yer işletiyor musun onu söylesen?
Soran+1 yılBelli bir yere bağlı mı?
- +1 yıl
Atılıyor sen iyi bak gizlisin çünkü
Soran+1 yılSadece takip ettiklerin atabiliyor
- +1 yıl
Atılıyor iyi bak
+1 yılKuzum sen kafayı yedinmi
04 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmek için söylemiyorum ama evet
- +1 yıl
Manyakmısın sen hayat senin ama pisliklerlemi yatıcan yaşlı moruk ne konuşacağını bilmeyen seni paramla s. krim diyen kırolar la düşündünmü bunları
Soran+1 yılBenimkisi baby izledikten sonra gelen bir heves ama tabi gerçekçi olmam lazım 😂
- +1 yıl
Aferin otur
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,6b cevap paylaştı. Normal
02 Yorumla
Soran+1 yılİçinden de anormal diyorsun ama
+1 yılFazla anormal.
10 Yorumla
+1 yılSaçmaaa
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026