Samimi olduğum tüm arkadaşlar tarafından dışlandım. Ne yapmalıyım sizce?

Yıllarca çok samimi olduğum gece gündüz beraber olduğum adamlar şimdi dışlıyor beni, oturduğum yer zengin hep. Arkadaşlarımda zengin. Büyüyünce gözleri açıldı. Babaları da araba çekince altlarına kafelerden çıkmaz oldular. Kız peşinde koşmaya başladılar. Her gün nargile, kafe yapıyorlar. Milli filan olduklarını anlattılar. Buradaki bazı kişilere normal gelebilir ama bana ters bunlar.

Kafeye çağırdıklarında gitmem. Hesabı hep onlar ödüyor. Ben sevmiyorum öyle olunca. Bizde de ödeyecek para yok. Beni çağırdıklarında oturup çay içmekten başka bir şey yapamadıkları için beni çağırmıyorlar artık. Yaşım 21.12-13 sene çok iyi arkadaştık. Sabah akşam beraberdik. İlkokul, orta okul aynı sınıfta aynı sırada beraber okuduk. Birisi 2-3 yıldır aramıyor. Evlerimiz dip dibe. Görürsem yolda konuşuyoruz. Onun dışında irtibatı kestiler benle. Sonra bunlar birbirleriyle de küsmüşler. Hepsi başka alemlerde takılıyor.

Ne yapılsaydı böyle olmazdı sizce? Benim hayat standartlarım onlarınkine uymuyor haliyle. Bazı prensiplerimde var. Şu an hiç bir arkadaşım yok. İstanbul'da oturan kuzenle konuşuyoruz sadece faceden.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben içime kapanık biriyim. yeni arkadaşlar edinemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar benim tek üzüldüğüm nokta. Bu kişilerle sağlam geçmişimin olmasıdır. Ama para insanı değiştiriyor. Yapacak birşey yok. şu an beraber gezdikleri birsürü yalaka insan var. Bende yalakalık yapıp onlara uyup çok rahat gezerdim. Paralarını yerdim. Arkadaşlıgımız bozulmazdı. Bunu şu an başkaları yapıyor. Ben böyle karakterde biri değilim. Bunların parası çok ama piyasada birşeyler yapmayı bilmezler. Ama herşeyi de yapmak isterler. Gözleri açıldı birkere.
Samimi olduğum tüm arkadaşlar tarafından dışlandım. Ne yapmalıyım sizce?