Adam gibi sevse seni olduğun gibi kabul eder boyunu kendin yapmadın Allah öyle verdi ve topuklu ayakkabı her zaman rahat değil kendini sürekli topuklu giymeye mecbur hissetmek zorunda değilsin çık karşısına spor ayakkabilarinla ben böyle istiyorum de giderse hadi ordan et kalirsa ne âlâ
Sevse laf etmez sende bundan şüphe etmezsen bu soruyu sormazdın
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
4 Kişi
aloebella | Güzellik & Bakım konusunda 78 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
150 mii valla aynı boydayız (çaktırmazsan149um) uzun erkek eziyor be, istemeden tekme atabiliyor gerçek anlamda (gerçek anlamda) üzerime basan 2 metrelik bir arkadaşım var. Yürürken ayağına denk gelmişim slkdfj. Erkek tercihim 175 ve altı yönünde ancak uzun erkek seversem ve sevdiğim uzun erkek kısa olduğumu bile bile benimle sevgili olduysa ve sevgili olmasına rağmen boyumu dert edip bu konuda bana laf etse kırıldığımı belli ederdim. Bücür kalıyor olabilirsin, belki yoldan geçerken birilerinin ona "ay kıza bak çocuk gibi duruyor koca adamın yanında" dediğini duymuştur kafaya takmıştır.
Benim sevgilim de 1.90 ben de 1.52'yim ama o beni böyle seviyor ve aksine kısa olmam hoşuna gidiyor. Seni olduğun gibi sevmeyip benliğini değiştirmeye çalışıyorsa ayrıl kurtul derim, ayrılmak istemiyorsan da bunları yüzüne tokat gibi çarp bırak çıktığı kadar kavga çıksın en fazla mal kaybı olur. d
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sosyetic_SheqiiL | Güzellik & Bakım konusunda 548 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Sevmiş ki sevgili olmuşsunuz, boy olayına takık olsa zaten sevgili olamazdınız herhalde 😅
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Huzurluhuzursuzz | Güzellik & Bakım konusunda 71 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
Seven insan her haliyle kabul etmeli. Hanımlar ediyor diye sevmediğini düşünme bence kendisine sor bunu
Çok kırıcı İnsanlara güzel göründürmek için şekilden şekle girmeye gerek yok siz beğeniyorsanız kimseyi alakadar etmez ayrıca çok güzel bir uyum erkeğin uzun olması çok tatlı oluyor.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sevgilimin boyu 1.90 benim boyum 1.50'cik. Yanında topuklu ayakkabı giymediğim zaman laf ediyor. Beni gerçekten seviyor mu?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş