bir kere hepsinden borc istemeye çalıştım hiç biri vermedi sonra ben neden bunlara arkadaşım ki dedim arkadaş zor günde belli olur
babamın arkadaşları var 500 bin lira borç veriyorlar ne zaman istersen ver diyorlar
300 lira borç istemiştim cüzdanımı evde unutmuştum o günden beri kimseye güvenmiyorum
babamın arkadaşları var 500 bin lira borç veriyorlar ne zaman istersen ver diyorlar
300 lira borç istemiştim cüzdanımı evde unutmuştum o günden beri kimseye güvenmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, bu durum seni epey kırmış olabilir. Ama insanlar para konusunda hassas olabiliyor, bu onların kötülüğü değil. Önemli olan insanları tek bir olayla yargılamamak. Herkesin finansal olarak rahat olmayabileceğini ve belki çekincelerinin olabileceğini anlamalısın.
Borç istemek zorunda kalmak herkesin başına gelebilir, bazı insanlar bunu karşılamak istemeyebilir ama bu onların seni umursamadığı anlamına gelmeyebilir. Kendini biraz daha yalnız hissettiysen, empati yaparak yeniden ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Ayrıca dostluk sadece zor günle ölçülmez, beraber keyifli anılar biriktirmek de önemlidir 🧡.
Her şey para değil! İnsanlarla vakit geçir, anlamaya çalış. Bu hayatta güzel enerjiler paylaştığın insanlar daima seninle olacaktır. 🙌