Çok alkolluydum sevdiğim çocukla bara gittim yanımızda arkdaslarimizda vardı ben alkolün dozunu kaçırınca sarılmış op demişim gecede evine gitmişim arkadaşım gitmedi ertesi günü beni değil arkadaşımi aramış sen doğrusunu yaptın gelmeyerek eve filan demiş beni neden aramadı bilmiyorum nasıl olduğumu merak bile etmemiş ne anlamalıyım bundan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTahmin edebildiğim kadarıyla, bu aşkından geberdiğin Şerefsizin önde gideni ki kendisini öyle tanımlıyor, senin bardaki sarhoş ve zayıf halinden istifade etmek amacıyla planını kurgulamış eve atacak seni tabi arada hiç boş durmuyor potansiyel avların peşinde telefon ticaret odası başkanı telefon gibi sürekli meşgul nasılsa çantada keklik var ya, ve kaderin cilvesi evdeki hesap bunun çarşı karışık. Yatağa attığında gördüğü manzara Uykulu, yarı baygın, patates çuvalı gibi yatan bir genç kız. Hiç te fantazilerine uymadı. Ön sevişme istediği verimde değil, öpücük desen bira tablasını yalasan bir benzeri. Tepki en düşük seviyede, kafalar cillop. Soğudu anında. Nasıl olduysa vicdan işlemeye baslarmı ki derken, ne yapayım abazan vicdanı en azından ahtapot vantuzu gibi emeyim diye daldı senin mahrem vücuduna ama yine zevk alamadı vazgeçti sonunda. Ertesi gün ise bu Şerefsiz önce seninle yüz yüze görüşüp yaptıklarının bir hata olduğunu, sana değer verdiğini ve bu şekilde değil bilinçli ve karşılıklı rızaya dayalı istediğini söyleyip özür dilemek yerine gitti senin arkadaşına seni şikayet etti. Sonra sağda solda anlattı. Peki neden? Hak ettiğin için. Sen Eskinin Galata kabadayısı mısın ki O kadar içersin? Hadi ettin haltı barda kız arkadaşına seni evine bırakmasını isteseydin, Önce güvenlik. Sonuncusu istediğin kadar aşık ol, o düşkün vaziyetinden kaç dürüst erkek tam bir irade ve nefs imtihan ile başarılı çıkabilir hiç düşündünüz mü ? Şimdi biten senin için hayırlı olacak olan. İlişki sürekliliği böyle gidemez çünkü. Hatalar çok. Kabullen, tatsız bir deneyim olarak gör ve hafızadan sil gitsin, gitmen gereken geleceğe bak. Ciddi düşündüğün ilişkiler içinde kendini geliştirip az ve önemsiz hatalar yapmaya bak. Benim naçizane tavsiyem bu olur.
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Seni utandırdıysam özür dilerim. Yapılan bir hatayı anlatarak ikinci kez hata sonrasında bizler de bunu tekrarlayarak yorum katıp ayrıntıya girerek günaha giriyoruz. Hakkına giriyoruz esasen. Üzgünüm özür dilerim senden.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmamış öyle düşünme erkek yapınca normal kadın yapınca kullanılmış diyen malları dinleme hiç kadınsın seninde isteklerin ihtiyaçların olabilir yaşamışsın olmuş bitmiş boş ver seni aramayanı sende arama
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam
- +1 yıl
Çocuk musun sanki yetişkin bir kadınsın hayat senin hayatın kimsenin lafına bakma seks yaptın oldu bitti beden senin bedenin hayattan zevk almaya bak bizim toplum bu konulara düşünerek konuşacak kadar gelişmedi milletin ağzı torba değil tutup bağlayasın sussunlar kendine saygısızlık yapma kendini sev mutlu olacağın şeyleri yap sana değer vermeyen aramayanı sende arama hep gül mutlu görün üzgün gördüler mi seni gülerler insanlar sen gül mutlu ol her daim kib.
Soran+1 yılSürekli yüz yüze bakicam zaten yarın mutsuz ve üzgün görseler işlerine gelir bu durum hicbirsey olmamış gibi davrancam
- +1 yıl
Aynen öyle seni üzgün görürlerse gülerler unutma kim olursa olsun en çok güvendiğin insan gün gelir zayıf noktandan vurmaya çalışır seni hep mutlu et kendini ne yaşarsan sende kalsın anlatma kimseye
Soran+1 yılÖyle yapıcam çok sağol
- +1 yıl
Kib bol şans diliyorum
Bunu söylemekten pek hoşlanmıyorum ama alacağını almış, seni umursamaz artık. Arkadaşına söylediği sözde bir ima, laf dokundurma sezdim. "Sen doğrusunu yaptın gelmeyerek" diyerek onun yaptığı şeyin doğruluğunu ortaya koymuş. Seni hem kullanmış, hem de o lafıyla aşağılamış. Kötü bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sinirim sistemim bozuldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okuyorum da ne kadar acımasız yorumlar yapıyorsunuz. Bir anlık gaflete düşüp böyle bir şey olabilir. İsteyen kendini kullandırır isteyen kullandırmaz sanki burada sadece ilişkiye kız girmiş erkeğin yaptığı şeyi niye saymıyorsunuz gerçekten yazık
06 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yılBide insanın hemcinsinin bunu yapması çok üzücü
- +1 yıl
Herkes hata yapabilir. Kız buraya yardim amaçlı yazi yazmış kimsenin eleştirip kötü yorumlar yapmaya hakkı yok
- +1 yıl
Yoo gayet mantıklı yorumlar seninki daha saçma geldi. Erkek gelip ağlamadığı için kimse bir şey demiyor. Not : Gafyet bir anlık dalgınlıkdan olan bir şey :d
- +1 yıl
Hiiç deme mk bir de her şeye hata demiyorlar mi bitiyorum puahaha
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
73Cevap
+1 yılYani bunun başka bir açıklaması zaten yok ki çocuk seni Belli ki gecelik olarak kullanmış seni o niyetle görmüş aramaması normal bunu göremiyor musun yani ya da bunu anlayamıyor musun
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
+1 yılüniversitede bir çocuk biz bunla 4 5 gündür bakışıyoruz. ne zaman ona baksam onunda bana baktığını yakalıyorum. evim uzak olduğu için üniversitenin servisiyle eve gidiyorum. geçende servisimin önünden geçerken durdu bana baktı. bugünde arkadaşımla hızlı hızlı merdivenlerden çıkarken koşmayın kızım koşmayın tarzı bir şey söyledi. acaba konu açmaya falan mı çalışıyor? yardımcı olur musunuz rica etsem acabaaaa
18 Yorumla- +1 yıl
orta tipli
- +1 yıl
Hoşlanıyorum huhuu
- +1 yıl
*hoşlanıyor
- +1 yıl
Anladım
+1 yılBurada tüm suçun (temsili) sana yüklenmesi saçmalık. Evet, senden gecelik faydalanmak istemiş fakat bunu kurgulamak da bir suç değil midir? Bu senaryonun hukukta karşılığı planlamak, taksir ile...
Ülke çok değişik hal aldı. 'sen gelmeyerek doğrusunu yaptın' bu cümleyi nasıl kurabilir? İnsanlar eğlenirken toplum kimliklerinin yapısına göre mi hareket edecek?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu uygulamada kac tane gördüm erkek kullanıp ertesi gün terk edşyor bu da öyle olmuş be diyecek çok pişmanım falan diyecek artık hayatından çıkacak burada okudum biridaha böyle olmuş ama korkma sen canın yine isterse dersim yine kullanır gider yA da o canı çekerse dışarda escrr 500 tl sen bedava olacaksın sana gelir bedavaya
111 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılCünkü
Cevap sahibi+1 yılBen sevdiğim kıza evlenmeden dokunmayacagıma dedim
Kizları ben asla bak gerçek hayatta sevgilim olmadı hiç bir kiza dokunmadım
Ama siz benim gibi düşünen benim hibi kişileri hiç seçmiyor hiç sans vermiyorsunuz
Böyle kullanıp giden
Hatta bak mesaj da atmamış
Böyle erkekleri seçiyorsunuz
Size müstahak
Soran+1 yılSakin ol bütün kadınların hıncını benden çıkarma
Cevap sahibi+1 yılHayır senden çıkarmıyorum ben bu şekil kullandıran kendisine bu şekil kullanmalarına izin veren kizlaırn hepsine böyle yorum yapıyorum bak gör o erkek senle evlenmez sen böylr oldun hatta arkadaşlarına anlatır adın çıkar her duyan sıraya binecek senle tanışmak kullanmak için seni
Soran+1 yılYapmaz o kadar
Cevap sahibi+1 yılAma evlenemez senle
Soran+1 yılZaten ben öyle biriyle evlenmem
Cevap sahibi+1 yılAma onla yatıyorsun 😂 maldın sen
Soran+1 yılCanım istedi
Cevap sahibi+1 yılBenle de yat 😂
Ne anlıyorsun bundan? Bir film izlediğini düşün. Günümüz dizilerinin%99 Luk kısmı böyle. Orada aramayan neden aramıyor? Belki gözünden kaçmıştır sehpanın üzerine bir şey bırakmıştır
