Arkadaşlar biriyle yeni tanıştık yüzyüze konustuk adam ciddi bi ilski istediğini anlattı hersey güzeldi sohbetimiz felan ama eve döndüğümüzde Bi soğuk davranmaya başladı aramadi yazmadı sonra ben mesaj atıp nedenini sordum benden kaynaklı bisey mi var dedim Hayr sen gayet iyiydin senlik bisey değil düşünmem gerek sana bi cevap veririm dedi hala ne yazdı ne aradi bnde aramadım yazmadım simdi ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu çok yönlü bir konu ben tecrübe ettiğim bazı noktaları yazayım belki bir şeyler çağrıştırır. En kötüsüne kadar yazayım zira sizi ve karşınızdaki şahsı tanımıyorum.
1- En genel kural frekansınız tutmaz. Yani insanlar genelde ilk buluşmada bir şeyler hissedip hissedemeyeceğini bilir ve bazı insanlar da bu hisse çok önem verir. Bu hissi sizden alamadıysa bu ilişkiyi uzatmak istemeyebilirler ki bu başlığı da iki kısma ayırırsak
a-) Evet iddialı ilk buluşma için ama bazı insanlar yaklaştığınızda bile çok çekicidir. ister istemez daha ilerisini düşünür. Kendimden örnek vereyim. Mesela bir görüştüğüm kadın aşırı derecede ateşli ve istekliydi. Nasıl anladı bilmiyorum ancak Benim de çok enerjik olduğumu fark etti. Yalnız bu arzu işi tanışmayı tehlikeye sokar ve ben inancım gereği çok ileri gitmeyi seven bir insan değilim ve bitti. Yani Bu noktada elektrik almayı bekleyen insanlar var ki doğrudur.
b-) a şıkkındaki gerçeği daha yumuşak dile getiren hatta biraz melankolik kısım vardır. Bu ise aslında bulursanız bırakmamanız gereken kısımdır ki bende biraz öyleyim. Yani ses tonundan. Muhabbetin akıcılığından ve doruk noktasından ve ve ve gideceği yerden hoşlanan taraftayım ki yine sevsem de maalesef hiçbir şeyi değerlerimin önüne geçirmedim. Tabi bu tercihtir ki kimseyi yargılamam.
2- Bu maddede belki konuşma esnasında ki sözleriniz etkili olmuştur. Yine kendimden örnek vereyim başkalarına yıkmak yerine kötülersem de kendimi kötülerim. Mesela bir kadının kaba değil de dengesiz konuşmasını kaldıramam. Yani örnek verecek olursam " Ne haber la" dese hoşuma gitmez. Yani siz demezsiniz elbet ama bir anınız var ise böyle bu etkilemiş olaiblir.
3- Aile yapınızı anlattıysanız ve size uyum sağlayamayacağını düşünmüştür veya sizin kendisine uyum sağlayamayacağınızı düşünmüştür ki bu da mazur görülecek bir durum ilişki ilerlemeden.
4- Belki mesele çok çok basittir. tamamen dış görünüş odaklı olabilir ve bunun üzerinden değerlendirmiştir. Yani aslına bakarsanız basit ama maalesef çok çok etkili bir nokta dış görünüş. Ama bunu kötü olarak yormayın. Belki de siz çok iddialısınız. Kendini yakıştıramamışta olabilir.
5- Kendi hakkınızda söylediğiniz bir konu olabilir. Yani hayatında yapmayacağı, düşünmeyeceği, tasvip etmeyeceği bir şey olabilir. Bu size gayet normal gelebilir. Ama karşınızdaki şahıs böyle görmeyebilir.
6- Dünya görüşü olarak çok farklı düşünceleriniz olduğunu düşünmüş olabilir. Yani bu siyasi olabilir. İnanç noktasında olabilir. Ailesel olabilir. Etnik köken olabilir. Bunlarla ilgili bir konunuz geçti ise bunu beğenmemiş olabilir
7- Aile hayatından beklentileriniz aynı olmayabilir. Mesela siz çocuğa önem verirsiniz. O daha çok gezmeyi sever veya tam tersi olabilir. Hiç çocuk vs düşünmüyor da olabilir.
Bu maddeler çoğaltılabileceği gibi. Şunu iyi bilin bir insan sorun veya değil. özellikle ilk buluşma ise olmayacaksa bile bir açıklama yapmalıdır ve yapmakta zorundadır. Bu karşısındaki insana saygıdır.
02 Yorumla- +1 yıl
@Ceren087 Bu kategori maalesef kalitesiz insan sınıfı oluyor. Duyguları ile oynayan aptal herif. En hafifletebildiğim bu. Üzüldüm adınıza, bazen insanlar o an duygusal boşlukta kalıyor ve ne yapacağını bilemiyor. Sanki tekrar olabileceğini düşünüyor ve sonuç olarak yine üzülen bizler oluyoruz. Yine de hiç üzmeyin kendinizi. İnanın kaliteli insanlar her zaman var ve karşınıza çıkacaktır. Ha ben o defterleri kapattım artık. Bazı şeyler yaş ilerledikçe daha zor hale geliyor maalesef.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırakın ya şunu ne düşünmesi o kim ki düşünmek için size zaman tanıyor. Seven her türlü sever. Her an sever o yüzden muhabbeti kesin onunla. İkinci plana kesinlikle kendinizi koymayın. Erkek bu noktada sizi cepte, garanti olarak görür ve hep sizi ıskalar
40 Yorumla
Seni beğenmemesinin yani sıra (beğenmiş de olabilir) asıl nedeni henüz sana açık açık söyleyemediği bir sebepten dolayı seninle bir ilişki düşünmüyor net. Bence hayal kırıklığı yaşamamak için sebebi de sorma.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana dedi şartlarimiz uyusmuyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle bırak sonsuza kadar düşünsün
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bana dedi şartlarını kabul etmemisim
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş verin demek ki hoşuna gitmemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bana dedi şartları. u kabul etmemissin
+1 yılEtme bulma dünyası 🙂 eskiden siz yapardınız bunu erkeği kudurturdunuz kabul etimi etmedimi yalvartirdiniz şimdi aynısını size yapmışlar 🙂 dinsizin hakkından imansız gelirmiş 🙂🙂
124 Yorumla
Soran+1 yılBana dyor şartlarını kabul etmemissin ya evlilik tek taraflı şart mı bencillik bu
- +1 yıl
Adam kendini ağırdan satmış sana karşı düşünmem gerek ne demek
Soran+1 yılNeymis şartları buymus ben sıcak bakmamisim
- +1 yıl
Ya fıkra bence adam umduğunu bulamadı sende
Soran+1 yılBnce de yani bahane srsdi gerçekten isteyen insan bunlara takılmaz sevgide şart olmaz iş anlaşması sanki
- +1 yıl
Belki farklı bir beklentisi var senden plan proje kafasında yapiyor
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Şartları bana yazarmisin burdan yazmak yerine anlatsan
Soran+1 yılYok şu yerde yaşayacak yok izinde şuraya gdecez annem ile babaannem bizle yaşayacakmış vs
- +1 yıl
Bence bu adamdan haber bekleme sana hayır gelmez.
Soran+1 yılZten başta bana bu şartları koydu daha ilk görüşmede sevgide şart mı olurmus
- +1 yıl
Annesiyle evleniyorsun bence
Soran+1 yılYa ev ev üstüne olur mu belki annesiyle ninesiyle anlaşamadık nolacak ya da aynı evde ben eşimle nasıl rahat edecem onlar varken
- +1 yıl
Onu senin öküz düşünecek sen değil heralde hep beraber duşa girersin çarşı hamamı gibi 🙂
Soran+1 yılAynen ya nasıl bunları düşünmüyor anlamıyorum
Soran+1 yılCocugu da anası ile ninesinin önünde yaparız artık
- +1 yıl
Adam Öküz daha anlamadınmı yaşın 30
- +1 yıl
Onlarda tarif eder şurası dişarda kaldi az daha ittir 🙂 falan olmadı arkadan destek olur itelerler hata çekirdek alıp filmin sonunu beklerlerler 🙂🙂
Soran+1 yılAynen yani ne anlayissizlik koy yerinde sanki Bi göz odada yasyoruz
- +1 yıl
Bunlar ailece gerdeğe giriyoduk kız bakiremi degilmi
Soran+1 yılKöyde yetiştiği için köy zihniyeti var heralde
- +1 yıl
Sen bence yenisini bul boş ver ondan sana hayır gelmez kesin sana soruşturda bakiremisin kaç kişiyle beraber oldun diye
Soran+1 yılYok zten sildim numarasını bencil ve şart koşan biri mantık evliliği yapıyordur sevgi yoktur bunda ben mantık evliliği istemyorm
- +1 yıl
Sana bir ben lazım bir sen gerisi hikaye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmemelisin onu, neden diye hiç sorgulama. Aramıyor mu? Kendi bilir, en azından sohbet ederken normal davranabilirdi, bu kadar istekli görünmemeliydi. Belli ki ne istediğini bilmeyen bir tip, iletişimini kes, bundan sonra o istese de sen isteme
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu şeye benzemiş iş görüşmesine cv bırakırsınız biz size döneriz diyipte hiç geri dönmemeleri gibi bir şey olmuş 🤣
21 Yorumla
Soran+1 yılYok döndü dedi şartlarını kabul etmemissin diye
+1 yılUmarım senin mükemmelliğinin yanında kendinin geçmiş hatalarının vicdanını çektiği için düşünmeye ihtiyacı vardır. Aksi halde vur tekmeyi hadsize
17 Yorumla
Soran+1 yılOyle canm aradi işte ben annemin ve babaannemin benle yaşamasını istyorum bilmeme köyde yaaayi düşünüyorum sen çok sıcak bakmamıştım vs bahane
- +1 yıl
Sen boş ver onu. Her çocuk annesine babasına ailesine düşkündür ama evlilikte eğer eşini ve ailesinin çizgisini bilmeyecekse o kişi boşuna evlilik hayali kurmasin zaten
Soran+1 yılAynen ev üstüne ev mi kurulur ben köyde nasıl yaşayayım
- +1 yıl
Bence sorun senin köyde yaşaman değil o kişinin seni hem kendine eş yapıp hem de bazı durumlara mecbur biraktirmasi ve eş ile aile çizgilerini belirleyememes olması.
Soran+1 yılAynen canm ben biraz güzel bi yer olsun diye iyi Bi restoranda yemek yedikbana dyor seb çok lüks yaşamayı sevyon ben sana ayak uyduramam
- +1 yıl
Anladım. Biraz aşağılık kompleksi yaşamış gibi
Soran+1 yılAynen neymis bana yetisemezmis
+1 yılBulusma sonrasi mesaj yazmissin zaten onun yapmasi gerekti ama bunun uzerine hicte bir sey yapma iyice bi havalara girmis dengesiz tavirlara girmis sinir oldum bak 😬😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmadan sonra yazmayan aramayan adam düşünür görüşsem mi görmesem mi diye bakasıda vardır hayatında
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmaya gerek yok. Kendini size ait hissetmiyor ise böylesi daha iyi olur, sizin açınızdan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırakman lazım. Fazla üstüne düşme bence
...010 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi şartlarını kabul etmemissin o yüzden oluu bakmadım dedi bnde bahane üretme dedim öyle dusuek istyirsan öyle düşün dedi sildm numarasını
- +1 yıl
Egosunu tatmin etmiş
- +1 yıl
Fazla umursama boş ver sana değer verecek seni sevecek saygılı olacak hoşgörülü olacak sana orkide alacak seninle tiyatroya gidecek senin zor zamanında yanında olcak kişiyi hayatına al boş insanları değil senin gözlerinde kaybolacak adam gibi adamı bul.,
Soran+1 yılHaklısın sanki iş sözleşmesi ya ilk buluşmada şart koşuyor tek taraflı dusunyor ben niye öyle şeyler demedim şart kiymadm ya bana uy ya bu iş olmaz dedi
- +1 yıl
Ben karekteri sağlam birini bulsam direk iş nikah masasında biter...,
- +1 yıl
Çok özür dilerim yanlış anlama bana takp yaparmısın
Soran+1 yılIy8 de karakter dediğin şey karşıdakinin şartlara uyması mi yani
- +1 yıl
Tamam tkp alırmısın beni
- +1 yıl
Sana bir konu anlatcam özel olarak yanlış anlama
- +1 yıl
ya da bana dk at
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılCepte birisi daha vardır ikiniz arasında seçim yapıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılHayr beni aradı bugün dedi ki farklı görüşlerimiz vsr sen blirsin dedim aldım numarasını
- +1 yıl
herkesi kendin gibi mi sandın :) @Fısıldayankız1
Soran+1 yıl@sebastian_06 ben değil bu sklde bakan oydu
+1 yılBeğenmemiş seni ama üzülme diye açık açık söylememiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bana dedi şimdi aradi ben onun şartlarını kabul etmemisim aklına yatmamış yoksa beni beğenmiş
+1 yılFarklı adaylara da bakacak biz size döneriz demek istemiş 😃
13 Yorumla
Soran+1 yılYok şimdi dedi sen sartlarimi kabul etmemissin
- +1 yıl
İyi yapmışım de boş ver 😃
- +1 yıl
Ya sen varya ne fenasın iki dakikada karıştırdın ortalığı😂🤣
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Herzaman önüne Bakicaksin senin için hayırlısı olmuştur üzülmeye degmez bence..
012 Yorumla
Soran+1 yılYa bana şartları yüz yüze gelince dedi yok annemle yaşamanı istyorm yok köyde yaşamak istyorm vs
Soran+1 yılHayr tam tersi soyle dedim yani annen sürekli bizimle yaşamasın cnku ev ev üstüne olmaz ama hastalanınca ya da vi kaç ay kalmak isterse kalablir
Soran+1 yılBnde öyle dedim ama işte yok annesi yaşlıyım vs onu birakamazmis
Soran+1 yılYa sadece annesi değil bana dedi Bn köyde yaşamak istyorum izinlerimde Bn de alışık deilm Bi kaç gün kalırım ancak dedim o da aklına yatmamış bnde sildim numarasını
Soran+1 yılÖyle ama bencillik ve sart koşma kötü bisey evlilik düşünen biri tek değil karşıdakini de düşünür illa bu böyle benim isteğim olacak demez
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnüne bakmalısın. Bu tarz insanlar sizi sadece yorar. Seni yormayan sana değer veren birini bulmanı öneririm.
119 Yorumla
Soran+1 yılBana dyor şartlarını kabul etmemissin ya evlilik tek taraflı şart mı bencillik bu
Cevap sahibi+1 yılŞartı neydi? Çok merak ettim. Bu işler şartla şurtla olmaz. Saygıyla sevgiyle olur. Bu daha şimdiden böyleyse oooo ooo o
Soran+1 yılAnnesi ve ninesi bizle yaşayacakmış onun olduğu köyde ilerde yaşayacakmışiz
Cevap sahibi+1 yılKöy? Olmaz o iş koyver gitsin adammı yok
Soran+1 yılAynen bana dedi ileride koye yerleşecem bnde dedim sen çok bencil dusuyon orta yolu buraya bile çalışmadın
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun sen? Nedir bunun bu köy aşkı
Soran+1 yılBn şehirde yaşıyorum o da köyde büyümüş dyor ben köyünden kopamam arsalarimiz var vs ya insan evleneceği insan mı önemli köyde yasamasi mi
Cevap sahibi+1 yılÖylr diyorsa köyden birini bulsun o zaman seninle niye uğraşıyor? Bu anlayışsız insanlardan nefret ediyorum
Soran+1 yılAynen ya bna niye gelip evlilikten söz edyor şart koşuyor öyle biseyi varsa eski eşi de koyluymus e nolmus ayrlms demek koyle olacak iş değil ki bu
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan ruhların uyumu karşımdaki insanı anlayıp empati yapabilmek. Böyle insanlarla kendimede diyorum Allah denk getirmesin. İnsan bir kere evlilik yapıyor. Çok iyi düşünüp hareket etmek gerek.
Soran+1 yılAynen şartla surtla iş mi olur bugün olur derim yalancı biri olsam herdeye evet derdim sonradan sorun olurdu
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki kızlar genelde onu yapıyor. Herşeye tamam evlenene kadar ondan sonrs adamın hayatını seviyorlar. En güzelini yapıyorsun sen. Bu arada senin meslek neydi? Çalışıyor musun? Yaşadğın yer Doğu sanırım
Soran+1 yılBen matematik oğretmeniyim da polis ama bu ldr bencilce düşünmesini aklım almiyor şart vs
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama beni ama polislerle işin olmasın. Bak senin ne güzel mesleğin var elinde kendini harab etme kimse için. Çalışan kadını her erkek taşıyamaz seni taşıyabilecek ailesinin kölesi yapmak istemeyen seni sen olduğun için sevebilecek birisini bul bence.
Soran+1 yılYa öyle ben dedim calsyorum senin annene ninene nasıl hizmet edim nasıl rahat edecek yani evliyiz düşün duşa grecez blmem belki çıplak gezicez olur mu cocugu da onları önündei mi yapacaz
Cevap sahibi+1 yılHaklısın baştan sona annemin bir sözü var tam bu durum için ev ev üstüne kurulmaz der. Şey miray yanlış anlamazsan sakıncası yoksa bana yazabilirmisin? Varsada affola ama uygun görürsen seninle arkadaşça dertleşmek isterim.
Soran+1 yılYa moralim çok bozuk yani bu aralar kendimi kapattım bu saçma insan çok canımı sıktı
Cevap sahibi+1 yılYaz bana dertleşelim bozma moralini saçma sapan insanı bitmiyor bu ülkenin
Soran+1 yılAllah aşkına kim mantıklı sence
+1 yılNe dusunecekmis görüştükce birbirinizi tanirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDefetmelisin ne demek ne yapmalıyım. Başkasına geç.
00 Yorumla
+1 yılEnazından olumsuz adam gibi uyuşamadık deseymiş yazmamak nedir abi nekadar saygısızca
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen niye ümit verion karşıda ki kişiye dimi. hem saygısız hem öküz
- +1 yıl
@Karaaaakizzzz yani olunsuz bişey varsa direk söylemeliydi aslında erkek kadın farketmez insan net olacak neyse o
- +1 yıl
Evet ben direkt masa da otururken söylüyorum, isterim ki bana da böyle davranilsin dürüstlük başka bişi
- +1 yıl
@Karaaaakizzz ben buluşmadanda beklentilerimi söylüyorum genelde benim zamanım nekadar değerliyse karşıdakininde vaktini çalmak istemem, gerek yok yani ayrıca dürüst olmasa ne okacakki her yalan her numara gün gelir ortaya çıkar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gururunu kahvaltıda mı yedin? O kimki düşünecek? Defolsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılFikir ve görüş ayrılıkları yaşadıysanız boş ver unut sen onu.
00 Yorumla
+1 yılHoslanmadi ya da senin tarzın ona uymadi , fazla umut bağlama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. O zaman şenlik bir sorun yok belkide aile onayı bekliyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılŞartlarını kabul etmemişsin adamın ondan red etmiş seni. Hak etmişsin.
00 YorumlaBırak yazma arama diyeceğini demiş düşünsün cvp versin cevabini bekle hamle sırası onda...
00 Yorumla
+1 yılSakın yazma seni deniyor yazma yazarsan seni asla arayıp mesaj atmaz sen yazma bak gör sen yazmadın aramadın ya o merak edip diyecek acaba bu kız neden yazmadı vs aramadı diye bak görürsün ama sakın hiçbişey yazma.
04 Yorumla
Soran+1 yılAradi ama fikirlerimiz uyuşmuyor devam teyelim dedi tamam ddm
- +1 yıl
Senin kararın.
- +1 yıl
O kadar keskin ifadelrr ile bence fikir vermeyin , belkide baska sorunu var ilişkiye odaklanamiyor
- +1 yıl
Vay canına peki ozmn
+1 yılKesin senden özel şeyler istedi. sende kabul etmeyince trip atıyor. asli da seni bir nevi böyle yaparak seni ikna etmeye çalışıyir. Bence uzak dur ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen Yok şu yerde yaşayacak yok izinde şuraya gdecez annem ile babaannem bizle yaşayacakmış vs şartları bu bnde çok sıcak bakmamıştım ondan olumsuz dedim sen blirsn evlilikte şart mı olur
- +1 yıl
Aman kendini yakma uzak dur. mutsuzluk sana yakışmaz
Soran+1 yılAnası ile ninesi bizle olacak ee nasıl rahat yaşayacak aynı evde bizi mi izleyecekler
- +1 yıl
En özel anlarınızda sesin gider akil edemiyor mu bunu bu. banyosu var. Garip ya nereli bu
Soran+1 yılNevsehir li polis bide ama neymis köyden gelmiş o zihniyete gire dvranyor
- +1 yıl
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın peşine düşme. Hiçbir erkek ilk buluşmadan ben ciddiyim demez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAz önce aradı bana dedi sen annemle yaşamayı kabul etmemissin benim istedigimi kabul etmemissin vs bahane arama dedim isteyen cozemeyecegi şey olmazdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kendi seçecekmiş gibi bir psikoloji garip geldi doğrusu
04 Yorumla
Soran+1 yılBana diyor şartlarını kabul etmedin diye
Cevap sahibi+1 yılBence uzak durmalısın ondan
Soran+1 yılÖyle yap sildim numarasını
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın sana değer verebilcek insanlarla karşılaşırsın umarım :)
Bana kalırsa sen ona daha yaklaşma seni yedekler listesine yazmış muhatap olmaya laf söylenene değmez göle maya çalma işine dönmüş ya tutarsa diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıloff böyle mal birini nerden buldun düşünmem gerek diyo bide neyi düşüncek ya
00 YorumlaYa seni beğenmemiş kurtulmak için de bunları öne sürmüş zaten şartları kabul etmez siyrilirim diye düşünmüş. en iyisi begenmeyince bende öyle yaparım salk salk şartlar kosarm 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAceleci davranma. erkekler beğenmedim falan demez. sebep belirtmez soğuk yapar uzaklaşir. genel olarak böyleler. yapman gereken şey hiçbir şey yapmamak. Hayatina bak. olacaği varsa olur senlik bir şey kalmamiş zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılAz önce aradı bana dedi sen annemle yaşamayı kabul etmemissin benim istedigimi kabul etmemissin vs bahane arama dedim isteyen cozemeyecegi şey olmazdi
Düşünmem gerek demesi saçma olmuş ve bir kez görüşüldü diye devamı gelecek diye bir kural da kesinlikle yok bence bu beklentide olunmamalı
00 Yorumla
+1 yılBoş ver a aa çeşit çeşit insan var adam senden düşük seviye olabilir seni anlayacak kapasitesi olmayabilir vs. vs. Sorma etme bence
01 Yorumla- +1 yıl
Frekansınız tutmamış olabilir (yani seni anlayacak seviye oluyor bu da)
Başkasını bulmuş onu deneyecek olmazda geri döner olmuyor yanisii
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu görüştükten hemde sonra öyle davrandı başkası olması değil bana bugün fikirlerimiz uyuşmuyor dedi sildim numarasını
+1 yılYeni ayrılma durumu olmuşsa falan ondan öyle demiş olabilir ya da başka birini bulmustur
01 Yorumla
Soran+1 yılBana dyor şartlarını kabul etmemissin ya evlilik tek taraflı şart mı bencillik
+1 yılHiç düşünme bile boş ver gitsin, ne sanıyor kendini dallllamaaa
00 YorumlaHiç bişey yapma kanka bunu diyenden hayır gelmez yol ver gitsin
00 YorumlaDemekki yeterince düşünememiş bırak düşünsün bdjdndjhsnsjsjs
00 Yorumlanet elektrik alamamıştır knk aksi olmaz bu işin
02 Yorumla
Soran+1 yılKnk Yok şu yerde yaşayacak yok izinde şuraya gdecez annem ile babaannem bizle yaşayacakmış vs şartlarının sıcak bakmadığım için olumsuz dusunmus
+1 yılBoş ver kendi yoluna bak pek parlak değil olay 🙃
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten Bn. Olumsuz dedi şartlarına uyuyormuş öyle hissetmiş tamam ddm sildm numarasını
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide farklı birini bekliyordu
05 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi sen şartlarına pek olumlu bakmamışsin dedi bahane sryorsun ddm öyle görüyorsan öyle düşün dedi sldm numarasını
- +1 yıl
Ne şartı var ki adamın
Soran+1 yılYok şu yerde yaşayacak yok izinde şuraya gdecez annem ile babaannem bizle yaşayacakmış vs sana ilk buluşmada biri bunu dese ne tepkin olur
- +1 yıl
Adam bayağı plan yapmış
Soran+1 yılYani Allah aşkına ya daha ilk buluşma sanki sözleşme imzalyoruz
etkilenseydi böyle bir şey yapmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şu yerde yaşayacak yok izinde şuraya gdecez annem ile babaannem bizle yaşayacakmış vs şartlarına uymadigim için ileride olumsuz olablirmis
+1 yılBelki fizikseldir olay.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok Bana şartlarını kabul etmedim diye dedi smdi
- +1 yıl
Sen bundan bahsetmedin. Ne gibi sartlarmış
Soran+1 yılAnnesi ve ninesi bizle yaşayacakmış onun olduğu köyde ilerde yaşayacakmışiz
Soran+1 yılBide ben gezmeyi seviyormuşum bana ayak uyduramazmis
- +1 yıl
bunlar önemli sebepler. bunları sana daha önce söyledi ve sen kabul etmediysen adam haklı. bu bir tercih. ve ciddi sebepler. bu devride geçinmek zor.
Soran+1 yılGeçinmek zor da biz çok bisey istemedik yani tatil döneminde Bi tatile gitmek ne memuru ikimiz de sonuçta
- +1 yıl
Herkesin hayata bakışı farklı. Bir tatil 50 bin tl. Sen adamı sömürmeye mi geldiniz.
+1 yılBegenmemiş seni bu kadar basit
03 Yorumla
Yorumla- +1 yıl
Yok bahane bunlar
Soran+1 yılBen de bahane dedim yani isteyen insan orta yolunu bulurdu her seklde
seni istemiyor kanka umrunda olmasin seninde
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ua Bi sürü bahane söyledi smdi arayıp hersey benm istediğim gbi olsun sen sıcak bakmadn dedi
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Kafasinda başkası var seni yedekte bekletiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYok şu yerde yaşayacak yok izinde şuraya gdecez annem ile babaannem bizle yaşayacakmış vs
+1 yılDemek ki o kadar da güzel geçmemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi benim isteklerine sen sıcak bakmamışsin pahalı yerde yemek yemissin vs ben sana ayak uyduramam
- +1 yıl
Hım şimdi anladim
isteği kadar düşünebikir deyip uzaklaş ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu saaten sonra yazsa da dönme zaten bu ne ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onu sonsuza kadar düşünmeye bırak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha neyi düşünecek acaba?
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş olabilir kendince
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bi beklentiye girme önemsememeye unutmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmamış senden. Bu çok açık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılElektrik alamamış belliki senden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılacak heralde beğenmemiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bol bol vakit ver düşünsün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGünler haftalar aylar hatta yılar senin de 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Şu işi biliyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Direk unut gitsin :D Neyi düşünecekmiş :D
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmadan sonra aramadı, yazmadı. "Düşünmem gerek" diyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler