Çevremdeki bütün arkadaşlarım benden uzaklaştı? ne yapmış olabilirim ki?

ben çok sosyal bir insan değilim ve yeni inanlarla kolay tanışamam. genelde çocukluk arkadaşlarım veya okuldaki bir iki arkadaşlarımla bağlıyızdır. ilk önce benim bebeklikten beri olan arkadaşım uzaklaştı beni takmamaya kullanmaya başladı aramadı sormadı kimseyi aramıuyorum felan deyip işte şu arkadaşımla böyle yaptık felan gibi konuşuyodu bende haliyle üzülüyodum verdiğim değerin karşılığını almadığım için sonra uzaklaştı yazın aradım açmadı hiç neymiş ailesiyle kavga etmiş soyutlamış kendini bir açıp ya iyi değilim diyebilirdi ama açmadı aramadıda uzun zaman oldu konuşmuyoruz iyiydik neden birden böyle olduk bilmiyorum. sonra dier çocukluk arkadşımda ben başka şehire taşınınca fazla görüşemedik telefonu yoktu şimdi var ama ben mesaj atmazsam atmıyor neden diye sorunca kimseye atmıyorum diyo. en iyi arkadşım eski sınıf arkadaşımda başka şehirde ünive geçince oda fazla konuşmaz oldu mesaj atmıyor. lisedeki arkadaşlarımda okul bitince ne aradılar ne mesaj attılar. ben kimseyi kıracak bir şey yapmadım neden arkadaşlarımın hepsi birden uzaklaştı suç bend eolmalı hepsi gittiyse ama ne yaptım bilmiyorum? yeni bir ortama girince de insnala bana karşı tuhaf oluyorlar utangaç bir insnaım sesiz sakinim ama herkes bana böyle tuhafmışım gibi bakıyor. kızlar genelde gıcık oluyorlar. bunun nedeni ne bilmiyorum. tanımayan insnalar bile ilk görüşte bir soğuk tuhaf oluyorlar. neden böyle ailemden başka konuştuğum kimse yok çok şükürki onlar varlar ama geneden eski dostlarımın biranda böyle uzaklaşmaları davranışları beni çok üzüyor.
Çevremdeki bütün arkadaşlarım benden uzaklaştı? ne yapmış olabilirim ki?