Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra onlarda küsmüş kısmında koptum.
Valla bende anlam veremiyırum lise1. Sınıfta okuduğum okuldaki arkadaşlarla 2 yıkdır görüşemiyorum (sınav dolayısıyla tel. kullanmadığım için) aradan 5 yıl geçti sadece 1 sene sürdü arkadaşlağımız ve son 2 yıldır görüşmüyorum düşün ama şimdi birini arasam hiç yabancılık çekmem hiç resmiyet olmaz. Ama lise2 ve sonrasında (farklı şehirde okudum) lisedeki arkadaşımla hala görüşüyordum (lise biteli 2yıl oluyor) 4 kişiydik birisi aynı mahallede 2si başka şehirde okuyor. Birisi hiç kimseyle çıkmamıştı ünide sevgili yaptı bir daha sesini duymadım aynı mahalledekini görmüyorum bile. 3. Kişi en yakın olduğumdu her geldiğinde buluşurduk sohbet ederdik ciddi konular konuşurduk fakat bunun bir huyu var çok gıcık bir şey ben alıştım tabi 5 yıldır tanıyorum geçen uyardım (2 -3 ay önce) dedim böyle bak ben alıştım ama insanları uzaklaştırırsın (ortak arkadaşlarımızda o huyundan rahatsızdı lisedeyken) bu kızı ben hiç alınganlık yaparken görmedim. Yüz yüzede söylemedim yazışıyoruz.. aman tanrım oda ne bu kız bir başladı konulmaya dedim bu benim tanıddığım xxxx değil. En son yazdığım şeye bile cevap vermedi gelince görüşüp konuşacakrık bu konuyu fakat kendisi geldi biliyorum ama aramadı hiç. Bu kadarmış demek. b*k kız ya nelerimizi paylaştık oysa (çok sinirlendim şimdi a. mk kızına) Özetle kimi sevgili yapıp gidiyor kiminin arkadaşlığı sözde oluyor kimisininde aekadaşlığı bir sözle bitmeyi bekliyormuş meğer ama hep derler ya 1 yıllık arkadaşla 10 yıllık arkadaşlıkta bazen 1 yıllık daha sağlam oluyor diye çok doğru. Düşün ben 20 yaşındayım 15 yaşında 1 yıl geçirdiğim insanlar bana şu an herkesten daha samimi geliyor. Niye biz takıyoruz ki bunu neden biz takıyoruz tani beynimi s. keyim01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada bende hep kendşmi içime kapanık sanırdım meğer ben arkadaş arayışı içinde değilmişim. Benimde arkadaşım yok şu an ayda yılda bir görüştüğüm kişiler var sayılı oda aile dostunun kızı vs.
Kuzenim var aynı şehirde görmüyorum yüzünü o hep sınav derdinde gerçi oda kimseyle görüşemiyorm uş ama bazen diyorum ki şu hale bak ya insanlar çok samimiyetsiz ne bileyim lisedeyken herkes teyzesinde, ananesinde kalırdı kuzenleriyle vs. Anlatırlardı ben bir gün teyzemlere gidipte kuzenlerimle sabahlamadım. Aile bile samimiyetsiz biz de. Şu an çok derin düşüncelere daldım sorun yüzünden çok sağol 😁😁
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske hep kucuk kalsaymissiz. Masum yasamin gercekleriyle yuzlesmeden. Dostluklar cikarssiz saf. Buyudukce hayata deyisiyor dostluklarda. Hele yasam dusunce farkida varsa
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Aynen öyle. Güncellemenin devamı olarak okuyabilirsiniz.. Bende baglantıyı kopardım artık. Peşlerinden koşacak değilim. Dediğim gibi sağlam geçmişimiz var. O yüzden çok üzüldüm. 12-13 yıl kısa bir süre değil. Onlarda haklı. Benimle olduklarında serbest davranamıyorlar. Bar-disco gibi yerlere giremiyorlar. Kızlara sarkıntılık yapamıyorlar. Benim böyle şeylere karşı oldugumu bildikleri için bagı kopardılar benimle. Olay bundan ibaret işte. Gerçek bu arkadaşlar. Tüm kopmalar bundan kaynaklanıyor anlayacagınız.
+1 yılBoşverin onları, içinize kapanık olmaktan vazgeçin, sosyal olun derken bu demek değil, kafelere barlara gitmek. Bende bir sebepten ötürü arkadaş çevremi kaybettim aslında onlar beni kaybetti hic olmayan arkadaşlıkları sırada kalsın...
Kız arkadaş edinmek zorunda değilsiniz özellikle bu konuda çok çok seçici olun milli olduktan sonra başladı göğemi ermiş sanki.. Yapmanız gerekenleri yapın bir an önce evlenin en azından gerçekten sizi seven birisi olur. Yoksa en iyi arabalar en iyi evler güzel hatunlar bir sure sonra vasat gelir. Başka turlu arayış içinde olur insan nenim de öyle arkadaşlarım vardı, bana değer verene bende değer veririm.
Hiç sorun edilecek bir durum değil sap gibi onun bunun kızını gezdirecegime takar koluma eşimle giderim her yere daha iyi. Tabi kendilerini elit zanneden ukalalar anlayamazlar bu duyguyu.. Babaları onlara sorumluluk vermeyerek kötülükten başka bir şey yapmıyor. Merhaba merhaba dan öteye girmemelisiniz. Benim durumum olduğu halde öyle yerlere gitmem mesela.. Paranın ne zor şartlarda kazanıldığını anlayamazlar bahsettiğiniz kitle, henüz öğrenciler çalışma hayatına girsinler biraz ezilenler akılları başlarına gelir, demir kapının ağaç kapıya muhtaç olacağı günde gelir. ALLAH dan başka kimseye muhtaç olmayayim, huzurum ve sağlığım yerinde olsun önemli olan budur.10 Yorumla
Bosver genc. onlar baba parasiyla yasar ama hicbirseyin kiymetini bilmezler. onlar yavlan sen derinsin. bunu unutma. bilseler senle iliskilerini kesmezlerdi. insani insan yapan prensipleri kisiligi degilmi? Herseyin en iyisi degil yapabilecegin en iyi seylere bak. senin gibi olanlar vardir mutlaka. cevrende kafadar olabilecek kisilere acik ol. bir gun kariyer yapip kendi hayatini kurdugunda kendi aldigin cay bile onlarin kapicinosundan kokteylinden daha keyf verir.
burada bile seni anlayip kafadar yazisacak genclerimiz vardir. birak seni kaybedenler uzulsun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Sana benzer bir durumdayım. Arkadaşsız kalmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bende zor arkadaş edinen biriyim edindiğimde de kolay kolay kaybetmeyen içimi kapanığım ama açıldığımda çok hareketli konuşkan biriyim. 4 senelik yakın arkadaşım dostum dediğim kişi gün geçtikçe tanıyamaz oldum düşmanım oldu resmen beni kullanmaya çalışıyor kendi sözüne getirip her zaman haklı çıkmaya çalışıyor. onun için neleri göze alsamda fedakarlık yapıp herşeye göz yumsamda fesat biri ne arkadaşlığı bitiriyor devam etsekde bana sıkıntıdan başka birşey vermiyor. üniversiteye geçince ayrıldık ama sürekli konuşurduk. ben ünide hiç arkadaş edinemedim. çünkü 4 sene boyunca o vardı ve kimseye ihiyacım yoktu şimdi nasıl arkadaş edineceğimi bilemiyorum ve buradakilerin hepsi yalaka kendini beğenmiş insanlar menfaatciler. Sen fikir sordun ama en az senin kadar dertliyim. bende sıkıntımı paylaşmak istedim. gerçekten yanlızlık çok kötü o kadar çok dosta ihtiyacı varki insanın
12 Yorumla
Soran+1 yılYanlızlıga alıştım artık. sıkıntı yok :)
İlla bir sorun veya anlaşmazlık olmasına gerek yok, eski arkadaşlarla bir şekilde irtibat kopuyor. Belki arkadaşlık edilen mevcut kişiler ve yapılan eylemler artık tatmin etmiyor, bu yüzden yeni ortamlar yeni kişiler aranıyor. Bazen iş hayatı, yoğunluk buna sebep oluyor. Sosyoekonomik konum da bunda büyük rol oynuyor. Evet çocukken bu çok fark etmiyor ama, yaşlar büyüyüp hayat tarzları şekillenmeye başladıkça aradaki fark açılıyor ve herkes kendi akvaryumuna sürükleniyor. Bunlar olağan şeyler, üzerinde çok durmadan hayattan keyif almaya bakmak gerek.
00 YorumlaAsla ama asla takma zengin olmaya bilirsin fakir olabilirsin bunları biz seçerek dünyaya gelmedik elimize bir kitapçık verir seçtirmediler zengin olup fakir olacağımızı... En azından iyi tarafından bak gerçek yüzlerini görmüşsün!
Bana istediğin zaman mesaj atabilirsin...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya sen bırak onları helal olsun sakın cizgini bozma sen allah yolund devam et bırak onlar ne yapıyosa yapsn baksna kendılerıne bıle kusmusler bırak onlarn goznu para burumus sn oyle olma boyle erkeklern var olması hala bı umut vr demektr sen cızgnde devm et brak hc arkdsn olmasn rabbn vr ytr sana
10 Yorumla
+1 yılInsanin zoruna giden nedir biliyomusun kardeşim, değişmez sandigin insanlari bir sure sonra taninmaz hale gelmesidir. Parayi gorunce degismeyen insandan lazim sana. Birak sana selam vermeyene sende verme, seni saymayani sende sayma. Benimde samimi olduğum en fazla;2 3 kişi var. Onun disinds arkadasim yok. Arada yaramazlık yapıp benide dellendirselerde yine onlarlayim
00 YorumlaBöyle olmasının nedeni artık yaşınızın büyümesi ve kendi hayat standartlarınızı oluşturup ona göre yaşamanız.
Sen de onlarla takılmak zorunda değilsin senin kafadan başka çevre edinmen gerek eminim bulursun. Boşver onları da paranın değiştirdiği hayat mutluluk da dağıtmaz insanı da mutlu etmez. Sosyal çevr edinebileceğin yerlere git.00 Yorumla
+1 yılEğer benim başıma böyle bişiy gelseydi sorunu kendimde arardım, ve kendimi geliştirmeye çalışırdım. (İyi anlamda, Değişmeye) İnsanları takmayıp "ben neysem oyum isteyen gelsin takılalım, beğenmeyen gitsin işim olmaz" dememeli devamlı kendini geliştirmeye, hatalarından ders çıkarmaya uğraş. Değişim kötü bişiy değildir, asıl kötü olan inatla değişimi reddetmektir. Değişim kaçınılmazdır..
00 YorumlaKardeşim zengin arkadaş sıkıntısı diye bişey yok bir kişi gerçek dostunsa senin zengin olsun fakir olsun fark etmez hem madem arkadaşlarının arasında olan bitenin farkındasın sen adım at al onları konuş anlat hissettiklerini m. etme dalgaya alınmazsın ilkte pek anlamazlar ama sert çık arkadaşlığınızın önemini ses tonunla vurguladığın zaman hepsi herşeyi daha iyi anlamaya başlar
00 Yorumla
+1 yılKendini çektiğin için ve ortama uymadığın için bu normal ama bu seni oldukça etkilemiş. Bana soracak olursan bunlar takılacak şeyler değil. Zaten çok iyi anlasiyor olsaydın sen bırakmak istemezdin ve takilirdin onlarla. Eğer içlerinde gerçekten samimi buldukların varsa ara senin istediğin şekilde takılın. Yoksa da umursama farklı ortamlara gir ailendekilere vakit ayır. Kimse ailenden daha kıymetli değil.
01 Yorumla- +1 yıl
canım benim :) tam anne adayı olacak kız :)
öncelikle güzel yazdigin icin tebrik ederim. digerleri gibi noktasiz virgülsüz degil. delikanli bosuna dememisler, birak bir 5-10 sene gecsin seni ararlar. seninde bir gün araban ve iyi bir isin olursa onlar seni merak ederler sanirim. para karekteri bozar. bu heryerde böyledir. cok yazik olmus hepinize. bir gün biriniz evlenirse belki davet edersiniz birbirinizi.
00 Yorumla
+1 yılgerçeklerle tanışmışsın ağır gelebilir o para var ya o para insanlar arasında öyle bir duvar örüyor ki dışarı çıkıp arkadaş arama zaten olacağı varsa olur sportif aktivite yapıyormusun body futbol basketbol kaykay veya müzik tarzı şeylerde olabilir enstrüman çalabilirsin genelde bu tarz ortamlarda oluşuyor arkadaşlık zaten ya iş yeri ya okul ya mahalle ya da bunlar veya arkadaşın varsa o tanıştırır başkalarıyla başka türlü arkadaş edinemezsin zaten
00 Yorumla
+1 yılbana kalırsa yeni ortamlara girip yeni arkadaşlar edinmeye çalış derim ancak bu arkadaşların da kaç senelik arkadaşlarınmış bir şans vermek gerekir belki biraz birlikte geçirdiğiniz vakti sen yönlendirmelisin, onların yaptıkları planlara gitmek yerine onları örneğin gelin şurda takılalm burada oturalm bize gidelim şeklinde biraz daha kendine uygun planlara davet edebilirsin eğer gerçekten dostlarınsa sana uyum sağlamaya çalışacaklardır
00 Yorumla
+1 yılKendine göre insanlar bul insanların kafa yapısı uyuşmazsa değerde azalır. Onlar hayal ettiği hayat tarzını yaşıyorlar. Sen küçükken ne isterdin mesela. Büyüsem şöyle yapıcam böyle yapıcam dediğin hayallerin yok mu? onları gerçekleştir. zaten sen hayallerini gerçekleştirirken senin kafa yapından insanlarda çıkacak karşına onlarla ya da onunla bol bol eylenirsin ;)
00 Yorumla
+1 yılBazen tek tabanca yasamak gerekir bu dunyada. sana yoldaslik edecek tek sey ailendir.18 yasindayim ve 9-11 yillik arkadaslarim bana rest cektiler. mutsuz muyum? Tabi ki hayir! Ailem yanımda ve bu kadari da yeterli. inan bana insanlari tanidikca ailenin kıymetini biraz daha anliyorsun. takma kafana ;)
00 YorumlaSeninki en guzeli be. Fazla paralari varda ne oluyo? Daha fazla günah isliyolar. Bosa para harciyolar resmen. Param bana yetiyo mu? Yetiyo Allah'a sukur gerisini napayim? Ha evet onlara imrenebilirsin tabiki ama yaptiklari gunahlari bir dusunsene. Parayi veren de Allah alanda Allah olucak, fazla parasi varken ibadetlerini yapmayan insandan ne beklersin ki zaten?
00 YorumlaZaman geçer insan değişir, benimd eskiden iyi arkadaşlarım vardı ama şimdi toplasan 5 6 tane zor.
Sıkıntı yapma yani nerde çokluk orda bokluk demişler. yeni insanlar tanırsın zamanla yeni arkadaşların olur ama sakın hiç bir insana güvenme. Çünkü insanlar güvenilmez.00 Yorumla
+1 yılYeni ortamlara gir yeni arkadaşlar edin bayat bu hepimizin başına geldi böyle şeyler hiç kafaya takmamaya çalış olmazsa burdan bir arkadaş edin onunla sohbet et. Sakın içine kapanma arkadaşlarına başkalarını bulabildiğini kanıtla onlara ihtiyacin olmadigini
00 YorumlaTakdir ettim seni bravo erkek halinle bu kadar iradeli olman cok guzel kendini koruman temiz kalman cok hos ne yaparlarsa yapsinlar sen digru yoldasin Allah sevdiklerini korurmus senide koruyor iste ne guzel sevin
11 Yorumla- +1 yıl
bende temiz sayılırım benide takdir etsene :)
herkesin kendine özgü hayat biçimi var boşver sen yoluna bak onlarda kendi yoluna hem onlarla takılmaya devam etseydin bile biyerden sonra zatn ister istemez gene kopardın.. ben işe başladığımda aynısını yaşamıştım bıraktım amannn arkdaş mı yok cnmm...
00 Yorumla
+1 yılGün gelir en sevdigimiz tisört pijama üstümüz olur. Insanlar da boyle iste degisirler. Yeni arkadaslar edin seni her halinle sevebilecek bir kisi bile olsun yeter. Paran yoksa eger cok sıkıntıdaysan bir ise girebilirsin. Kendine zaman ayır. Umursama. Umursamadigin surece hersey daha guzel olur.
00 YorumlaHayatta çok arkadaşın olacağına tek samimi dostun olsun yeter diğer türlü sen zararlı çıkarsın. Bu kadar kafaya takılacak bir durum değil. Ayrıca içine kapanık olman yeni. arkadaşlar edinemeyeceğin anlamına gelmiyor daha çok gençsin bir çok insanla tanışacaksın. İçin rahat olsun.
03 Yorumla
+1 yılÇevreni değiştirmen lazım. Herkesde az çok yaşanan bir durum diye düşünüyorum. Çok az insan ilk okul arkadaşlarıyla hala çok samimi. Şahsen benim çevremin büyük kısmı lise arkadaşlarım ve umarım değişmez. Üniversitede 3 yıl okumama rağmen arkadaş sayım sadece 4 5 tane.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten bir dönem değişiyor arkadaşlar... okul bitince
evlenince...
takma benimde çocukluk arkadaşlarımdan 1 tane kalmadıııı
okul vardı evlendim o da bittii
şimdi evli mutlu çocuklularla takılıyoruz :)))) ahaha o yüzden kafa patlatma cancazımm00 YorumlaBenim de 1 yıldır beraber takıldığım çocuk beni nedensiz sattı. Ve ne dedim biliyor musun? 'Siiktir git ebeninkine kadar yolun var' insanların kıçına tekmeyi basmakta zorlanmamalısın. Hayat her zaman karşına zorluk çıkaracak. Sen bunların üstesinden gelmesini bileceksin. Buradaki temel etken para. Paranın insanı değiştirdiğini görmüşsün. Zengin takılmışlar bu da sana uymamış. Olabilir herkesin karakteri çok farklı. Sen de senin kafada olabilen birilerini bulmaya çalış olmazsa tek takıl
00 Yorumlasen zengin olmayabilirsin ama en azından gönlün zengin. Bırak o zengin arkadaşları, onları önemseme gizemli davran onlarla yolda bile görsen iletişime geçme. Kafana göre takıl. Eğer 12-13 sene boyunca sana değer vermişlerse ve seni azıcık olsada seviyorlarsa sana "Aaa ne olduda pas vermiyorsun, eskiden iyi arkadaştık" diyeceklerdir. Onlar eğerki böyle birşey derse de sen onları yine takma. Kendilerini önemsiz hissetsinler ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsun kardeşim üzülme, Egolu insan olucağına hiç olmasın daha iyi. Onlar kendini aşmış sana uygun değiller, Bence sende gördüğün zaman merhaba merhaba de geç yani senin için iyisi bu. Diğer türlü senin de aklını çelerler milli lafını duydum ya uzak dur
00 YorumlaUlan helal olsun sana be helal olsun harbi adamsın sorunda para kardeş bende fakirim ve gerçekten çok kötü bir durum parayı onlar ödiyince insan kendini çok yanlız hissediyor boşver koy gitsin kuzeninle takıl veya oralarda gez baya paradan sıkılmış zengin insanlarda göreceksin yani inşallah görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç umursama bence bu gerçekten zor ama düşünmemeye çalış onları iyi bir arkadaş elbette seni bulacaktır merak etme demek ki onlar iyi değilmiş.. İyiymiş gibi gözüküyorlarmış para insanı değiştirir derler kimliklerini kaybeden kişileri düşünmeye değmez. Tanımadığın insanlar bazen seni çok iyi anlıyor. Ve bazen hiç ummadığın anda birisi iyi bir arkadaşın olup çıkıyor. Onları düşünmemeye çalış ve buna alıştığın zaman doğru arkadaşının geleceğine inanarak bekle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hıc takma kafana derım gercek arkadas boyle davranmazdı herkesın yuzu cıkıyo meydana. benım kardesımınde bızden cok daha ıyı durumda bı arkadası var ama hıcbır zaman hıcbırsey hıssettırmez ona sureklı kalmaya gıdıyo bırlıkte bıseyler yapıyolar arkadaslık dostluk paraya pula bakmıyo.
00 Yorumla
+1 yılNe yapılsaydı böyle olmazdı demişsin, Onlara vefa kazandırılmış olsaydı böyle olmazlardı. Üç günlük dostlukları varmış onuda paraya yönelince unutmuşlar acı ama gerçek sende kendi yoluna bak demeliyim kusura bakma.
00 YorumlaKendin ol, doğru bildiğin yoldan şaşma ve prensiplerinden ödün verme. Arkadaşlarının ahlakı üzerinedir insan, sen zaten onlardan değilmişsin ki. Bunun için üzülme hiç bir zaman. "Adam" olur isen sen, dostta çok olur sana arkadaşta..
00 YorumlaSağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Sen kendi kendini çekmişsin neden şikayet ediyosun şimdi anlamadım ki. Çağırdıklarında gitmiyomuşsun, ortama ayak uydurmuyomuşsun ee ne olmasını bekliyodun başka?
01 Yorumla
Soran+1 yılher ortama ayak uydurulurmu kardeş. onlarda eskiden o ortamların adamı deildi. bir kızın yüzüne bakıpta konuşamayan insanlardı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapildaydi böyle olmazdi diye konusmanin anlami yok. Hepimizin de bildigi gibi zaman geriye alinmaz. Bundan sonradina diyecegim calistigin yerde veya gittigin okulda kendi seviyende kisilerle arkadas ol. Ben de gidip benim standartlarimdan yüksek kisilerle arkadaslik yapmam cünkü onlara gücüm yetmez. Onlarin bir günde yedigini ictigini ben tüm aileme bir aylik yaparim..
00 YorumlaBence hic takma kendi aralarında bile kusmuslerse onlarda bir problem vardır. Sen yeni arkadaşlar edin ne biliyim kuzeninin arkadaşlarıyla falan tanis yeniden başla yani devami gelir
00 Yorumla
+1 yılYa milletin peşinde dolaşmaktansa, istenmediğin yerde durmaktan veya gereksiz samimiyettense yalnız kalmak daha iyidir. Bazen koyar milyonlarca anının sahibi olan insanların şimdi sana çok uzak olması ama bu böyledir. Onlar eskileri çabuk unutuyorsa senin de fazla önemsemene gerek yok. Bırak yalnız kal. İyidir yapmacık dostluklardan, kaliteli bir yalnızlık.
00 Yorumla
+1 yılbnce bundan sonra yeni bir sayfa aç ve arkadşlarını daha iyi seç ama hiç kmseyi tanımadn içli dışlı olma ve kendi tarzında birilerini bul yoksa dışlanırsın bu kadr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversiteye başlarsan orada da arkadaşlıklar edinebilirsin, okuyorsan da onlara yönel. Sen kendini bozma, işe başlayıp para kazanınca herkese gereken cevabı verirsin davranışın ve statün ile. Nerede oturuyorsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılorası bende kalsın.
Sende onlarla irtibatı kes. Hayatına yeni insanların girmesine izin ver. İçine kapanık insanlar da yeni arkadaşlar edinebilir öyle düşünme. Kafana takma bunu canını sıkma elbet iyi dostlar edinirsin yakında.
00 Yorumla
+1 yılBende 3 yıl kanka kazığı yemiş ve ergenlik hayatı böylece mahvolmus bir kazazedeyim. Böyle durumlarda kişiliğine uygun arkadaslar bulmaya bakmak ve eskileri fazla düşünmemek lazım 👍 asosyal ve oda mutfak arasında yaşayan ben başardıysam sen de yaparsın güzel abicim
00 Yorumla
+1 yılOnlar sahte dostmus zaten
Paranın insanı nasıl değiştirdiğine Güzel bir örnek bu durum belli ki değerleri olan birisin, kendine kafa dengi arkadaslar bulman için dua et01 Yorumla- +1 yıl
kafa dengi arkadaşım olurmusun :)
+1 yılYaptığın ve davranışların çok doğru. Haklısın. Onlar ince düşünememiş empati kumamışlarsa senin suçun değil demekki yanlış kişilermiş. Karşına iyi insanlar çıkar umarım :)
00 YorumlaDemem ki herşey onların gözü açılana kadarmış var hayatta böyle tipler hemde fazlası ilebbirini gördü mü birini satanlar bence hiç kale alma kuzeninle takıl gerekirse ama onlarla işin olmasın
00 Yorumla
+1 yılSeni umursamayanı sende umursama bence emin ol onlar kaybeden taraf olacak içine kapanık olman konusuna gelince psikolojik destek al bu konuda bende oyleydim bir aralar
00 YorumlaHepsini sktir et oyleleri olmaz olsun kendine daha iyi arkadaslar bulabilirsin umitsizlige kapilma sakın oylelerinin arasinda durma zorunlulugun yok
10 Yorumla
+1 yılbak canısı zaten aranız bozulmuş artık bunun üzerine düşünmek yerine yeni arkadaş nasıl edinirim diye düşün kafa yapına prensiplerine uygun insanlarla sohbet et tanış içine kapanıkta olsan illa ki bulursun bir arkadaş
00 Yorumla
+1 yılZaten hayat standartlarınız uymuyosa boşuna çabalama bir yerde mutlaka bozulur. Seni aramayanı sen hiç arama zaten boşverrr..
00 Yorumla
+1 yılhepsinin arasını boz deli gibi dedikodular döndür etrafta. BENCE!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılhepsnini ne b. k yediğini iyi bilirim. millete anlatsam yüzlerine bakmazlar ama yapmam öyle bişey.
- +1 yıl
yapmalısın benceeeee !!!
+1 yılyani demekki
sizin prensiplerinize uygun birileri bulacaksınız yeni arkadaşlar edineceksiniz
durum bunu gösteriyor00 YorumlaSen vefalısın, duygusalsın ama bu gibi durumlarda üzülmene değmez. Toparla kendini, onlar yokmuş gibi davranmaya bak. Seni takmayanı sen hiç takma arkadaşım.
00 Yorumla
+1 yılbaksan birbirleriyle de küsmüsler, yani artık onlardan hayır gelmez ne sana ne birbirlerine. boşver kardeş öylelerini napcan takma bile. 12-13 yıldır arkadaşız demişsin, belki sen en çok buna üzülüyorsun ama yapcak bir şey yok. boşvermelisin.
00 YorumlaÖnce beyninde bitiyor her şey. Sen kendin olmaya bak ve insanları bu kadar önemseme. Onlar seni önemsediler mi? Sen neden onları önemsiyorsun. Akışına bırak, rahatına bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar yıl arkadasdık. şimdi sanki hiç tanışmamışız gibi yapıyorlar. üzülüyor insan. s
+1 yılamaan bunu yeni mi öğrendin insanlar ihtiyacın olmadığını anlayınca hastalıklı bir şeymiş gibi seni dışlarlar
00 Yorumla
+1 yılPara söz konusu ise arkadaşlık yoktur kes arkadaşlını. Madem kendini yanlarında rahat hissetmiyorsun sebebi onlar yeni bir çevre edinmeye çalış
00 YorumlaBu senin sorunun degil onlarin sorunu. Iyi arkadas bulmak zordur. Yeni arkadaslar edinmeye bak gelip gecicide olsa idare eder ileride zaten yenileri bulunur.
00 YorumlaSağlık konusunda 416 cevap paylaştı. Biraz aktiviteler edin sevdiğin. sen çekinsende yeni arkadaşlıklar kurmak zorunda kalırsın orada. Hem sevdiğin yerler başkalarınında sevdiği yer olduğu için aynı kafa dengi insanlarla karşılaşırsın
00 Yorumlaçalışmana bak 10 sene sonra çocuğunun karnı aç kalınca seni onlar kurtarmıcak dostum.
Geleceğin için çalış bakarsın hepsinden zengin olursun zenginlliği geçtim başarılı olursun00 Yorumla
+1 yılGerçekten arkadaşların olsalardı senin yanında olurlardı.
Seni düşünerek hareket eder ve durumunu göz önünde bulundurarak kırmadan arkadaşlık yaparlardı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an senin yaşadığın şeyleri bende yaşıyorum dışlandım ama s*kimd* değil tek tabanca takılıyorum dünyaya gelirken tek geldikysek tek başımıza hayatımıza devam ederiz
00 YorumlaBaşka arkadşlar edin kendi fikirlerine uyan senn gbi düşünen insanlarla takıl
00 Yorumla
+1 yılsenin yapabileceğin birşey yok. kaç milyon insan var İstanbul'da elbet daha iyi arkaşlıklar edinirsin :D
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat