Arkadaşsızlık ve Hayat arkadaşımın olmaması?

Merhaba abiler, ablalar, dostlar, öncelikle Ramazan bayramınız mübarek olsun Allah sevdiklerinizle ailenizle hep huzurlu yaşatsın İnşallah Amin. Bu siteye sırf bu yazıyı yazmak için kayıt oldum başkada yazı yazmıyacağım. Cevaplarınızın mükemmel olucağını düşünüyorum. Önce arkadaştan başlayayım eskiden arkadaşları çevresi olan birisiydim. Ama 2019 un Aralık ayından beri ne görüştüğüm nede dostluk kurduğum birisi kaldı. Okulu 4 sene önce bıraktım. Açıktan da okumuyorum. Sosyal hesabım yok telefon hattım yok eski arkadaşlardan arayan soran yok diye. Spor salonuna gittim ama ordan da arkadaş edinemedim o yüzden onuda bıraktım zaten sporu seven birisi değilim. Ama eski arkadaşların bana dedikleri en çok seni seviyorum en iyisi sensin kardeşim gibi seviyorum demeleriydi. Çok komik bulunduğunu sıcak kanlı birisi olduğumuda söylemişlerdi. Ama şimdi arkadaşım maleseff yok. Hayat arkadaş konusuna gelince benim hiç kız knkm veya sevgilim olmadı. Sosyal hesabım olduğu zamanlar hiçbir kızdan mesaj almadım. Hiçbir kız benden hoşlanmadı. Yapılı biriyimdir. Tipim bana göre tipsiz eski arkadaşlara göre yakışıklı olduğumu söylüyorlardı. Bir kızı sevdim orta okul 8 den beri yani 5 senedir hala daha seviyorum ama o bana hiç bakmadı hediye bile aldım yolladım ama yinede benimle hayat arkadaşı olmadı. Hep kekolarla veya onu gerçek sevmeyen kişilerle sevgili oldu ayrıldı ama gerçek seven benle olmadı. Yazacaklarım bu kadar sadece 1 tane öz dost ve beni seven 1 tane hayat arkadaşı istiyorum. Çok fazla değil. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olsun kalın sağlıcakla.
Arkadaşsızlık ve Hayat arkadaşımın olmaması?