5 yıl çok uzun bir süre.
Bir insana bu kadar ümit verip bekletip başkasıyla nişanlanmak akıl karı değil.
Aile baskısı aklımın bir köşesinde duruyor en büyük ihtimal bu olabilir.
2. ihtimal severek ayrıldı ve çivi çiviyi söker diyerek, nişanlandı.
3. ihtimal ise önceden zemin yapmış ve seni bıraktı.
Ama 5 sene varsa arada 1 ve 2. ihtimal olabilir.
3. sanmam.13 Yorumla
Soran+1 yılBeni hep sevdiğini söylerdi. ayrılmadan bikaç gün öncede şiir yazmıştı. 5 seneden ayrı 2 sene peşimden koştu. sevdiğine inandırdı. artık ihtimal her ne olursa olsun gözümde sıfır, gözümde bitik. Hiç sevmemiş ben ancak buna inanırım.
Soran+1 yılÇok saolun, aynende dediğiniz gibi yapıyorum gerçekten. olan sadece 5 seneye oldu. Adını da Tecrübe koydum..
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilim deme çocuk muş içten pazarlıklı..
026 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşınca koca bir çocuk kesinlikle. Ben birgün başımı kaldırıp bir erkeğe bile bakmadım. onu aldatmış gibi hissederdim çünkü bakarsam. Düştüğüm duruma bak. reva mı bu...
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen dön kardır.
Soran+1 yılKesin evde kalırım. Güvenemem yeniden. Sevemem. Şüpheyle geçer hayatım. bir hatam olsa içim yanmayacak. Hakettim oda gitti derdim.
- +1 yıl
Saçmalama..
Soran+1 yılDemesi kolay. yaşamayan anlamaz. nasıl güvenilir ki bu durumda. zamanla belki ama oda çok zor be.
- +1 yıl
Haklısın Yaşamayan Anlamaz :) Karakter Meselesi Ben Bana 1 Hata Yapanı Anında Silerim.. Umrumda Olmaz. Evde Kalıp Kalmayacağınıda ALLAH Bilir Sen Değil.
Soran+1 yılÖyle ama önce sevmek lazım. sevmek için, ilişkiyi ayakta tutabilmek içinde biraz güvenmek.. Güvenmek çok zor.
- +1 yıl
ALLAH (C. C.) İsterse Bir Kişinin İşini Mermere Geçirir Otuz İki Dişini.
ALLAH (C. C.) İstemezse Bir Kişinin İşini, Muhallebi Yerken Kırar Dişini!
Soran+1 yılDurumu çokta güzel özetlediniz. Aynen öyle. İşim Allaha kalmışsa olmuş bilirim zaten. İnşallah yardımcı olacaktır. inanıyorum. size de çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Hayırlısını ALLAH (C. C.)'dan İsteyin ve Umudunuzu Yitirmeyin Dua Edin Az Önceki Gibi İsyan Etmeyin! ALLAH (C. C.) İsterse Her Şey Olur.
Soran+1 yılİnşallahh..
- +1 yıl
Bir Şeyi İstemek, Ona Nail Olmak (Onu Elde Etmek) Demektir.
Zira ALLAH (C. C.) Hazretleri Kabul Etmeyeceği Duayı Kuluna Ettirmez.
ALLAH (C. C.) Kullarının Samimi Dualarını Şüphesiz Kabul Eder.
Örnek: Siz ALLAH'tan Mal Mülk Hayırlı Eş Vb. Dileklerinizi Dua İle Dilersiniz.
Zira Kabul Olmadı Diye Endişe Etmeyin.
ALLAH (C. C.) Dualarınızın Hayrına Başınıza Gelebilecek Musibetleride Başınızdan Def Eder..
Soran+1 yılBen hep hayırlısı olsun diye dua ederim. haklısınız. belki de hayırlısı değildi ve gariptir ki çok yakın zamanda Allahım eğer o benim için hayırlı değilse yakın zamanda bir şekilde ayrılalım demiştim. Hemde çok içten bir şekilde etmiştim duamı. Belkide kabul oldu. hiç bilemiyorum..
- +1 yıl
ALLAH (C. C.) 2 Farklı Defteri Vardır. Birinde Yaşayacaklarımız Sabit İken, Diğeri Yazar Bozardır..
- +1 yıl
ALLAH (C. C.)'ın İki Farklı Kader Defteri Vardır. Bunlarda Bir Tanesi: ''Levh-i Mahv-ı İsbat''tır. Diğeri İse ''Levh-i Mahfuz''dur.
- +1 yıl
ALLAH (C. C.)'ın Levh-i Mahv-ı İspat Denilen Kader Defteri; Cenab-ı Hakk’ın Yazar-Bozar Bir Tahtasıdır.
Burada Yazılan Kadere: ''Muallak Kader'' Denilir. Nitekim Bu Defterde Yazılan Her Şey Bazı Şartlara Bağlanmıştır ki: Bu Şartlar Yerine Getirilmezse, Yazı Kaza Edilmez ve Değişir. - +1 yıl
Örnek Verecek Olursam: ''Levh-i Mahv-ı İsbat'' Defterinde Bir Kulun 70 Yıl Yaşayacağı Yazılmıştır. Ancak Bu Yazı Kulun Sadaka Verme Şartına Bağlamıştır. Eğer O Kul Sadakalarını (Kaideler Dahilinde) Verirse Bu Kadar Yaşayacaktır, Zira Vermezse Daha Az Yaşayacaktır.
- +1 yıl
Bu Defter ALLAH (C. C.)'ın Nihayetsiz İlminin Bir Tecelligahıdır. Bu Defterde Yazılan Kadere ''Mutlak Kader'' Denilir.
- +1 yıl
Neden İki Kader Defteri Var?
ALLAH (C. C.) Kullarını Hayırlara Teşvik Etmek İçin Bu İki Defteri Tanzim Etmiştir.
Kul ALLAH (C. C.)'ın Kendi Hakkındaki Ezeli Takdirini ve Değişmeyen Kader Defteri Olan ''Levh-i Mahfuz''daki Yazının Ne Olduğunu Bilmediğinden Kaderin Değişen Bu Defterini Dikkate Alarak Bereketli Bir Ömre Sahip Olmak Ya da Musibetleri Def Etmek Gibi Maksatlar İçin Sadaka Vermeye, Akraba Ziyaretlerine ve Diğer Hayırlara İcabet Eder. - +1 yıl
ve Bu Sayede Sevap Kazanır.
ALLAH (C. C.)'ın Sonsuz Merhameti Bu Defterden Anlaşılmaktadır. - +1 yıl
Bu Defter İle ALLAH (C. C.) Kullarını Tembellikten Kurtarmak ve Hikmet Dünyasında Yaşadıkları İçin Onları Sebeplere Yapışmaya Teşvik Etmek İstemiştir.
Bu Sayede ALLAH (C. C.)'ın Ezeli Takdirinin Ne Olduğunu Bilmeyen Kul, Daha Uzun Yaşamak İçin Ameliyat Olur, Sağlıklı Olmak İçin Spor Yapar, Rızkı İçin Çalışır. - +1 yıl
Dolasıyla Kul Düşünür: ALLAH (C. C.) Bana Vereceği Rızkı Çalışmam Şartına Bağlamış Olabilir Ben Bu Yüzden Sebeplere Yapışarak Vazifemi Yapmalıyım, Sağlığım İçin Gerekeni Yapmalıyım ve Daha Sonra Neticeyi ALLAH (C. C.)'dan Bekleyerek Kısmetime Razı Olmalıyım Gibi Sebeplerle Kul Tembellikten Kurtulur.
ALLAH (C. C.) Kullarına Cüz-i İrade Vermiştir.
ALLAH (C. C.)'dan Umut Kesilmez.
Soran+1 yılKim bilir belki benimde verilmiş bir sadakam vardır.
- +1 yıl
Yazdıklarımı İyi Okuyun Baştan Sona Kaderinizi Nasıl ve Durumlarda Ne Konularda Değiştirip Değiştiremeyeceğinizi Anlayacaksınız.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten. tek tek okuyorum şimdi.
- +1 yıl
Estağfurullah.
+1 yılBence seninleyken de varmış o. bir haftada nişanlandığına göre.. moral bozmak için söylemiyorum ama evlenseniz bu kez de aldatırdı. Bunda da vardır bir hayır de geç. Senin için doğru olan budur belki.
10 Yorumla
+1 yılby söylemesi ağır ama demek ki senle birlikte o da vardı. 1 haftadır tanıdığıyla nişanlanmaz 2 3 senedir aldatılıyordun demek ki ve biliyorum çok ağırdır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oha boylesını burada ılk defa gordum turunuzun tek örneğisınız o ne la benım dayım 2 yıl bunalımdan cıkamamıstı nısanlısından ayrıldıgında ben de tabı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Allaha şükür öyle bir sey olmadi bende artik. Çok fazla inancliyim bu beni dik tuttu. Kafami baska seylere yonelttim.
+1 yılyazık. çok yazık...
allah yardımcın olsun umarım kolay atlatırsın bu acıyı ki hiç kolay atlatılacak bir acıya benzemiyor01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah atlatacağım. Çok iradeliyim bu konularda. Allahım yardım edecektir. inanıyorum buna. size de çok teşekkür ederim.
+1 yılAnlamıyorum bu kızlar nasıl erkek seçiyor böyle nerden buluyorlar? Hem de 5 yıl olmuş hiç mi karakterine bakmıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır pek fazla sorunumuz olmadı. hatta şöyleki ben bunu başta sevmiyordum. 2 yıl peşimde koştu. tanıştık sonra sevmeye başladım. inan insan karakterini belli etmeyince, rolünü güzel oynayınca anlayamıyor. bana ayrılmadan önce bile şiir yazmıştı. Beni hep şaşırtırdı. elinde hediyeleri eksik olmazdı. ama bu sefer mahvetti beni.
- +1 yıl
Çok şerefsizmiş, siz de anlamak için onun rolünü zorlamalısınız sınamalısınız
Soran+1 yılArtık iş işten geçti. kimseyede güvenemem.
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. O seni unutmuş yeni bir başlangıç yapmış sen de öyle yapmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam unuttugunu. Hafiza kaybi gecirmediyse unutamaz. 5 sene var ortada. Ama ben tamamiyle sogudum ondan artik.
+1 yılverilmiş sadakan varmış. kurtulduğuna şükret. ayrıldıktan sonra 1 hafta içinde nişanlanıyorsa, bir başkası içinde nişanlandığı kişiyi terk eder 1 hafta içinde evlenir. boşver sıkma canını değmez hiçbirşeye.
00 Yorumla
+1 yılInancli bir insansan sana tavsiyem Allah de otesini birak isimli kitabi okuman iyi geclecegini biliyorum ve inaniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim saolun :) inançliyim Elhamdülillah.
Karaktersiz insanlara verdiğimiz değeri kendimize vermenin vakti geldi :/
10 YorumlaYa gec kaldin ya da senden alacagini aldi sikildi orada baskasiyla gorusuyordu ama hak ediyorsunuz sizlerde
010 Yorumla
Soran+1 yılHayir benden alacagini felan almadi. Ben evlenmeden o tür islere karsiyim. Ayrica neye gec kaldim zaten birlikteydik?
Soran+1 yılNe yapabilirdim ki?
Soran+1 yılYasim kucuk ve okuyorum. Benim durumlarim malum kimseyi de bekletmedim zaten oda okuyor.
Soran+1 yılBende öyle. Hatta kapaliyim. namazimi da kilarim sükür. Onunda namazini kilmasini hep istedim. bu zamana kadar onu aldatmis gibi olmasin diye bir erkekle goz goze bile gelmedim. Gerci suanda da oyle. Bu yapisal bir şey diye düşünüyorum. Ama yasadigim durum ortada. Herkes layigini bulsun diyorum. Bunu derken de icimde cok rahat. Demek hayirli degildik birbirimiz icin.
Soran+1 yılAynen. Umarim sizde insallah hicbir sekilde önyargılı olmazsınız.
Soran+1 yılAnlıyorum. Guvenin demedim zaten. Sadece yargisiz infazda bulunmaniz hoş degil. Hak ediyorsunuz lafida fazlasiyla agir cunku haketmedim gercekten de. Ona sadık kalip guvenini bosa cikarmamak haketmekse bilemem tabi.
+1 yılO iş bir haftada olmaz be canım öncesi vardır onun :(
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmem artık olabilir haklısın..
- +1 yıl
Bence unutmak istiyor san çivi çiviyi söker mantığını denemende fayda olabilir
Soran+1 yılKendimi o kadar düşüremem. o kadar basit ki o dediğin şey. Ben Hayırlısı bekliyorum sadece.
- +1 yıl
Bu dusmek değil. Sonuçta ayrildiniz. İllaki seninde gönlün başka sına konar
Soran+1 yılHemen olacak seyler degil canim bunlar. 5 sene bu kadar kolay atlatilamaz. Hemen birini sevemem. Guvenemem.
+1 yılyapacak hiçbir şey yok hayatına devam edeceksin
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle..
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=woR_tdkAi5s günün anlam ve önemini belirten şarkı :D
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim dinledim :) aynen oyle. Ne olursa olsun yasamaya mecburum mecbursun mecburuz. Sıkıntı yok.
- +1 yıl
günde 3 doz al bu şarkıdan bir haftaya bişeyciğin kalmaz :D
Soran+1 yılGunde 20 doz anca keser :D
- +1 yıl
o kadar da büyük bir mesele değildir abartma :D evde pc televizyon telefonda vakit geçireceğine dışarı çık gez arkadaşlarınla buluş 3 doza gerek bile kalmaz. depresyon denilen şey hareket eksikliğinden başka bişey değil. sürekli hareket halinde olur bişeylerle meşgul olursan aklına bile gelmez
Soran+1 yılEspri mahiyetinde şey ettim :D 1 doz yetti.
1 hafta sonra nisanlanmissa ya senle kurdugu hayaller yalanmis ya da hayalini yasamiyor
00 YorumlaKim ayrldı? Ve sana kızgn mıydı?
01 Yorumla
Soran+1 yılO ayrildi kizgindi. Ama gozumden dustu. Yerle bir oldu.
Aile baskısı vardir belki bir ihtimal
01 Yorumla
Soran+1 yılya sanmam öyle olacağını :(
Gavura kızıp oruç bozma
02 Yorumla
Soran+1 yılkendime kızıyorum kendime.
+1 yıltakma kafana, geçer zamanla.
00 Yorumla
+1 yılSen de nisanlan misilleme olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılBen o muyum ki değerimi düşüreyim. Kimseye inat nişanlanacak kadar kafayı bozmadım daha :)
- +1 yıl
Bunu düşünmen icin böyle demistim
Sen karakterine sahip çık yeter. herkes layık olduğuna varacaktır. o sahıs da seni üzmek adına böyle bir sacmalik yapmıß. muhtemelen evlenmezler ya da mutsuz bir evliligi olur
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Yaptigı seyle sadece uzmedi gozumden de dusurdu kendini. Artik Hayirlisi diyorum. Üzülmekle 5 seneyi geri getiremem..
- +1 yıl
5 sene mi 😲😱 eleman fena kazıklamıs ama ya sen ağlamışsındır da
Soran+1 yılAglayamadım.
- +1 yıl
Ama 5 seneliksen aniden tekmeyi bastıysa diger kizi sana tercih etmis demektir. yani sen üzül diye yapmiyordur zaten istemiyormus seni. güzel kızı bulunca seni terk etmis
Soran+1 yılemin ol benden çirkin. böyle işler güzelliğe bakmıyor. sende varya ne kadar kötüsün be. çık git şurdan.
- +1 yıl
Az önce tesekkür ediyordun
- +1 yıl
Zaten sevmediginden dolayi kıza cirkin dersin. kız senden daha iyi ki seni terk etti
Soran+1 yılahahahh :D peki canım sensin
- +1 yıl
Bos yere numara yapma :)
Soran+1 yılneyin numarası? ufaklık :D
- +1 yıl
Dediklerim icine oturdu :) ama numaradan gülü hakaret ediyorsun yalan mı :) seni kırmak istemem ama beş yılın sonunda seni yüz üstü bıraktı hayallerini yıktı. sen ise geldin bana patladın ayıptır
+1 yılFazla naz...
Usanmış gitmiş...01 Yorumla
Soran+1 yılNeyin nazı 5 senedir sevgiliyiz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunla birlikte oldunmu hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadım. Allah korusun. Evlenmeden öyle bir şey düşünmem.
Cevap sahibi+1 yılo zaman seni tanımama izin ver
Soran+1 yılKimseyi tanımak istemiyorum bir süre kusura bakmayın..
Cevap sahibi+1 yılhele bir gizllikten çıkalım daha sonra konuşuruz olmaz mı
+1 yılkaraktersizmiş bariz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
- +1 yıl
sende bunun için o güzel canını mı sıkıyorsun? karaktersize bak Allah korumuş bak maymun gibi daldan dala seni de bırakırdı bu
11 ayŞu anki durum nedir ahınız tuttu mu
00 YorumlaSende evlen.
04 Yorumla
Soran+1 yılkolaydı saol tavsiyen için.
Soran+1 yılHayır düşünmek ya da sevgiyi boşver ortada 5 sene var hadi onu geçtim. o kadar kolay kabullenemiyorum. ağlayamıyorum bile. Ruh gibi geziyorum evde. nasıl görmedim herşeyi aklım kesmiyo.
psikoloğa git
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu demedim ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılinat olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama gözümde yerle bir oldu. bir degeri kalmadi artik.
- +1 yıl
hı ondan sordun burada
unutman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılkendime kızıyorum. unutmakta kolay değil işte öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılUmursama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut değmez. unut
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylendiği gibi kolay olmuyor. kendime kızıyorum işte sadece. yoksa bir değeri kalmadı bile gözümde.
+1 yılBelki doğru değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalanmış demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih