Sporu çok uzun zamandır yapıyporum. Fiziki görüntüm çok iyi, giyimdir, bakımdır, iş/güç, kariyer
vs. Gaayet iyi. Tipte orta ya da tipsizim (iğrenilecek kadar değil).. giyim tarzımı ve parfümlerimi çoğu insan çok beğenir
Ama ne yapsam hayat boyu yalnız kaldım. Hep rededildim. Kimden hoşlansam olmadı.. Beynini kadın ile yemiş, erkeğe selam bile vermeyen kadın görünce keninden geçen erkekler dahil seviliyor, kendine bakmayan, şişman/zayıf, bakımsız veya aile geçindirecek kapasitesi olmayan tenekeler bile seviliyor. Artık çok zoruma gidiyor. Kafamı duvarlara vurup ölesim geliyor o kadar zoruma gidiyor. 29 yıldır b*k gibi hayatım oldu yalnızlıktan. Geleceğe dair en ufak bir beklentim planım yok. Mesela şu an neden yaşıyorum? Bilmiyorum.. Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum. Dediğim gibi çok ağırıma gidiyor bu durum. Belkide ölmem gerek.. hep rededilmenin ve yalnız kalıp aşağılanmanın acısını artık kaldıramıyorum. Aylardır günde saatlerce düşünüyorum. Düşünmekten midem vw başım ağrıyor sürekli o kadar gururum kırıldı. Psikolog vs ile görüşüyorum ama yok.. hergün ağlamaktan gözaltım morarmaya başkadı. Ölümü in kıyısında gibiyim. Sürekli ölmeyi düşünüyorum
Ne dersiniz?
vs. Gaayet iyi. Tipte orta ya da tipsizim (iğrenilecek kadar değil).. giyim tarzımı ve parfümlerimi çoğu insan çok beğenir
Ama ne yapsam hayat boyu yalnız kaldım. Hep rededildim. Kimden hoşlansam olmadı.. Beynini kadın ile yemiş, erkeğe selam bile vermeyen kadın görünce keninden geçen erkekler dahil seviliyor, kendine bakmayan, şişman/zayıf, bakımsız veya aile geçindirecek kapasitesi olmayan tenekeler bile seviliyor. Artık çok zoruma gidiyor. Kafamı duvarlara vurup ölesim geliyor o kadar zoruma gidiyor. 29 yıldır b*k gibi hayatım oldu yalnızlıktan. Geleceğe dair en ufak bir beklentim planım yok. Mesela şu an neden yaşıyorum? Bilmiyorum.. Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum. Dediğim gibi çok ağırıma gidiyor bu durum. Belkide ölmem gerek.. hep rededilmenin ve yalnız kalıp aşağılanmanın acısını artık kaldıramıyorum. Aylardır günde saatlerce düşünüyorum. Düşünmekten midem vw başım ağrıyor sürekli o kadar gururum kırıldı. Psikolog vs ile görüşüyorum ama yok.. hergün ağlamaktan gözaltım morarmaya başkadı. Ölümü in kıyısında gibiyim. Sürekli ölmeyi düşünüyorum
Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçmalama ya. Belki hal ve hareketlerini değiştirmen gerekiyordur, nasıl birisin?
Niye saçmalamış oluyorum? Bende bir insan değil miyim? En çapsızlar bile sevilirken hep yalnız kalmaktan üzülmem saçmalamak mı oluyor? Abaza değilim kafayı kadın diye yemedim.. öyle olanlar belli zaten her kadına yavşama modunda olur...
ama benimde bir kalbim var artık üzülmekten çok yoruldum...
Hal hareket olarak cıvık değilim. Bir duruşu olan ağır başlı birisiyim
Kız arkadaşın var mı normal arkadaş
Var ama onlara anlat demeyin
Hayır bilmek istediğim şey kadınlarla ilişkin sadece sevgili olmaya çalışmak mı diye sordum
Hayır, arkadaşlarım var tabiiki
Sizi tanımıyorum kim olduğunuzu ve nasim karakterde olduğunuzu bilmiyorum sadece bir kaç şey söyleyip ayrilacagim
Peki
Nasıl olduğunuz önemli değil nasıl göründüğünüz önemli değil. Sadece kendinize odaklanın üzgünüm ama sosyal medya, adı sosyal olmasına rağmen sosyal bir mecra değil. Sosyalligi sıfırlayan bir yer. İnsanlara çok fazla seçenek sunan bol alternatifli bol renkli, fakat bünyesinde barındırdığı filtreleri gibi bomboş bir yer. Ne yazikki insan ilişkilerimizi de olumsuz yönde etkiliyor. Ve insanların nasıl sevgili olacağını unutturuyor. Yeni tanıştığınız biriyle sevgili olmaya çalışmayın arkadaş olun. Çok iyi arkadaş. Ben araba kullanmaya benzetiyorum ilişkileri "arabaya binmek, çalıştırmak, debriyaj, vites, gaz ve ilerleyis" insanlar arabayı çalıştırmadan gaza basıyor ve arabanın gitmesini bekliyor. İkili ilişkilerde denge çok önemli. Ama hepsinden önemlisi kendinizi sevin. Çünkü siz daha kendinizi sevmiyorsunuz insanlar sizi neden sevsin. Bedeninizi seviyorsunuz ona yeterli ve gereken ilgiyi gösteriyorsunuz, ama içindekini yeterli düzeyde sevmiyorsunuz. Birisine mecbur hisstemeyin kendinizi. Tek başınıza vakit geçirmekten keyif alın önce. Doğa ya atın kendinizi, düşünün kahve için en önemlisi yazın hissettiklerinizi. Bir defter alın yazın bir ay sonra okuyun yazdıklarınızı. Kendinize yatırım yapın kendinizi sevmeye yatırım yapın. Sessiz ortamlarda yalnızlığınizin sizi dinlendirmesine odaklanın. Hayatı yavaşlatın. Kendinizi dinleyin, nasıl hissediyorsunuz. Ne iyi gelir ne yapmalısınız bilirsiniz. Bahar insanın kendi içinde.
Sizi hayat boyu 1 erkek bile beğenmese 1 erkek bile bakmasa böyle rahat konuşur muydunuz?
Mümkün değil..
Sizi tanımıyorum dediğim gibi belkide sorun nasıl davrandiginizdadir ne konuştuğunuzda. Bakın ben sizi hiç tanımadığım halde size yardımcı olmak için dakikalardır yazıyorum. Fakat sizin tepkinizse böyle rahat konuşur muydun, oluyor. Herkes yanlış olamaz.
Sorun bende zaten. Ben günümüz krıterlerini karsılayamıyorum
1) tipsizim
2) her kızdan hoşlanmıyorum
3) cıvık değilim
Bu üç etkenden dolayı bunları yaşıyorum. Siz bunları kabul etmesenizdr geniş düşünen her insan itiraf edemese bunun farkında
Günümüz kriteri diye bisey yok. Benim sevgilim benden yaşça çok büyük fakat ben onun karakterini seviyorum benim çok iyi bir dostum olduğu için seviyorum. Yakışıklı falan değil, benimle muhabbet etmesi benimle aynı dili konuşması beni benden alıyor. Konuşabilmek her şeydir. Aksine bakan kızin kafası bostur.
Sizin gibi insan pek yok o zaman...
Sadece size denk gelmemiş her insandan bolca var bu dünyada
29 yıldır bana hiç gelmedi o zaman..
Artık çevrede yok (çoğu evli/uzun ilişkisi var)
Çevreniz çok kısır o halde genişletin çevreniz sosyal medyaniz değil bu arada
Çevrem genişte aylak insan yok. Hepsi düzenini kurmuş insanlar
Evet kaçış düşünme böyle şeyler
Sürekli aklımda
E öl knk