Bugün sinirle erkek arkadaşımı engelledim 1 saat önce whatsapptan ne aradı ne mesaj attı normalden
yaa böyle hic yapmazdı :(((
yaa böyle hic yapmazdı :(((
Bir fıkra ile düşüncelerimi anlatmak isterim merak edip okursan benim cevabım bu :)
Laz ile sıradan biri arasında geçiyor muhabbet yol uzun adam hamsi yiyormuş kafasını ayrı koparıyor ayrı torbaya dolduruyomuş sürekli. adam da merak etmiş sormuş sebebini ve hamsi kafasının insanı aşırı derece akıllandırdığını savunmuş ama adama 3 kat fazlası fiyatına satıyormuş adam yemiş yemiş bir şey değişmiyor saatler boyu yemiş yemiş ama sordukça devam et birazdan akıllaancaksın cevabını almış adam baktı oyuna geldiğini anladı. Sen hamsinin parasını çıkarmak için böyle yalan söyledin ve hamsinin kafasını bana 3 katı fiyatına satarak beni kandırdın demiş. Lazın cevabı: "tamam hemşerum akıllanmaya başdun" olmuş :)
acaba burdan anlarmısın çocuk için söylemek istediğimi :)
Bu kadar ergen birisini aramaması sence de doğru olan değil mi?
Neden engelledin? Sana ulaşmaması için peki o ne yaptı sana saygı duydu ve rahatsız etmemek için seni aramadı doğal olarak.
Çocuk şanslı ise çevresinde düzgün kızlar vardır umarım ve onlardan birisi ile tanışıp mutlu olur.
Sen de bu ergen ruh hali ile ancak liseli tiplerle birlikte olursun.
Oh be kustum içimi. Bu seviyedeki kızlara gıcık kapan bir ben miyim ya? Dünyada tek kız mısın sanki senden başkası yok mu? Eşsiz misin? Vasfın bile yok anca trip at. Gördün sonunda gerçeği sana değer vermese bir hiçsin kızım işte. Koca bir hiç...
Nefret dolu bir yorum
Bende bazen bu triplere giriyorum... Cabaladigin halde karsindakinden istedigin tepkiyi alamaynca belki deger veriyorsa diye sinamak istersin... Belkiler vardir umut veren sonra da keske dedirten.. Belki dersin doner umut edersin yaparsin.. Sonra karsindakinin seni zerre umursamadigini gorursun bu gercekle yuzlesmek agir gelir ve keske yapmasaydim dersin yine de sana deger vermedigini kabullenemezsin. bir kiz sana sinirle git diyorsa engellyorsa vs o kizin istedigi tek sey senden ilgi gormektir bunu unutma. Gercekten gitmek isteyen bir kiz bu yaygarayi koparmaz sessizcd gider...
Neyse ne yapiyoruz iste 😂😂😂
Hem engelleyip hem beklemek o da ilginçmiş abi bende dahil kızlar, kızlarımız niye bu kadar tripkar? Sen engelle o arasın oldu. Wp den engellediysen zaten arasada mesaj atsa da görmezsin ki
offf dünden beri bnide aramioo bulusmaya gec kaldm diye
aynen tatlimm morelim bozuuk bnmde
Cevap
37Cevap
Birazcık olsun erkeğin götünü kaldırmaktan korkup, sürekli erkeğin kendisinin peşinden koşmasını bekleyen kızlar, basit kız olma konusunda sınır tanımadıkları katmerli bir şekilde itiraf etmek isteyen kızlardır.
Bir kız beni engellese, bende onu her yerde engellerim ve ona öyle bir laf sokan sms atarım ki, kalkık götü fena yere iner. Kodumunun egolu basit kızı. Hadi defol git.
Erkek arkadaşını sürekli peşinden süründürüyormuşsun? Bu küfür erkek arkadaşını sürekli peşinden süründürüp, onu çok üzdüğün içindi.
"Kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor ve daha çok olgun oluyor" diyorlar. Bu söz en çok güldüğüm, saçmalıkta sınır tanımayan sözlerden biridir. İşte bu tip olgunlaşmamış ergen kızlar yüzünden iyi erkeklerin çoğu yalnızken, kötü erkekler kızlara istediklerini yaptırıp egolarını tatmin ediyorlar.
Ağzına yüreğine sağlık kardeşim
Teşekkür ederim :)
bu gıbı olaylarada genelde haklı olan tarafın beklemesı doğaldır.. sız karar vereceksınız kım haklı kım haksız.. ayrıca bazen haklı olupta gıtmek emın olun sızı küçültmez.. ancak kucuk beyınlıler kuculdugunuzu dusunur sadece.. erdem ve fazıletdendir bu avranıs
20 dakika geç yazdı diye adamı engellersen aramayı bırak, sana dönerse salaktır.
Çocuk benim gibiymiş. işin komik yanı dua et benim gibi acımasız olmasın. çünkü bitti kelimesini duysam bile karşımda sevdiğim değilde askerlik arkadaşım varmış gibi konuşurum.
Ergen misin canım sen. Çocuğu engellersen tabi aramaz. İlişki dediğin böyle çocuk oyuncağı değil. Sinir oldum engelliyim böyle bişey mi var ya. Çok değil 1-2 aya biter. Bu ilişkiden bir cacık olmaz
Beni engellemiş olsaydın asla bir daha dönmezdim.
Ben de telefondan ve bütün sosyal medya hesaplarımdan engellerdim o kişiyi ondan sonrası umurumda olmazdı. Sen egonu tatmin etmişsin tebrikler. Ama bu karşıdaki için kayıp olmaz asla.
Kızım engelliyosun sonrada mesaj atmasını mı bekliyosun ilginçsin :D
Engellemeseydin o zaman? Gerçekten yapmayı istemedğiniz şeyleri niye yaparsınız? Üstüne düşsün diye mi? İnsanları soğutuyorsunuz haberiniz yok.
istersen benle sevgili ol sana bu çiçekler benden. www.arescicek.com/.../18579237.jpg :)
Oksayinca kıymet bilmessiniz tekmeleyincede boyle yaparsınız ohh olsun *
araması için mi engelledin? mantıklı birisi engellediğini görünce zaten aramaz yani
Senin bu tavırlarından sıkılmıştır en iyisini yapıyor ne zannediyorsunuz siz bu erkekleri oyuncak bebek mi
Salak mısın? Engelliyorsun neden beklyiorsun tuhafsınız
Normal de böyle yapmazdı derken kaç kez daha yaptın da
Napsın çünkü geç kaldı eğer sen olsan ne yapardınız
senin sorularını kaç aydır görüyorum bu adam ne çekti senden be
ben olsam bende aramam sanki ülkedeki tek kızsın allahım ya :D
Bende aramam hiçbir sebep yokken engellersen s*ktiri çekmediğine dua et
Götünü indirmiş. Bravo ona
İşin bokunu çıkarmışsan demek... Neyse yeni heyecanlar iyidir.
Geri dönmeni sağlamak istiyor bence ya da zamanın geçmesini.
Neden sinir oldun? Haksızsan kizmistir
fazla naz aşık usandırır.
Geçmiş olsun :)
Hello Kitty :)
Fazla naz aşık usandırır, müstehak sana.
O ilişki bitmiş iyi yapmışsın
Ben de engellensem aramazdım.
artık sinir olduysa demek ki.
Ee sen trip atarsan o da senle mi uğraşıcam der.
engellemeyi ni halt yedim sanarsan... ;)
helal olsun enısteye hak etmıssınj
Sürekli yapıyorsan bıkmıştır belki de.
Engellemeseydin sende.
Niye arasın ki engellemişin
belkıde oda senı engelledı oyuzden arayamıyordur.
senı yalvartmaya calısıyo dıkkat
Demek ki bıkmış kardeş
Bıktırmış olabilirsin
eeee engellersen olacağı bu
Niye engelliyon o zaman
hak etmişsin en iyisini yapmış helal olsun
Adamın sabriyla oynamayın * artik
Gururu incinmiştir
Takmıyor seni
tuhaf
iyi olmuş
senden çokvar