Güzellik & Bakım Sevgilimle aynı numara ayakkabı giyiyoruz. Bu durumda benim ayaklarım mı büyük oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İkimizde 40 giyiyoruz onun ayakları mı küçük oluyor yoksa benimkiler mi büyük? Güncellemeler+1 yıl Nasıl küçülcek benim ayak 🤣 Sevgilimle aynı numara ayakkabı giyiyoruz. Bu durumda benim ayaklarım mı büyük oluyor? Cevapla Ayakkabı Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. onunkiler erkeğe göre küçükseninkiler kadına göre büyük 1 0 Yorumla
arnavut_kaldırımı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Senin boyun bir kadına göre uzun 170 üstüsün büyük ihtimalle o yüzden büyük. Onun boyu bir erkeğe göre kısa o yüzden küçük 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim boyum 1.68 onun 1.73 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Senin ayakların büyük onunkide küçük işte. Sevgilinle aynı boyda mısınız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.68 o 1.73 Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Onun boyuna göre 40-41 normal 168 e 40 fazla ama olabilir. Kilo vs de etken eger kılon varsa. Yoksa da Allah böyle yaratmış napcan yani shshskals Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Boyun uzunsa normal ayak numaran. Sevgilinin de boyu kısa sanırım 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.68 o da 1.73 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl 40 numara en son orta okulda giymiştim sana prensesinle mutluluklar 😂😂😂 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 40 mı 41 mi🤣 senin ayaklar büyük 0 0 Yorumla
Jhamostrap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bacım 40 numara kadın ayağı mı olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napıyım kesiyim mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
onunkiler erkeğe göre küçük
seninkiler kadına göre büyük
Senin boyun bir kadına göre uzun 170 üstüsün büyük ihtimalle o yüzden büyük. Onun boyu bir erkeğe göre kısa o yüzden küçük
Benim boyum 1.68 onun 1.73
Senin ayakların büyük onunkide küçük işte. Sevgilinle aynı boyda mısınız
Ben 1.68 o 1.73
Onun boyuna göre 40-41 normal 168 e 40 fazla ama olabilir. Kilo vs de etken eger kılon varsa. Yoksa da Allah böyle yaratmış napcan yani shshskals
Boyun uzunsa normal ayak numaran. Sevgilinin de boyu kısa sanırım 😅
Ben 1.68 o da 1.73
40 numara en son orta okulda giymiştim sana prensesinle mutluluklar 😂😂😂
onun küçük senin büyük
40 mı 41 mi🤣 senin ayaklar büyük
Senin büyük onun küçük...
İkinizinki de minnacık oluyor :p
Bacım 40 numara kadın ayağı mı olur
Napıyım kesiyim mi
Erkek mi bu
Oda küçük gördün mü şeyini
senin büyük gibi