20 Yorumlatek gecelik ilişki neyini anlamadın birde diğerini arayıp doğrusunu yaptın sen doğru kızsın demek istemiş.
214 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşıma mi göz koymuş
Soran+1 yılKendisi çok mu doğru biri birçok kızla konuşuyor alkolluydum bunu kullandı
Soran+1 yılPeki bu çizdiğim imajı toparlayamam mi
Soran+1 yılAçıklasam konuşsam kendimi ama ben gerçekten o gece ki gibi biri değilim
Soran+1 yılBakireyim dedim o yüzden ileri gitmedi bunlar olmasaydı niye çok farklı mi olcakti yine sevmicekti istemicekti beni zaten çok çapkın biri açık açık bunu söyledi birlikte olmama nedenide bana kötülük yapmak istemediğini söyledi ve bana değer verdiğini söyledi çok değer verse bugun arardı mesaj atardı
Soran+1 yılBussuru kızlada konuştuğunu söyledi
- +1 yıl
e canım neden hala pesindesin o zaman
- +1 yıl
Zaten belliymiş baştan söylemiş sana allkolu olldugun icınde senden yararlanmış niye gotunde dolaşip gotunu. Kalldiriyorsun ki?
- +1 yıl
Demekki uckuruna duşkun pislligin tekiymiş belliymiş baştan zaten
Soran+1 yılDolanmiyorum artık
- +1 yıl
boş ver relax ol
+1 yılBence o senin alkollü olmandan faydalanmamamış, onu bir düzeltelim. Sen bile bile kendini onun kollarına atmışsın. O eve giderken arkadaşların hiç mi engel olmaya çalışmadılar, senin için hiç mi endişelenmediler?
Sen; belki beni sever, bana karşı bir şeyler hissetmeye başlar diye bedenini sunmuşsun resmen. Bu çok iğrenç bir şey. Bir daha; kendini de bedenini de bu kadar değersizleştirme.013 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevsin diye değilde bende onu kullandım biraz sadece erkeklerin cinsel isteği yok ee çocukta abaza biraz bende onu kullanmak istedim ama sonradan pişman oldum baktım öpüşmeyi bile bilmiyor canım bakireyim dedim girmesin diye
- +1 yıl
Bir yorumda; " Sadece kokusunu içime çekmek istemiştim. Sadece bir geceyi ona sarılarak, dokunarak geçirmek istemiştim ama onun gözünde hayat kadını oldum..." demişsin. Sen bunu bir duygusallık yükleyerek yapmışsın, cinsel istekle değil.
Soran+1 yılEvet aslında ne istedigimi bilmiyorum kötü birisi olduğunu çok net biliyorum kendi ağzıyla tehlikeli olduğunu söyledi sevilcek biriside kesinlikle değil kadınları vajinadan ibaret görüp birçok kadınla konuşuyor hayvanca yaklaşıyor öpüşmeyi bile bilmiyor sadece canımı acıtıyor galiba bana geçmişte sevdiğim bir adamı hatırlatıyor belkide bende ona çeken şey oydu bana yasattiklarini belkide zamanında cikamadigim enkaza tekrar girmemi sağladı eski sevgilime çok benzetiyorum mesela onu karakter olarak
- +1 yıl
Senin onu sevdiğini biliyor mu?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Buna rağmen seni aramıyorsa sana gerçekten hiç değer vermiyor demektir. Ona karşı nasıl davranmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılSözde evime bırakır bana değer verildiğini o yüzden bekaretimi bozmadigini filan söyledi hicbirsey davranmak istemiyorum o hayatımda yokmuş gibi davranmak istiyorum zaten düne kadar yoktu
Soran+1 yılHatta ertesi gün bana yazmicaksin aramicaksin bile biliyorum dedim sen yaz dedi bende dedim sen yazmazsan yazmam dedim bu konuşma bile geçti aramızda
- +1 yıl
Sen onu hâlâ seviyorsun ve kafanın bir köşesinde "acaba bu olay hiç yaşanmasaydı, onun gözünde hayat kadını durumuna düşmemiş olsaydım beni sever miydi?" tarzında sorular dönüyor. Hiçbir şey olmamış gibi davranman sana zarar verir, onu ara ve konuş. Onun gözünde nasıl bir konumda olduğunu ona sor. Bunlara cevap bulmadan rahat edemezsin, unutamazsın.
Soran+1 yılBildiğim cevapları neden sorayım vercegi cevapları biliyorum ya umursamicak ya da hiç konusmucak yalan soylucek geçiştircek çünkü bencil ve egoist birisi
Soran+1 yılBen kararı mi aldım bir daha öyle biriyle konusmucam
- +1 yıl
Böyle birinde ne buldun da sevdin diyeceğim ama gönül bu işte... İnşallah verdiğin kararların arkasında durursun ve kötü insanlara güzel duygular beslemeyi bırakırsın. İyi geceler...
Soran+1 yılEvet gönül bu ama artık bana değer veren birilerini sevmek istiyorum
+1 yılEvine gittiğin kişiyle cinsel olarak birlikte oldun mu? Aranızda cinsellik yaşanmadıysa, seks yapmadıysanız sorun yok.
18 Yorumla- +1 yıl
Hem soru sorup yardım istiyorsun. Hem de sana yardımcı olmak amacıyla soru sorduğumda da cevap vermiyorsun.
Soran+1 yılOn sevişme oldu
- +1 yıl
Ön sevişmeyi giyinikken mi yaptınız yoksa soyunukken mi yaptınız?
Soran+1 yılYarı giyinik
- +1 yıl
Yarı giyinik derken iç çamaşırlarını çıkarmadan seviştiysen, çocuk senin göğüslerini görmediyse ve ellemediyse sorun yok :D Ona soğuk davran ve bir daha yüzüne bakma seni merak etsin.
Soran+1 yılEmdi
- +1 yıl
Sen niye emdirtiyorsun ki? Sende bir yerde birşeyler yaşamak istemişsin inkar etme. Bundan sonra çocuk seni anca cinsel obje olarak görür. Çocuk karşına çıktığı vakit onu görmezden gel, onu umursama.
Soran+1 yılTamam
bir erkek basit birini istemez, sen gözünde basit kalmışsın onun içindir.
14 Yorumla
Soran+1 yılKendi sanki çok kaliteli kendi ağzıyla birçok kadınla konuştuğunu söyledi
Soran+1 yılÇok sağol
Seni skti sıra arkadaşına geldi bir gecelik atıştırmalıksınız onun gözünde
113 Yorumla
Soran+1 yılBunu nerden çıkardın
Soran+1 yılBirlikte olmadım tam olarak
Soran+1 yılAy sanki onun benim için çok anlamı var abazanin teki
Soran+1 yılNiye oluyorum ki ne alaka sevgilim değil birşeyim değil
Soran+1 yılİçime girmedi
Soran+1 yılSızmadim çünkü
Soran+1 yılOlucam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuş bitmiş zaten https://voca.ro/1lW4tVjrzVgb
10 Yorumla İlkse ve ailen bunu önemsiyorsa bitmişsin ama kimse umursamıyorsa koy dötüne bugun o yarın başkası =)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani sevgiline verdin değil mi? Gruptan başkasına değil
115 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil sevdiğim çocuk
Soran+1 yılHayır arkadaşıma filan yazmıyor arkadaşımın sevgilisi var ama ertesi gün beni değil arkadaşımi aramış
Soran+1 yılArkadaşımı aramış ama
Soran+1 yılSen eve gelmeyerek doğrusunu yaptın demiş burada kötü kız ben oldum
Soran+1 yılBilmiyorum hayır ya
Soran+1 yılOf ne alakası var neden yapsın kızın sevgilisi var iyiligimden başka bir şey istemiyor o gece beni götürmek için çok uğraştı onlarla gitmeyeyim diye
Soran+1 yılİyi oldun dememiş doğrusunu yaptın demiş evine dönerek en son dediğini anlamadım kızın sevgilisi ne alaka
Soran+1 yılKızın sevgilisi şehir dışında burada değil yanımızda değildi ve evine gitcek biri değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Basit biri olarak görmüş seni. muhtemelen şey düşünmüştür kim bilir bunu kaç kişiye daha Yptı
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle karaktersizler maalesef ki çok sende bir daha gitme canım ya da içkiyi bu kadar kaçırma. İyi biri olduğunu düşünüyorum ama kendine yazık etme lütfen.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım
+1 yılYani sana eğlencelik ona evlenmelik kız muamelesi yapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
boş ver beterin beteri var komidine para bırakabilirdi sabah 😂 unut gitsin sende kullandırma kendini bir daha.
Soran+1 yılÖyle yapıcam
+1 yılne anlamalısın. diyeceği şey çok açık alkollüydüm kafayı bulmuştum bi hataydı bizimkisi sende olmamış hatırlamamış gibi yap unutalım gitsin hesabı
00 Yorumla
+1 yılİçince bı yerlerini dağıtınca çocuğun gözünden düşmüşsün. Ne çok egolu olun kasıntı olun ne de çok basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşına ne kadar güveniyorsun? öyle dediğine emin misin? Ya arkadaşın ondan hoşlanıyorsa ve senden ona kötü bahsediyorsa? Aklımda bir sürü soru… yakınsa da o gece seni alıp eve götürmesi lazımdı
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım eve götürmeye çalıştı ben onu dinlemedim arkadaşımin sevgilisi var zaten konuştuğu şu an öyle bir şey yapicak biri değil bana yalvardı gitme evlerine diye sözünü geçiremedi o sadece benim iyiligimi istedi
Cevap sahibi+1 yılEvli çocuklu olanların bile neler yaptıklarını görüp duyuyoruz.
Çocuk egolu gibi. Dişini gösterene dişini göster. Arkadaşın da ondan hoşlandığın için sadece ona yönelik bişey olduğunu yoksa asla öyle bir şey yapmayacak biri olduğunu söylemeliydi
Soran+1 yılEvet egolu öyle yapıcam yüzüne bile bakmicam arkadaşım ben bişey söylemem dedi bir şey soylicekse gelsin sana söylesin dedi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle yap canım. O seven birini kaybeder ama egolu olan o senin için kurtuluş olur
Sende içkiyi ağzınla iç.. alkolü fazla kaçırınca napıcanı bilmiyosun demekki.
10 YorumlaAh gülmekten olecegim yemin ederim siz şaka misiniz
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kolay elde ettiği için işleri bitti bir daha da arasalar da yokluktan ararlar
24 Yorumla
Soran+1 yılBulursalar
Cevap sahibi+1 yılTekrar kullanırlar
Soran+1 yılAlkolluydum tekrar icmeyecegim için
Cevap sahibi+1 yılAlkol seni cinselliğe suruklemez içindekini ortaya çıkarır sen tekrar istersin
Basitlikte bu kadar zirve olma aslında bundan sonrasına gerek yok basit olmana yeterince düştün zaten
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılsen de onu aramıyacaksın, bi gün ararsa da seni bulamamalı
00 Yorumla
+1 yılLan olm puahahaha bıkmadınız mı şu Yeşilcam seneryolarından :d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü yemişsin sonra da tekmüğü yemişsin işte müneccim olmaya gerek yok her şey anladığın gibi net
025 Yorumla
Soran+1 yılHesap sorucam sonuçta alkolluydum yapmaması gerekiyordu
Cevap sahibi+1 yılSenin de zıkkımlanmaman gerekiyordu sen kendine sahip çıkmamışsın bir de o yarım aklında hesap sormaya çalışma istersen komik duruma düşen yine sen olursun
Soran+1 yılHicbirsey olmamış gibi davrancam ve sürekli yüz yüze bakicam yanlış bir imaj çizdim bunu toparlayamam mi
Cevap sahibi+1 yılmaalesef toparlanmaz bu hem içip kendini kaybetmişsin hem evine gitmişsin hangisini nasıl toparlayacaksın ne diyeceksin ne anlatacaksın
Soran+1 yılKonusmucam bir daha
Cevap sahibi+1 yılKonuş konuşma çok da umurunda olmaz bence
Soran+1 yılOda benim umurumda olmucak
Cevap sahibi+1 yılKız güldürme beni ya hâlâ umurumda olmayacak diyor yok bir de olsun 🤣🤣
Soran+1 yılEeee
Cevap sahibi+1 yılEeesi sana geçmiş olsun bir daha zıkkımlanmasın
Soran+1 yılNiye hep kadına geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılBu hikaye de yanan sen olduğun için
Kadın erkek ayrımı yok soru da sorduğun şey belli git aşıksın diye zıkkımlan zıkkımlan öp beni Recep ye beni Recep de eve git panter gibi çocuğun üstüne atla ay ben bakireyim de ertesi gün seni değil diğer kızı arayıp övgüler yağdırsın sen bir hiçmişsin gibi kal sonra noyo hop kodono goçmoş olson geçmiş olmasın o zaman sana OHH OLSUN
Soran+1 yılEvet arkadaşımı arayıp öyle demesi zoruma gitti napabilirim yaptığım hatayı telafi edemem sürekli yüz yüze baktığım insan sadece hayatımdan cikarabilirim
Cevap sahibi+1 yılÇıkar o zaman bir daha da aynı hataya düşme önce sen kendi değerini bil , yoksa başka kimse bilmez o kız içki içti mi peki
Soran+1 yılHayır içmedi
Cevap sahibi+1 yılİşte akıllı kızın hali başka kendi değerini bildin mi bak nasıl övgü telefonları alıyor
Soran+1 yılSinirimi bozmaya mi çalışıyorsun
Soran+1 yılSenin yüzünden arkadaşımdan nefret edicem
Cevap sahibi+1 yılSenin sinirlerin sağlam da ben mi bozucam ya 🤣😂 bu duydukların sinirini bozmadı ise benim dediklerim hiç işlemez o zaman
Soran+1 yılBozmadigini nerden biliyorsun sabaha kadar ağladığımi kendimden tiksindigimi nerden biliyorsun böyle rahatça konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSenin beyin bu kadar çalışıyor işte şu dediklerimden kendine ders çıkarmak yerine akıllı nerede duracağını bilmesi gereken olgun evlenilecek kız olan arkadaşından nefret edeceksin neredeyse pess nefret edeceksen kendinden nefret et ben neden kendi değerimi bilmedim böyle ucuz basit bir kız oldum diye
Soran+1 yılKıskanıyorum çünkü onun gibi olamadigim için bir Erkek beni gerçekten sevmediği için tercih edilmediğim için sadece vajinadan ibaret görüldüğüm için bende bunlari yaşamak istemezdim geçmişi mi bilmiyorsun yargilama
Cevap sahibi+1 yılŞu an ki geleceğin de 00.00'dan sonra geçmişin olmayacak mı? Bu gün sevdiğim dediğin çocukla bara gitmeler gecesine evine gitmeler yatağına yatmalar ne ya barlara hangi kızlar gidip senin yaptığını yapıyor biliyor musun escortluk merakı olanlar bara gidip içiyor gecesine erkeğin evinde alıyor soluğu erkekte beğenirse buna hediyeler alıyor sonra kolundan tutup kapıya atıyor 3 ondan 5 bundan böyle böyle kız yolunu buluyor bunları yapıpta seni aramasını nasıl beklersin ki bu saatten sonra çok yoklukta kalır abazalaşırsa arar seni
Soran+1 yılÇok sagol ya bilmiyordim
Cevap sahibi+1 yılHayat işte böyle acı acı öğretiyor 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanildin ucuz karı boş ver olan olmuş benim her hafta başima gelir bunlar
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok relaxsin 😂😂
- +1 yıl
Her hafta kullanılıyorsun yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyormus demek ki. Seni cepte görmüş. Esra ezmeci bu kadın a bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadını çok seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kulak çöpü gibi kullanılmışsın sonra da çöpe atılmışsın knk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni güzelce itina ve özenle kullanmış geçmiş olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirlikte olduysan senden alacağını almış ve gitmiş olan o
umut besleme bence dönecek diye.00 Yorumla sevgilin sonraki gece bana geldi. onu bir guzel becerdim. seni begenmiyor, sebebi bu. bir de pasif tarafi agir basiyor, ondan.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kimmiş o zaman şöyle sevgilim bile değil ama
Bana dm den yazsan olur mu gerçekten söylemem gereken bir şey var
11 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe normal sen ka. şarlık etmişsin napsın seni kullanıp atmış işte tuvalet kağıdı gibi
10 YorumlaBence o hiç birsey olmamıs gibi davranıyorsa sende öyle davran seni kullanmıssa diyicek sonra bu kız beni umursamıyor diyicek ve merak edicek seni
11 YorumlaBirlikte oldunuz diye hemen senin mi oldu cocuk asko
20 Yorumla
+1 yılMaalesef herkeste karakter bulamazsın argo bir tabir ama “verdiğinle kalmışsın” demekten başka bir şey yok. Keşke bu kadar basit olmasa birşeyler
00 YorumlaAramak zorunda değil bacım. Yüzlerce erkekten biri değil mi senin için?
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılBir defol git
+1 yılçocuk seni kullanmış ve başkasından hoşlanıyor olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılSordum hayır dedi
- +1 yıl
Evet dicek hali yok ya
Soran+1 yılAy zaten üç beş tanesiyle konuşuyor ne tamam belli değil telefonu susmuyor
- +1 yıl
Pek hayır gelmez ondan sana
Soran+1 yılGelmez zaten yanımıza geldi komşum ölmüş diyor sürekli telefonla konumaya dışarı çıktı yalan üstüne yalan
- +1 yıl
:D :D ne alaka ya
Soran+1 yılYalan işte
- +1 yıl
Sal gitsin
Niye hep bara gittim ile başlıyor bütün kurgular hayır artık modası geçti
10 YorumlaDurmuyor şişede durduğu gibi demenin bi kanıtı daha tebrikler 👏
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik olarak kullanmiş seni
124 Yorumla
Soran+1 yılBu işitmek bile sinirimi bozuyor
- +1 yıl
Gercekler bunlar kusura bakma bende demek istemezdim
- +1 yıl
Cok kotu olmus senin icin yapabilcegim birsey varsa soyleyebilirsin uzaktanda olsa elimden geldigince arkadasca yapmaya calisirim
Soran+1 yılYapılacak ne var ki onunla konuşmak istiyorum ama hicbirseye yaramicak
- +1 yıl
Aynen konussanda yaramicak ha olurda konusursa bu sefer seni tatli sozlerle kandirir ve bu sefere kizliginida alır tamamen birakir engeller ve sana yazık olur boş ver kullanmis seni ne yaz nede birdaha konus konusmaya calis değmez hayatina bak
Soran+1 yılİçimdeki hırsı durduramiyorum bana bunları yapmasına kabullenemiyorum bağırıp çağırmak istiyorum ama sesim çıkmıyor
- +1 yıl
Oyy üzüldüm ya ama sen gidip bagirip cagirsanda umursamicak sadece bagirdiginla konustugunla kalıcaksın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O yuzden dikkat et geri gelirse reddet konusma
Soran+1 yılÖyle yapicam bir daha o amaçla gelmez sanmıyorum öyle biri değil yapacak olsa o gece yapardı
- +1 yıl
O gece belkide sarhos oldugundan yapamadi 1 ci neysede 3 e kadar yolu var elbet nefsine yenilip yapacaktir. Erkegiz nefsimize kolay kolay hakim olamayiz belkide yapmistir kontrol ettinmi hic bise belli olmaz eliyle bile yapabilir
Soran+1 yılHayır yapmadı hatırlıyorum
- +1 yıl
Sen yinede guvenme konusma yapmaz diyerekten ilerleme hic bise belli olmaz dikkat et kendine her zaman
Soran+1 yılYok güvenmem zaten bir dahada konusmayiz zaten
- +1 yıl
Aferim sana akıllı bıdık kendine dikkat et 🙂
- +1 yıl
Bişe olursa aklına takılan yazabilirsin 🙂
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler guzel insan
Soran+1 yılGüzel insan olduğumu düşünen insanlar varmış demek ki teşekkür ederim iyi geceler
- +1 yıl
Neden dusunmeyim boyle birsey yasadin diye kötü olmazsın benin görüşüm böyle insanlik halidir olur olabilir 🙂👍
Soran+1 yılHerkes keşke sizin gibi düşünse
- +1 yıl
Nerde öyle dusunceli insan
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
🙂🙂🙂👍😊
+1 yılUmarım istemeyen gebelik oluşmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılO olmadı
- +1 yıl
Sadece öpmüş mü yani
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ne yani ilişki oldumu
Soran+1 yılYüzüstü on sevişme
- +1 yıl
Lütfen iki dakika cok değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol tüm kötülüklerin anasıdır tövbe et
30 Yorumla
+1 yılValla.. çakmış geçmiş çok afedersin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bazen sarılmak her şeye yeter
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDudağımı morartmış
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSevgi yok işte hayvansal iç güdü
+1 yılSana değer vermiyor gibi anladım ben :(
09 Yorumla
Soran+1 yılDeğer verdiğini söylemişti birde
- +1 yıl
Aramaması. Arkadaşına dedikleri bilmiyorum kırıcı geldi
Soran+1 yılEvet çok kırıldım çok koydu
- +1 yıl
Seni kaybeden o oldu ama
Soran+1 yılO mu oldu bence hiç kaybetti gözüyle bakmıyor ucuz hayat kadını konumunda görüyor
- +1 yıl
Onun nasıl baktığı önemli değil ki. Belki bir gün pişman olur niye kimse beni tüm kalbiyle sevmedi der iş işten geçince. Ayrıca çapkın biri demişsin. Ha öyle olmasa bile senin yaptığın şey ucuzluk ya da hayat kadını tarzında bir şey değil kendine bunları yakıştırma
Soran+1 yılSadece kokusunu içime çekmek istemiştim sadece bir geceyi ona sarılarak dokunarak geçirmek istemiştim ama onun gözünde hayat kadını oldum alkole sığındım yaptım cesaret edemediği mi yaptım içimde ki şeyi ona karşı durduramiyorum arkadaşım ona demiş ki seni seviyor farkında değilmesin demiş değilim demiş onca şey yaptı demiş yine de farkında değil
- +1 yıl
Yanlış kişiyi seviyorsun tek sorun bu yaptıklarında bir hata ya da yanlış yok yüklenme kendine böyle
Soran+1 yılZorla öptüm boynuna sarıldım arkadaşım neden izin veriyorsun yapmasına demiş alkollü bir şey olmaz demiş bu durumu iyi değerlendirmiş evet yanlış kişiyi seviyorum ve bunu durduramiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni kullanmış anliycak bişey yok olan olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılYanına mi kalıcak
Soran+1 yılKalıcak ama
+1 yılyeni birisyle beraber ol
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen mi
- +1 yıl
yani seni pek tanımıyorum da merak ettim seni ne yalan soylim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılverirsen gider iste, klasik bir durum
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanmış. Kısacası seni test etmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmış seni sadece.
10 Yorumla Yapacak bir şey yok yediğin yanına kalmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni basit kiz olarak gormus ki zaten oylesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. mutlu edemedin demek ki
10 Yorumlamaalesef artık kullandı seni
10 Yorumla
+1 yıldemek iyi doyurmussun
10 YorumlaEvlenilecek ve eğlenilecek kız
00 YorumlaAkşam ilişki yaşadınız mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı bir şey hissetmiyor
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği