Sevgilim yüzünden arkadaşlarım benden koptu, ilişkim için dostlarımı mı kaybettim?

2 yıllık bir ilişkim var benim çok fazla arkadaşım yok çocukluktan 3 tane arkadaşım vardı sevgilim onlarla tanışınca tartışmaları oldu bazen arkadaşlarımla buluşacağım zaman benimle geliyordu ve arkadaşlarımla tartışıyordu şu an 1'i hariç diğerleri benimle konuşmuyor bile bir tane erkek arkadaşım vardı o ve diğer kız arkadaşım resmen beni sildiler mesaj yazıyorum dönmüyorlar arasam öyle pek açmıyorlar sadece 1 tanesi benimle konuşmaya devam ediyor o da eskisi kadar samimi değil bana diyor bazen sevgilin çok insanın moralini bozuyor diye sizce ne yapmam gerekiyor?

Güncellemeler
5 ay
Bazıları ne için kavga ettiğini falan soruyor ama inanın öyle mantıklı şeyler değil benim çocukluktan olan erkek arkadaşım vardı ilk zamanlar onunla çok iyi anlaşmışlardı klasik erkek muhabbetleri yapıyorlardı futbol olsun pc oyunları olsun araba muhabbetleri olsun sürekli konuşurlardı benden iyi anlaşıyorlardı kanka olmuşlardı sonra birden bire araları bozuldu bana da bir şey demediler sevgilim muhtemelen ağır bir şey söyledi o yüzden bana soğuk davranıyor
Güncellemeler
5 ay
Bazen ben arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman erkek arkadaşımı arardı sevgilimi neden rahat bırakmıyorsun diye espri yapardı diğer kız arkadaşlarım için de birine diyordu ki sana sürekli işi düşünce arıyor soruyor seni kullanıyor diyordu diğer kız arkadaşıma da çok irite flörtoz bir yapısı var seni de etkileyecek Allah b*lasını versin diye abuk sabuk konuşuyordu arkadaşlarım en başta bana hep dediler farkında olmadan seni kısıtlıyor
Sevgilim yüzünden arkadaşlarım benden koptu, ilişkim için dostlarımı mı kaybettim?