Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Ula. n düşününce bende takıntı yaptım 🤔🤨 benden 5cm uzun bir kız? 😱😱 ben 1.75m kız ise 1.80 😥 düşünemiyorum. Ben zaten minyon minnak kızlardan hoşlanırım onun için sıkıntı yok 😂 ama sevgilinin takıntı yapması doğal😐 kısa boylu hissetmek insan içinde ister istemez bir kompleks yaratır! Özellikle yanında kendinden uzun kişileri görünce! Kendisi ile dalga geçebilecek kadar kısa boylu olmayı kabullenmesi lazım! Bir uzmandan kişisel ve psikolojik destek alması lazım yoksa bu onun için çok ağır olur özellikle toplum ne der baskısı...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTam tersi olmalıydı, yani uzun erkeğin yanında kısa kalan kadın genelde bunu kafaya takar, bu çok ilginç.
Uzun boylu kadın kısa erkeğin yanında manken veya model gibi gösterişli durur uzun boylu kadınların görselliği ön planda olduğu için özgüvenleri de çok yüksektir, bu yüzden ego, kapris, trip gibi davranışları yoktur ya da minimum seviyededir. Kendileriyle barışık hissederler çünki.
Böyle bir kadının birlikte olmayı kabul ettiği erkek şanslıdır. Topuklu ayakkabıdan ne olacak?
Aynen bunu belirtin.00 Yorumla
+1 yılBelki başkalarının ne düşüneceği nasıl bi gözle bakacağı gibi şeylerden dolayı istemiyor olabilir. Eğer böyleyse başkalarının düşüncelerini umursamamaya çalışsın. Veya ikili ilişki olduğundan dolayı o bunu çözemiyorsa sen topuklu ayakkabıdan vazgeçebilirsin ama bir orta yol bulmalısınız. Benim boy da 177 çok isterdim uzun bi kız arkadaşım olmasını (ya da direkt kız arkadaşım olmasını msnfks)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öz güvenini yükseltmeli sevgilin, kendisini daha çok sevmeli ve de sana güvenini artırmalı.
Şahsen ben hiç sorun yapmam, sevgilim benimle mutluysa topuklu da giysin eteğini de giysin gerisi teferruattır.02 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenli normalde bu konuyu taktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSayılara bence çok takılmamak gerekiyor ilişkilerde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bir şey yapmana gerek yok o bu duruma alışacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılYa yıl olmuş 2022 halen konuştuğumuz şeylere bak! Biz ne zaman bir adım ileriye gideceğiz bunu çok merak ediyorum. Eğer kadın erkekten uzun olamaz diye saçma sapan bir algısı var ise ve bunu dert edindiyse ondan önce onu sen bırak!
Benim de boyum 171 ben de kendimden uzun kadınlardan hoşlanıyorum aslında ayrım yapmıyorum önemli olan aşk ve sevgidir12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılŞöyle kompleksli insanlardan irrite oluyorum, napalım senin bacak boyundan 10 cm keselim mi. Kısaysa kısa ona göre mi şekillendireceksin hayatını, söyle ona böyle küçücük bir konuda takıntısı varsa ileride daha takıntılı birine dönüşecek bir an evvel yensin bu takıntısını
02 Yorumla- +1 yıl
Yani normalde başka takıntısı yok aslında ama bunu takıntı haline getirdi son zamanlarda
- +1 yıl
Erkeklerinde kadınlar gibi dönemsel ruh hallerinde dalgalanmalar oluyor, bu da geçer diye umuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvenini yükseltmeli sevgilin ve kendisini daha çok sevmeli ve de sana güvenini arttırmalı
Şahsen ben hiç sorun yapmam sevgilim benimle mutluysa topuklu da giysin eteğini de giysin gerisi teferruattır11 Yorumla- +1 yıl
Evet ya
+1 yılben 194 üm 60 üstünü bulamıyoruz adam 1.74 yapmış helal olsun. O sorun gitmiyor hiç. Nasıl desem kendini aşağılık kompleksine sokuyor çünkü insanların dalga geçeceğini biliyor. Kıza bak çocuğa bak diyip işaret edileceğini biliyor. burası Tr normal karşılamak lazım
00 Yorumla
+1 yılİster istemez takıyor insan ama kadının boyunun uzun olduğu, çok havalı görünen çiftler de var. Bu sorunun çok büyütülmemesi gerek bence.
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Benim boyum da uzun hatta ülkedeki çoğu erkekten uzun hiçbir sevgilim benden kısa değildi ama erkekler cidden kendisinden uzun bir kadın görünce kompleks yapıyorlar. Özel bir yere gitmediğiniz sürece giyme bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Boyun kaç
- +1 yıl
Benden uzunsun 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHem fakir hem ski büyük diye bir tabir vardır. Madem boy konusunda takıntılı o zaman çözmü kendinde arasın , sende değil. Çünkü bu onun için bir sorun senlik bir durum yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl tabir hahajaks
- +1 yıl
Tam yerinde bence 😅
+1 yılİlk defa bir erkeğin bu durumu takıntı yaptığını duydum genelde kadınlar kendinden kısa boylu istemez erkekler önemsemez diye düşünürdüm.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yıl21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin istesin ya da istemesin neden topuklu giyiyorsun ki? Yürümeyi zorlaştırır sağlığa da zararlıdır topuklu ayakkabı
Hava basma derdindesiniz sen ve senin gibiler06 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKendimi o boyda düşündüm birde 169 yani 170 olsa onun psikolojisi yeter bozmaya bu durumda takıntıyı bitirip kendine güvenini sağlamak için yardım alsanız iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum 177 178 felan senin gibi bir sevgilim olsa topuklu giyerse yine geçer Benim benden uzun veya aynı boyda ya da yakın boyda sevgilim olsa her türlü topuklu giymesine izin veririm tam tersine gurur bile duyarım bundan dolayı gereksiz takıntı yapmış sevgilin şunu da bilsin ona 155 158 boylu hiçbir kız bakmaz.
00 YorumlaAslında gayet normal doğal bir sey ama bu denli takılıyorsa bu duruma, senin kişisel alanına dahil olup (giyimde olsa) kısıtlıyorsa profesyonel bi destek alabilir. Psikoloğa gitmekten zarar gelmez 5-6 seansta tahminimce tamamen bitmesede takıntı olmaktan çıkmaya başlayacaktır.
00 YorumlaMerhaba, benim öyle bir takıntım yok ama sevgilim de yok ))) önemli olan anlaşmak ve saygı sevgi. Umarım kısa zamanda bu durumu aşar ve nice 3 yıllara dilerim ve sonunda evlilik olur inşallah.
00 YorumlaAslında topuklu giysen daha havalı olmaz mı onun için. Lan kendimden çok daha uzun kızı bile aşık ettim herkes görsün modunda takılırım onun yerinde olsam :)
00 YorumlaTakintili insanlardan uzak durun böyle bir konuda takıntı yapması başka konularda üzerinize baskı kurmasına ve size hayatı zindan etmesine neden olur. Dilerseniz deneyin sonucu burada paylasirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBu kadar takıntı yapıyorsa niye seninle olmuş ki boyuna göre birini bulsaymış
33 Yorumla- +1 yıl
Boyuna göre ne demek ya bu hayatta boyuna göre diye bir şey mi var
- +1 yıl
Var ki kızın boyundan rahatsız olmuş ben de kendi boyuna göre birini bulsaymış diyorum. Garip olan ne?
- +1 yıl
Garip olan şey bu tür saçma tabuların halen devam ediyor olmasıdır 21. yüzyılda konuştuğumuz konulara bak. Önemli olan aşk ve sevgidir. Eğer o adam bu kızımızı gerçekten sevseydi boyu falan hiç konuşmazdı bak kız sorun etmemiş adamı sevmiş ama adam demek ki kızı sevmemiş önemli olan aşk ve sevgidir. Boy kilo değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan boyu değil yeğen karakter önemli boy kişisel gorunti bunlari geçen nasıl mutluluk tüm kusurları ile sevmekte 😉
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl iyi hissediyorsan giy derim. Önemli olan gerçekten sevgi değil mi?
Bende de aksine hiçbir şekilde boy takıntım yok fakat beni seven kadın yok işte. Dünyada hiç de adalet yok. 🤔00 Yorumla
+1 yılDevede de boy var... Nefret ediyorum boy diye tutturup takıntı eden tiplerden
11 Yorumla- +1 yıl
Benim için sorun yok zaten
+1 yılYani her şey dış görünüş değil belki ama cidden yakışmıyor kadın uzun erkek kısa... Kardeşi gibi görünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle 1.59 altı ve 1.65 üstü kızlara gündelik hayatta topuklu hiç yakışmıyor eğreti duruyor.(şahsi fikrimdir)
Erkek arkadaşın bunu asla yenemeyecek ve bu topuklu meselesi uzayıp gidecek.
Giyme yapacak bir şey yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTakması normal aslında, zaten uzunsun ondan topuklu giyince aradaki fark iyice artıyor. Takması gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkan Bayülgen'i örnek ver Cansu Dere gibi bir sürü kendinden uzun kadınla çıktı. Aşkım öz güvende Okan gibi ol de. :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Yenemez o hep sorun olmaktır.
Benim çevremde tanıdığım birkaç kişinin de benzer sorunları vardı çözülmedi00 Yorumla
+1 yılO takıntıyı yenemez hocam o. Beyni sadece tek bir şeye odaklanmış insanlar psikolojik destek almadığı sürece çok zor aşıyorlar hatta aşamıyorlar.
00 YorumlaBirbirinizi sevdikten sonra boyun önemsiz olduğunu anlaması lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim icin sorun yok bir de boyla alakasız zaten tarzı felan çok güzel dikkat cekmiyor boyu
+1 yılAyrılma ile tehdit et sende 😁 1-2 öyle yap baktın devam ediyor gerçekten ayrıl o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun için ayrılmam
- +1 yıl
Takıntılı tiplerden uzak durmanı tavsiye ederim. Boy takıntısı masum olanı...
Nerden buldun onu sen o sevgiline 1.55lik bir sevgilini ayarla bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilini daha komik olmuş djjdkd ama 2 senedir sevgilim eskiden takmıyordu yani
+1 yılEtrafta genelde boy takıntısı yapan insan fazla olunca onuda ister istemez tribe sokmuştur tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya evet öyle ama baya takıyo arkadaşları felan bir kere dalga geçmişti gülmüştü ama ona takıldı
- +1 yıl
Takılır tabi, bizim millet bu konuda baya mal çünkü.. sanki her şeyde çok iyimiş gibi birde boy pos kriteri yaparlar. Sevgilinin bu tribe girmesi TR gibi bir yerde gayet doğal. Benim boyum 181 bana bile kısa diyen oldu mesela :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbla senin bir şeyine falan karışırsa " Sen bacak kadar boyunla her şeye karışma" diyor musun? :(
10 Yorumla
+1 yılzamanla alışır..
ayrıca sevgilisinden kısa olan erkekler daha çok ilgi görür diğer kadınlar tarafından..01 Yorumla- +1 yıl
Yani orasını bilmem ama boyu benim için önemli degil
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıl5 cm farka mı takılıyor Allah aşkına fark bile değil
10 Yorumla
+1 yılSen zaten sorun etmeyip onunla sevgili olmuşsun böyle takıntı yapan insalara ayar oluyorum boş kompleks
20 YorumlaBöyle konuları buraya danışırsan ilişkin filan kalmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Giyme sen de giydin mi annesi gibi duracaksın hey Allahım ya bunu anlamak çok mu zor?
01 Yorumla- +1 yıl
Ya halen bu konuları konuşacak kadar cahil miyiz bunu anlayamıyorum. Ne alakası var Annesi gibi durmak ile bir erkek nasıl ki kadından uzun olabilirse kadın da erkekten pekala uzun olabilir. Bu saçma algıları bırakalım
+1 yılLan bu soru ne ara bu kadar popüler oldu almış başını gitmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYenemez bu takinti artarak gider ben demis olayim da
05 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadasi yorumumu okuyacak degil ya
- +1 yıl
@honeylies kadinin okumasi, erkegin dusuncesine etki etmicek. Dolayisiyla benim yorumumda. Bi kisinin yorumuyla ayrilacak kadar cocuksa zaten sevgili de yapmasin
5 cm çok fazla bir fark değil ama topuklu ayakkabı giymeyi seviyosan ozaman problem olur haklı adam
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin oyleleri paranoyak oluyor senin takınti dediğin gelegın karanlığı dikkkat et...
00 Yorumla
+1 yılÖz güven problemi var demekki bilmiyorum işiniz zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde de tam tersi ama biz evliyiz işte topuklu ayakkabı giyemiyorum buna takıyorum bende boylarımız aynı eşim de giyme diyor düğün falan olsun giymek istiyorum çok yüksekte giyemiyorum zaten 5 7 cm lik falan yeter onada çözüm buldu gizli topuk aldım öyle giyiyorum o biraz zorlanıyorda bundan alıştık artık sorun etmeye gerek bence hiç bunu bende anladım insanların dediğini takarsan zaten mutlu olamazsın sevgiline bunu güzel bir dille anlat
00 Yorumla5 cm önemli. 5cm ile bazen gol oluyor bazen ofsayt.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılYani seninle çıkıyorsa takıntı yapmasın topuksuz halin de uzun
00 Yorumla
+1 yılSen benim güzel görünmesi istemiyorsun diyip 15 dk zırla gör sonucu 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSen de topuklu ayakkabı giyme. Belki bir süre sonra bu takıntısının gereksiz olduğunu anlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama Yanyana durduklarında gerçekten de hoş görünmezler çok şükür ki öyle bi sorunum yok 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada 5 cm fark var, topuklu giysen 10 rahat olur. Doğal olarak kafasına takması normal bence
00 Yorumla
+1 yılYüksek tabanlı ayakkabı giysin, gizli taban var ayakkabının içine koyuluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler daha çok takar bu durumu normal. Kompleks yapmaya daha çok eğilimliler. Değiştiremezsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Başta boy takıntım olsaydı seninle sevgili olmazdım. Seni seviyorum sende takma böyle seyleri de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahaha kısa saniyo kendini bence erkek de çok uzun olmamalı ya normal boyu onun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok uzun değilim ya bende aslinda 1,73 1,74 ama kadınlar her türlü uzun duruyo taktı ama benlik sorun yok🤒
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu kısa erkek uzun olmalı ilerde sorun olur selvi gibisin onu mu buldun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüven meselesi bu, kendi boyunu kabullenmesi lazım. Mesela benim boyumda sevgilinle aynı sevgilim uzun olsa hoşuma gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun hep uzun erkeklerin kısacık kızlarla çıkmasından kaynaklanıyor. Uzun kızlara uygun boyda kimse kalmadı 🙄🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen bende 169 boyundayım öyle uzun olunca kız yani takıntı yapmıyormusunuz bende yapıyorumda
01 Yorumla- +1 yıl
Yani aşırı uzun değilim boyum 1,74
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen öz güven eksikliği. Yarın penisim kısa diye ilişkiye de girmez.
00 Yorumla
+1 yılTopukluyu o giysin düzelir, al sana cinsiyetsiz davranış
00 Yorumla
+1 yılTopuklu giymediğinde bile uzunsun zaten. Bence saygı duy yanında giyme. Ama o yokken giyebilirsiniz tabi 😀
20 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne