Ruh halimi bozan, kendimi sürekli sorgulatan bir ilişkiden çıktım, hırsım için ne yapabilirim?

Sevgilimi çok seviyordum ama bir türlü sanki onun yaşantısına dahil olamamış gibi hissediyordum. Yakınken her şey güzeldi ama uzak mesafe girince o eski çocuk kalmamıştı. Önceliği hiçbir zaman ben olmamıştım, beni merak etmezdi ama artık ben olması gerekenin bu olduğuna inanıp kendimi suçluyordum hep. Sonra işe başladı, bana telefonu elime almıyorum diye yazmamaya başladı (şu an sürekli çevrimiçi olabiliyor) anlayışsız sevgili oldum çünkü ben artık bir gün çok ilgili bir gün çok ilgisiz sevgiliyle ne yapacağımı bilmiyordum. Toksikleştim. Sevgilim üniversiteye başladı. Alkole yeniden başladı, kızlarla discolarda eğlenmeye de. Benim kalbim çok kırıldı. Ama hala kendimi suçluyordum, benim yüzümden diye. Ayrılığımızın 10. günündeki kızlarla discoda olan samimi ve bir o kadar itici fotoğraflarını gördüm ama daha 2 gün önce bana güzel şeyler söylüyordu. 2 aylık tanıştığı insanlar için beni yok saydı. Onlar için en değerlisi onlar oldu. Çok üzgünüm. Benim ruh sağlığımla oynadı bu çocuk. Kendimi bir suçlu görüyorum bir görmüyorum. Ondan başka bir şey düşünemiyorum artık kendimi biraz aşağılık hissediyorum. Ne yapmalıyım.
Ruh halimi bozan, kendimi sürekli sorgulatan bir ilişkiden çıktım, hırsım için ne yapabilirim?