1.84 boy 82 kg kalıplı erkek.1.54 kız 45 kg
Sevgilimle aramda 30 cm fark var. Çok mu bea?
1.84 boy 82 kg kalıplı erkek.1.54 kız 45 kg
Bn cok rastliyorum böyle ciftlere. normal bir cift gibi geziyorlar. n var bunda. boyu boyuma olmuyor o isler. kalb kaliplari uyuyorsa disardan nasil görünüyorsa görünsün. carsida sokakta el ele rastliyoruz göze batmiyor. aaaaa bakin bakin kimse demiyor. ayni boyda olanlarmi sevgili? Bu cümlem sana yazan kisiye.
Benim burada merak ettigim kız arkadasn o kızın saçını yolup eline vermedi mi?
Deli oldu bağırıp çağırdı. Ben kızı uzaklaştırdım kız biraz uzun filandı döver diye korkutum :D O günden sonra sürekli daha uzun olsun istermiydn. Sence ben güzelmiyim filan diye soruyor
Amatör boksorüm. Bence o kız benimkininn agzını yüzünü kırardı :d
En çok istediğim şeydir sevgilimin benden kısa olması. Kucağına falan kolayca alırsın, çocuk gibi mıncırırsın. Sevgi deolu yani. Takma o kadar
bel fıtıgı olacaz reis :D
seviyorsan devam et tabi ama boy farkı ilerleyen yaşlarda evlilik sürecinde falan sıkıntı olabilir :)
Cevap
9Cevap
Bizde de 30 cm var. :) Ben takmıyorum, o hiç takmıyor, eğilip öpüyor aşkım benim. :)
Valla benim eğilmem onunda ayakları üstüne çıkması gerekiyor. Bel fıtıgını bile göze aldık hayırlısı :D
Bişi olmaz, sevgi kolay bulunmuyor. Kafa yapısı uyan ve birbirini seven iki insandan daha güzel bir şey yok şu dünyada. Tadını çıkarın. :)
Yo bizim için sorunn değilde. Yinede merak ediyorum dışardan nasıl görünüyor.1.84 82 kg kalıplı.1.54 kız 45 kg filann komik mi :/
Erkek arkadaşım 183, 80
Ben 157 50 :)
Emin ol en boy farkı baya farkediliyor. Bu kadar sorun yapan sevgilim olsa ondan önce ben terkederdim. Sırf başkaları ne diyor diye düşünüp tereddüt ettiği için. :)
Zor iş 2 vesait yap. Çoçuga ulaş sonra terk et :D:P +1 :)
Ağzını burnunu yerim, ayrılmam tabi işin esprisi bu. :)
Birden istanbulkart'ın boş oldugunu fark ettin tabi :D Biliyorum bende aynı şekil yorumlar içinn teşekkürler. İyi geceler :)
İkinizde birbirinizi seviyorsanız takmayın kafaya. Sorun değil
Gardas isterse cüce olsun bunu sorun yapiyorsan bilmiyorum artık
Çok fazla ama seviyorsanz kimene.
Benim için sıknıtı yok. Ama o çok kasıyor. Sürekli daha uzun birini istermiydi. Beni beğeniyormusun diye soruyor
Eger seviyorsan takma bu kadar kafana.
Dışardan komik durur mu peki? 1.84 erkek kalıplı kaslı.1.54 kız 45 kg :/
Hayir hic te komik durmaz. Kafa yapin uyuyorsa, eger gercekten seviyorsan ve onunla mutluysan, bu tarz rakamlarin hicbir onemi kalmaz. Baskalarinin ne dusundugunu bu kadar umursama, nasil gorundugunuzu de bu kadar takma kafana. Ki ayrica disari ciktiginda iyice bak etrafina, sizin gibi ciftler o kadar cok var gibi. Uzun erkekler genelde minyon kizlari seviyor, kizlarda da tam tersi. Yani gercekten de herkes kendinde olmayana ilgi gosteriyor. Arasinda 30 cm den bile fazla boy farkinolan oyle cok sevgililer var ki.
Evet doğru diyorsun. Bende güçsüz böyle birşeyden fazla anlamayan minyon fazla uyanık olmayan kızları seviyorum.+1
Ayrıl. Kızın hakkı 160 erkekler. Şutla gitsin böylelerini
Peki ne oldu son gelişmeler acaba devam mı? Bende de benzer durum var da merak ettim.
Yok iyi bence
teşekkür ederim yorum için.+1
takma fazla
Benim içinn fazla sorun yok. Ama arkadaşları bile iyi çoçuk hoş çoçuk. Ama komik duruyorsunuz ayrıl demiş. Sürekli daha uzun istermiyidn sence ben güzelmiyim diyor :/
topuklu giysin
O zaman omuzuma filan geliyor. Boyu kapatıyorda kalıp konusunda çok ufak duruyor :d +1
Olabilir komik değill
Olabilir takma
Bizim durumda aynı
bel fıtıgı olacaz bu gidişle :D
Kafalar uyuşsun yeter :) 188 158
Sıkıntı olmaz
Olmaz komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar