Öncelikle herkese merhaba anlatcaklarimla lütfen yargılamayın beni.20 yaşında bekar bir kızım. Hayatima giren ilk adamdan bahsetmek dertleşmek istiyorum Evimizin yakınında bir iş yeri vardı ordaki adam sürekli beni izliyordu fark ediyordum geçen yıldan berri. Gecen gün Instagram'dan bulmuş beni mesaj attı filan senden çok hoşlanıyorum bakışların beni büyülüyor bilmrm ne ne yaptı etti inandırdı beni iki gün çok güzel muhabbet ettik numarasında verdi bir kaç kez konuştuk üçüncü gün akşam bulasalim dedi ben yapamam korkarım dedim. Bir şey olmaz bizim tarla evine gideriz kimse görmez dedi benim sevgiye olan açlığını kullandı anlaştık geldi beni aldı. Hersey çok güzel di aşık gibi bakıyordu ellerimi öpuordu güzel ruhumu oksiayacak sözler söyledi hep seni izliyordum seni görmeye çalışıyordum diyip gitmeden orada semaver yakarım demişti sana ven oturup çay içeceğiz filan sandım çay yokmu dedim arkadaşlar iud dogumustur şimdi yakarak gören olur ateşi dedi Peki dedim sonra işte muhabbet ettik sonrası maglum. Neyse beni eve bıraktı geldim eve mesaj attı yattın mi diye o ana kadar güzeldi her şey iyi geceler dedik bir burimize ertesi gün günaydın demesini bekledim ne yazdı ne etti bakıyorum son görülmesine hep aktif ertesi gün oldu. Dedim hayırdır noldu buz gibidin çok yoğunum eşimde yanımda olduğundan yazamıyorum. Tm dedim sonra napiyorsun dedi kitap okuyorum dedim. Kulturum artsın yani diyirsun dedi. Bende gibi yazdım başka kelime yazmadım ifade bıraktı dahada dört gün oldu ne mesaj attı ne aradı. Bende atmadım hiç ama son görülmesi hep aktif halde bu erkek milletti beden bir çoğu bu kadar şerefsiz oluyor neden benim onurumla namusumla oynadı çok kotu dyrumdayim kendimi kullanılmış hissediyorum Birde oraya giderken kurabiye ve çikolatalı badem şekeri götürdüm birlikte yeriz diye o kadar saf duygularla gittim bana neden böyle yaptı şimdi ben bunun karısına anlatsam bunları haksizmiyim intikamımı almadan rahat edemicegim bana akıl verin birde lütfen yargılamayın 😥
Güncellemeler
+1 yıl
Evli olduğunu bilmiyordum. Hayatimda ilk defa sevgilim olmuştu nerden biliyim seviyor sandım
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl intikam alabilirim peki? 😠
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar