Lise sonda okuldan ayrilip acik liseye gecmistim (2019). O donemden sonra hic arkadasim olmadi, universiteye de gitmeyince yalniz kaldim. Liseden sonra mezun senelerine kalinca evde kaldim, asosyal oldum iyice. Liseden arkadas grubum ben lisedeb ayrildiktan sonra koptu benden, lise sondayken baslamisti bu kopma. Liseden ayrilinca kokten bitti arkadaslik. Bugun o arkadaslari gordum, hepsi beraber bir cafedeydi. Cafenin onunden geciyordum, eve giderken. Hepsini camdan gordum, bana bakti hepsi. Anlik olarak. bakistik sonra ben bozmadan yoluma devam ettim. Bi garip oldum. Uzuldum. Zamaninda onlarla yakindim, fazla deger verdim. Beni liseden sonra aramamalari zoruma gitmisti. Bugun o duygulari hissedince yiprandim, uyumadim. Arkadassiz olmaya alistim, yalnizligi seviyorum ama icimi acabilecegim kimsem de yok. Boyle nereye kadar yasanilir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şimdi gelir salona yazıl sosyalleş diyenler. Büyük ihtimal depresyonda olabilirsin bunca süre yalnız kaldığın ve yalnızlığa alıştığını söylediğin için. Sosyalleşmeye evin içerisinde başla inan bana her ley kolaylaşacak mesela evde spor yapmaya başla sendeki değişimi gördükçe kendinde bu sefer yürüyüş yapmak isteyeceksin bu sefer birilerini arayıp buluşmaya çağırmak vs va böyle uzar gider. En sonunda kendini sağlam bir özgüvenle arkadaş arayan değil de aranan arkadaş olarak bulursun. Başaracağına inanıyorum lütfen bunu yap.
Evet depresyon da var. Lisede bile sikca depresyona girerdim.
Evin icinde sosyalim, hatta evin temel tasiyim ( biraz mutevazilik). Oglak erkegi olarak disariya kapaliyim, bunun da etkisi var yasadiklarimda. Lisedeyken de boyleydim ama o zamanki cocuksu ruhum arkadas edinmemi saglardi, neseliydim. Liseden sonra sosyal hayat basta olmak uzete hatalarimi analiz edip degismek istedim ama bambaska biri oldum. Ailem de bazen bunu soyluyor.
Spora salonuna gidiyorum, disari cikiyorum. Tek de olsam etkinlil yapiyorum. Insanlarla tanisiyorum ama arkadas olmuyorum, o samimi adimlari atamiyorum. Gelmiyor icimdem
+ bu bahsettigim arkadas grubundan bagimsiz olarak baska arkadasim vardi, en yakin olan o cocuktu. O cocuk benimle arkadasligini bitirdi aciklama yapmadan. Konusma talebime cevap vermeyince saldım ben de. Belki ileride konusur da rahatsiz oldugu seyi söyler diye. Her neyse, liseden sonra benimle konusmayan eski arkadasim ile yukarida bahsettigim arkadas grubunun takilmaya basladigini duydum ve eski yakin arkadasa nefret duymaya basladim. Aslinda banane ama insan nefretini tutamiyor
Anladım. Kadının da erkeğin de en az bir tane gerçek arkadaşı olmalı bu çok önemli zaten kalabalığı sevmez senin benim gibi insanlar. En azından gidip geldiğin yerlerden tanıdığın sohbetin olan bir iki kişiyle yakınlaş böylelikle insan ilişkilerin ilerler daha geniş bir kitle de daha çok arkadaş tercihin olur.
Arkadasim var aslinda ama benim arkadaslik kavramim cok farkli. O nedenle bazi kisilere arkadas diyemiyorum. Sohbet ediyoruz mesela ama disarida gorusmeyiz, denk geldikce konusuruz. Hatta bunlardan biri bahsettigim bana kusen arkadasima cok benziyor tip olarak. Belki de o nedenle konusuyorum cocukla😅
Senin bahsettigin depresyon olayi kesin bu arada, dusundum ve emin oldum. Cunku eskiye gore fazla merhametli ve duygusal olmaya basladim. Fazla kafaya takmaktan oluyor
Büyük ihtimal. Bu arada onu söylerken şunu ima ettim hani zaten bir anda can ciğer arkadaş olamaz insan ama en azından o durumu aşana kadar birileriyle bunu köreltmiş olursun.
Insanlarla bir defa bile. sohbet edince rahatliyorum zaten de olumsuz ozellikleri gozume kolayca batiyor ve samimi olmuyorum. Kendimi degistirirken birkac tane kalici olabilecegini dusundugum hasar biraktim ve sanirim hayatimin sonuna kadar bana eslik edecekler.
o kadar zaman geçirdikleri insanı ayrıldıktan sonra aramayıp gördüklerinde de hal hatır sormamaları hoş olmamış gerçekten ama bu da onların senin gerçek arkadaşların olmadıklarını gösterir yeni birileriyle tanışmalısın
Evet oyleler. Bakalim
Bence kendine bir kurs falan bul oralara git ve sosyalleş
Spora gidiyorum + disari cikiyorum hep. Yalniz olsam da tek basima bir sey yapamayacak kadar ozguvensiz degilim. Ama insanlarla tanismak da gelmiyor. Is geregi tanisiyorum ama arkadaslik kurmak istemiyorum. Cunku muhabettim sıkıcıdır. Samimi olamiyorum insanlarla. Liseden sonra asiri degistim, kendi hatalarimi farkedip duzeltmek isterken disaridan olumlu gorunen ama bir o kadar da zararli olan huylara sahip oldum. Uzun lafin kisasi bu saatten sonra arkadas grubu edinmem zor ( cok isterim, orasi ayri).
O zaman boş ver yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan iyidir