Sevgilim benimle buluştuktan sonra arkadaşlarıyla buluşunca değersiz hissediyorum?

Merhaba, başlıkta da olduğu gibi sevgilim benimle buluştuktan sonra arkadaşlarıyla buluşunca değersiz hissediyorum. En basit örneği vereyim. Dün akşam yeni yılı ilk defa beraber kutlamak için dışarıya konsere çıktık, çok da güzel vakit geçirdik. Sevgilim şöförlük yapıyor ve patronu ona bu gece için izin vermişti. Fakat sevgilim gece biter bitmez patronunun ve arkadaşının yanına gitti, ben ise eve. Ben böyle bir durumda kendimi çok değersiz hissediyorum ve geceyi hatırlayınca bizim geçirdiğimiz güzel vakti değil de, sevgilimin benden sonra yaptığı şeyler aklımda kalır. Sevgilime durumu dile getirince pek anlayış göstermedi, sana mı özelim diye cümleler kurdu. Her defasında buluştuktan sonra, arkadaşlarıyla başkalarıyla buluşuyor. Buluşmasın asla demiyorum öyle kısıtlayıcı biri değilim ama biz buluştuktan sonra buluşunca da rahatsız olurum lütfen biri yardım etsin🙏🏻
Sevgilim benimle buluştuktan sonra arkadaşlarıyla buluşunca değersiz hissediyorum?