evet kızlar yardımcı olun bana. sevgilim topuklu giymeyi hiç sevmiyor. özel günlerde bile nadir topuklu giyiyor. nasıl bu huyundan vazgeçirebilirim? ne yaparsam daha sık topuklu giyer?
Cevabın nedir?
+1 yılTopuklu ayakkabı zahmetli iş hocam. Yani her sevgilimle kahve içmeye çıkışımızda kalkıp topuklu ayakkabı giymiyorum ben de. Özel günlere elbette istiyor ama, onlarda bile yanıma yedek bir sandalet alıyorum. Gerçekten bünyeye üzerinden kamyon geömiş kadar bir yorgunluk hissi veriyor.
Biraz anlayışlı ol. Yanında topuklu ayakkabı giymiş ama dertten somurtan bir kız mı istersin, yoksa sürekli neşeli ve sohbete hakim bir kız mı?35 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın tabi ama ne biliym ya arasıra giyse olur yani. mesela akşam yemeğe çıktığımızda giymesini isterim. hem yürümez yemekte olacağımız için hem de yemek boyunca zaten oturur vaziyette olacak. çok yorulacağını zannetmiyorum ya bilemedim
- +1 yıl
Umarım hayattaki tek derdin bu olur.
Soran+1 yılorası öyle tabi ya. sağlık olsunda gerisi önemli değil
- +1 yıl
yemek yerken giysin demis sen ayakkabi topuk fesistimsiin :/
Soran+1 yılyemğe çıakrken dedim. güzel şık bir restauranta giderken giysin dedim. dediğin ne bilmiyorum?
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin sevilin ben olabilir mym ya da ikizim falan :D Şaka bir yana topuklu giydiği zamanlar aşırı iltifat et yerlere göklere sığdırama. spor falan giydiğindede hiç bişey ypma hatta çok kırmadan kötü olmuş gibi şeyler söyle ya da ima et kırma ama sakın kızı o zaman sana güzl gözkmek için daha sık topuklu giyer
28 Yorumla
Soran+1 yılbelki haklı olabilirsin. topuklu giydiğinde iltifat ediyorum zaten. platform topuklu almıştım hediye olarak mesela
- +1 yıl
Ama ayarını iyi tuttur kız bu sonuçta neye trip yapacağı belli olmaz bu seferde kalkar git topuklu giyen sevigli bul der görürsün o zaman
Soran+1 yılo da var tabii :)
- +1 yıl
kolay gelsin sana ne diyim :) ama iltifatları kesme :)
Soran+1 yılaynen devam ediyorum ozaman. bunaltmamaya çalışırım sevgilimi :))
- +1 yıl
aynen öyle yap :)
Soran+1 yıltamam :)) umarım işe yarar :D
- +1 yıl
Umarım :)
bende çok seviyorum karşı cinste en çok görmek istediğim aksesuar. Resmen giymezse bırakırım yaa :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbencede öyle :) çok hoş duruyor topuklular. kızları kız yapan şeylerden biri de topuklu bence
Soran+1 yılolabilir ama model ne alayım
- +1 yıl
onun ve senin beğendiğin. En başta platform ama yüksek denet onlarda kolay yürür daha sonra ince topuğa bozarsın ama ön taban kısmı ince olmamalı yani her halükarda platform seç. Önümüz kış ona güzel bir topuklu çizme al ama öncelik onun beğendiği olsun ve senin aldığın hediye olduğu için sürekli giymesini iste.
Soran+1 yılgördüğünüz model varsa linkini atar mısınız?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar Ne Diyor
35
+1 yılSeviyordur da bacaklar carpiktir. bir kiz arkadasim var oda hep dümdüz ayakkabi giyer sordugumuzda ben sevmiyorum derdi. Sonradan itiraf etti giyindiginde bacaklari bilek yernden dişa dogru eğiliyormus ve bu kotu bir goruntuye sebep oluyormus.
Bayanlara yakisiyor bence her daim giyilmesede ozel gunlerde hos duruyor ve bilegin ince olmasi lazim narin durmasi icin :)03 Yorumla
Soran+1 yılbacakalrında sorun yok bence :) hatta giydiği zaman gerçekten çok yakışıyor. dediğiniz gibi topuklu giyen bayanların ayak bileği ince olması lazım :D
- +1 yıl
O zaman rahat etmiyordur kendi karari :)
Soran+1 yılaynen :) bıraktım zaten ısrar etmeyi :D
+1 yılSevgilini niye öyle kabul etmiyorsun ki? Giymesini istiyorsan arkadaşlarının sürekli topuklu giymesini sagla :) Yakın arkadaşlarından göre göre oda giymeye başlar yani ben öyle giymeye başlamıştım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılona nasıl olacak yaaa :D nasıl arkadaşlarının giymesini isteyebilirim :)
- +1 yıl
Arkadaşları ile oturup buluşuyorsunuzdur sevgilin masadan uzaklaştıgında söyle onlara hatta onlardan yardım istee :))
Soran+1 yılbak bu olabilir hiç aklıma gelmemişti :)) arkadaşları giyer mi ki yaaa :D
- +1 yıl
Konuşursan giyerler kıracak değiller ya eniştelerini :)
Soran+1 yıldimi ya bencede :)) nasıl birşey giysinler. model olarak birşey söyleyim mi
Rahat edebilcegi zamanlar giymesi konusunda israrci ol. Mesela su elbiseyi giyip topuklu giy cok güzel olur falan diyip topuklu giydirmeye tesfik ett :)
01 Yorumla
Soran+1 yılrahat topuklu ayakkabı var mıdır
Yaşı da 24 müş ama ilginç. Zor yani rahatına düşkün insan bu yaştan sonra değişmez, bunun için çabalamaz bile. En fazla topuklu giyen biriyle aldatırsan belki :P :P
07 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D aldatmam :)) giydiremiyeceğim ozaman :D
Soran+1 yılhep söylüyorum kullan sana çok yakışıyor diye ama tık yok D:
Soran+1 yıldemediğim laf kalmadı :) hatta topukluda aldım giysin diye ama yine sonuç aynı nadir kullanıyor :D
Soran+1 yılöyle gözüküyor zaten mecbur vazgeçiyorum yavaştan :D
+1 yıltopuklu ayakkabı giydiği zaman aşırı iltifat et özenli davran giymediğinde biraz mesafeli dur. topukluyla ne kadar güzel göründüğünden bahset. arada giy bari felan de. o mesajı alır
17 Yorumla
Sorangiydiğinde iltifat ediyorum zaten ama bahane buluyor. rahatsız diyor. rahatsız olabilir topuklular ama çok hoş duruyor diyorum ama. boşver gerek yok diyor her seferinde
- +1 yıl
yapacak bir şey yok o zaman
Soran+1 yıltopuklu alsam falan olmaz mı yinede
- +1 yıl
1 kere giyer bir daha giymez
Soran+1 yılhmm çözüm yok ozaman :(
- +1 yıl
her buluştuğunuzda topuklu al :D
Soran+1 yılyuh daha neler :D
+1 yılona fazla abartılı ve fazla topuklu olmayan onun tarzına uygun bir ayakkabı hediye edebilirsin mesela oda sen aldın diye üzerinde baskı hissedecek ve giyecek
020 Yorumla
Soran+1 yıltopuklu almıştım ama platformdu. biraz yüksekti. daha alçak alıyım ozaman bakalım giyecek mi
- +1 yıl
o platformu her zaman giyemez sonuçta sen günlük giymesini istiyorsan günlüğe uygun ayakkabı secmelisin.
Soran+1 yılgünlük olarak nasıl birşey alabilirm ki bilmiyorum. beğendiniz model varsa link atabilir misiniz
- +1 yıl
link atamıyorum ama. söyliyim siyah süet dolgu topuk ayakkabı günlük için favorim
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search
böyle mi :)
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search
keşke bundan giyse :D- +1 yıl
evet atmak istediğim link tam buydu
Soran+1 yıltamamdır umarım günlükte kullanır onu
- +1 yıl
bunuda kullanmıyorsa ümidi kes:)
- +1 yıl
ayrıca topuklu giyip giymemenin özgüvenle de çok alakası oldugunu düşünüyorum
Soran+1 yılbakalım göreceğiz :)
Soran+1 yılöyle mi dersin ya özgüven ile çok mu alakası var
- +1 yıl
evet kendini yeterince güzel hissetmez ve topuklu giyince dikkat çekmekten gözlerin onun üzerinde olmasından rahatsız olur
Soran+1 yılhmm ama öyle olduğunu tam düşünmüyorum ya. takip ediyim saevgilmi
- +1 yıl
tabi olmayabilir. rahatlığı seviyor tarzına uydurmuyor da olabilir topuklu ayakkabı giyenler ona çok basit ve kokoş gelebilir benim düşüncem bu :::::)
Soran+1 yıloda olsun benim için biraz :D
- +1 yıl
arada sırada olsun giymeli ama dışarıda platform değil ;)
Soran+1 yıldışarıda dolgu giysin zaten :D özel günlerde de stiletto ya da platform :D
- +1 yıl
bencede :::)
Soran+1 yılama kısa topuk sevmiyorum :)
+1 yılaynı benim sevgilim gibiymissin bende sevmem ama o giy diye tutturur cok fazla hareket ettiğim icin cok yorucu oluyor bende ondan giymiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım. çok hareket etmeseniz giyer misiniz?
- +1 yıl
dolgu topuk filan daha rahat ve tatlı oluyor bence onlardan giyerim
Soran+1 yıldolgu topuk alayım ozaman :)
- +1 yıl
dene bakalım :)
Soran+1 yılama nasıl bir model olsun ki :D
topuklu giyen bir kadının topuklularını öv ve çok yakıştığını söyle bir bayana en çok yakışan şey bile diyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum öyle ama giymiyor ki. çok nadir kullanıyor topuklu
Babetler zararlı olduğunu söyle, sistit hastalığa neden olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılaaa öyle mi gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yıltopuklu ayakkabinin bayanlara cok yakisitigindan bahset bir bayani ornek verip guzel oldugunu soyle hatta birini goster kiskanclik yapip giymeye baslicak kesinlikle :D
03 Yorumla
Soran+1 yıldeniyim umarım işe yarar kıskançlık olayı ama ters tepmez umarım :)
Cevap sahibi+1 yılcok ayarini kacirmadan yaparsan ise yarar :)
Soran+1 yıldeneyim bakalım umarım olur :)
ona bir topuklu ayakkabı al ve de ki : 'ne kadar güzel duruyor bence daha sık giymelisin'
05 Yorumla
Soran+1 yılona benzer şeyler dedim ama bir daha deniyim
Soran+1 yılmesela nasıl birşey alayım :)
Soran+1 yılbeğendiğin varsa link atar mısın :)
Bence kendisine acik acik soyle bitopuklu ayakkabi hediye al ve bunlarla daha cekici buluyorum de etkili olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yıltopuklu aldım ama çok nadir kullanıyor
Boyuyla alakalı kötü hissetmesi lazım. Gerisi sende :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl1,62 boyu :))
+1 yılHediye topuklu ayakkabı al sende çok hoş duruyor daha bir çekimi oluyorsun falan iltifatlar et
05 Yorumla
Soran+1 yılhediye aldım ama az kullanıyor
- +1 yıl
Beğenmedin mi de ben seviyorum topuklu giymeni daha sık giysen olmuyor mu de
Soran+1 yılçok dedim bu tür şeyler sonuç değişmedi
- +1 yıl
Spor ayakkabı falan giyiyordur o zaman kalbini kır birazcık kankamla geziyormuş gibi hissediyorum de biraz kadınsı ol bu ne de
Soran+1 yılolabilir deniyim şansımı :D
+1 yılOna guzel bir dolgutopuk ayakkabi al rahatsiz diye soylenemez hem
03 Yorumla
Soran+1 yılben platform almıştım. dolgu hiç almadım. deniyim şansımı dolgu topuk alarak
- +1 yıl
Ama bilekten baglamali al bence cok rahat yani gunluk giyer hem
Soran+1 yılörnek var mı gösterebileceğiniz
Benim sevgili topuklu giymeme izin vermez, diger erkeklerde sevgililerini zorluyorlar resmen. :D vay be
01 Yorumla
Soran+1 yılben izin veririm :))
topuklu ayakkabı giyilecek kıyafetler al ona sonra zaten o kıyafetin altına spor giyiyemiceği için topukluyu beraberinde getirir
03 Yorumla
Soran+1 yılmesela neler olabilir
Soran+1 yılhmm bakıyım umarım ozaman giyer
Topuklu sevmeyen kiz mi olur. Topuklu giydiginde daha guzel gorundugunu soyle giymeni istiyorum de israr et
01 Yorumla
Soran+1 yılısrar ediyorum ama her seferinde başka konu açıyor
+1 yılHey allah im. bende giymek istiyorum sevgilim istemiyo
01 Yorumla
Soranaa neden sevgilin istemiyor
+1 yılYa demek ki tarzı değil istemiyo kız zorla giydiricek halin yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle ısrar etmeyi bıraktım zaten
+1 yılVay arkadas benim sevgilmde topuklu giymemi istemiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılneden istemiyor ki
- +1 yıl
Ben rahatina duskun biriyim yanimdaki de oyle olmali diyor kasiliyorum yoksa spir ayakkabisinin neyi var diyor peki dedm ustelik aramzda 20 cm var ama giyemiyorum iste
Soran+1 yılhadi ya bence 12-13 cm çok hoş olur :) her zaman da spor giyinilmez ki. ara sıra insan şık olmak ister bir yere giderken
- +1 yıl
Ya zaten bir dugun filan olur giyerim onada bsey demez heralde simdu bizim gittigimz yerler maglum giyince dikkat cekiyo ister istemez hoslanmiyor sanirim yani :) 12 cmlk giyip sokakta gezmekte kolay degil ama 5 cmlk kucuk duz tabanli seyler seciyorum bende kirmamak adina:)
Soran+1 yıliyi yapıyorsun. zaten bahsettiğim yükseklik için gece klübüne ya da şık bir cafe de giyilir bence :D ya da günlük için dolgu topuk olabilir yüksek ama :))
- +1 yıl
Dolgu topuk cok igrenc duruyo ancak bol paca ya da uzun etek gycen:) yoksa arkadan iyyy. Bide cok narinim ben harbiden yakistiramiyorz alisilmadigindan galiba zamanla olur:) evet mekandan mekana degisebilir
Soran+1 yılbence 12-13 cm stiletto ya da platform topuklular çok hoş duruyor :)
- +1 yıl
Cok kaba duruyo yoksa bende seviyorum onden super arkadasn bakinca rezalet uzun etek kurtarabilir:) platform ayyy kirmizi rugan:))
Soran+1 yılstiletto lar arkadan da çok güzel duruyor bence :D kısa topuklu sevmiyorum ben ya hiç kullanma daha iyi :))
- +1 yıl
Haklisin giyime gore guzel olabilir ama benim yasim stiletto goturmez:) bosver giymesin ya rahatligina duskun demek ki:)
Soran+1 yılaynen rahatına düşkün boş verdim ısrar etmiyorum zaten :D
ona topuklu ayakkabi hediye et ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılhediye ettim ama az giyiyor :D
+1 yılÖyle kız mı olur yaaa
03 Yorumla
Soran+1 yılrahatına fazla düşkün. çok nadir giyiyor topuklu
- +1 yıl
Rahatlıkla ne alakası var bende çok düşkünüm rahatıma ama bütün gün topuklu ayağımda yani. Giymeyi bilmiyordur ondan
Soran+1 yılorası bilmiyorum ama tahminimce babet daha rahat geliyor ona
+1 yılAyakları güzel değildir belki
020 Yorumla
Soran+1 yılgördüm ayaklarını. gayet güzel bence. bakımlı ve düzgün
- +1 yıl
Nasıl gördün
Soran+1 yılayakkabı denerken gördüm kaç kere
- +1 yıl
Bence normal bende sevmiyorum topuklu ayakkabı hele sevgilimle buluşucaksam çook geziyorum eve gittiğimde çok yorgun oluyorum bide topuklu aykkabı giyseydim mafolurdum diyorum :D
Soran+1 yılarabam var çok yürümez :) cafe ye gider otururuz sorun olacağını sanmıyorum :D ama yinede giymiyor
- +1 yıl
Düğünlerde giyiyo mu acaba
Soran+1 yılbazen giyiyor
- +1 yıl
Normal ama fazla zorlama kızı istemiyo boşver takma kafana bu kadar üstelersen hiç giymez ya da ayaklarının güzel olduğunu söyle
Soran+1 yılher şeyi söyledim olmadı. bende bıraktım artık dediğin gibi. yapçak birşey yok
- +1 yıl
İnatçı galiba yenge :D
Soran+1 yılbiraz öyle :D giydiğinde hep iltifat ediyorum ama yok birşey değişmiyor
- +1 yıl
Çok iltifat ediyosun galib :)
- +1 yıl
Bazen faretmemiş gibi yap
- +1 yıl
Farketmemiş
Soran+1 yılsöylüyorum ama birşey değişmiyor :D
Soran+1 yılnasıl farketmemiş anlamadım
- +1 yıl
Yani hep kıyafetine iltifat ediyosun biraz daha az iltifat et saçını kestirirse farket
Soran+1 yılama ozaman yine değişiklik olmaz ki. denerim ama
- +1 yıl
bir dene
Soran+1 yıltamam denerim
Ona söyle, beni örnek alsın :P :D
07 Yorumla
Soran+1 yılsen çok mu kullanıyorsun :D ne kadar güzel kıskandım ama yüksek mi kullanıyorsun yoksa :D
Soran+1 yılne kadar güzel tam tipimsiniz ::P keşke sevgilim de giyse :D en çok ne tarz topuklu kullanıyorsunuz
Soran+1 yılneden platform kullanmıyorsunuz :D
Soran+1 yılhmmm ozaman siz stilettoları çok seversiniz :)
git topuklu ayakkabı al :D
05 Yorumla
Soran+1 yılaldım zaten ama çok kullanmıyor :D
Soran+1 yılbazen söyler gibi oluyorum ama hemen konuyu değiştiriyor
Soran+1 yıl:))
+1 yılSilah zoruyla giydirt :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
seni yerim ben yaa:))
Topuklu ayakkabı giymeni istiyorum diyeceksin.
01 Yorumla
Sorangiymez ki yinede. sevmiyorum der
Bırak rahat olsun kız
012 Yorumla
Soran+1 yılartık öyle yapıyorum
Soran+1 yılama giymesini isterim :D
Soran+1 yılevde alıştırma yapabilirsin bence ya ozaman daha rahat giyersin :)
Soran+1 yılo da öyle :D
Soran+1 yılhahaha :))
Soran+1 yılhaha tamam bakarım :D
+1 yılgit topuklu giyen birini bul. d
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah :)
- Daha fazla (5)
Daha fazla(20)
Erkekler Ne Diyor
1
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Kızlar yardım. sevgilim topuklu ayakkabı sevmiyor. giymiyor. giymesini istiyorum ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler